Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksi245

problemy... pomocy!

Polecane posty

Gość roksi245

Chciałabym prosić was o poważne potraktowanie mojego tematu choć może wydawać sie głupi. mam 18 lat chodze do szkoły, mieszkam małym zrujnowanym domku niedaleko miasta z moją matką lesbijką i jej kobietą z którą ciągle sie kłócimy, ciągle ma do mnie pretensje i mnie wyzywa mimo że nie wchodze jej w droge, nie odzywam sie. Moją matke też ciągle bije ale i tak sie ''kochają'' czasem przy otwartych drzwiach słysze te ich ''sapy'' mam dość tego domu, tego miata w którym nie ma przyszłości. Tak na prawde nie mam nikogo z kim mogłabym porozmawiać. Czy uda mi sie kiedyś od nich wyrwać i założyć swój dom z daleka od nich? :(

Gość roksi245
to nie prowo, jak myślicie? pomóżcie, poradzcie coś prosze...

Gość jasne jasne wszystko rozumiemy
znajdź robotę, możesz też wspomóc się rodziny dalszej(jak masz) i olej je.

Gość jak najszybciej się
wyprowadz a jak tamta zołza zacznie się rzucać to po psy dzwoń, w ogóle jak cię psychicznie gnębi to może zgłoś to na policję o znęcanie psychiczne?

Gość roksi245
mam dość domu, jeszcze sie ucze, nie mam chyba szans by znaleść jakąś prace... :(

Gość roksi245
nie mam szans wyprowadzić sie z domu, a tak bardzo bym chciała...

Gość roksi245
myślałam by znalezć prace w agencji towarzyskiej, wiem że to nie jest normalna praca, ale jeśli chce mieszkać sama to chyba nie mam wyjścia... przynajmniej na czas aż skończe szkołe i pójde do normalnej pracy. pomóżcie prosze :(

Gość anusssss
hmm ale chyba niedlugo konczysz szkole?

Gość anusssss
hmm przeciez w szkolasz zawsze sa tez internety- tam mozna mieszkac za niewielkie pieniadze, ktore bys mogla zarobic np opiekujac sie w tej miejscowosci dzieckiem lub znalezc jakies inne zajecie a wtedy i nauke da ci sie pogodzic, skoro w domu pewnie tez do tego nie masz warunkow A o tej agencji nie mysl- to nie jest zadne rozwiazanie, a tylko wpadniesz z dszczu pod rynne, teraz masz szanse cos zrobic dla siebie