Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaksamitkaa

Mówił mi...

Polecane posty

Jeszcze nie 1 i nie 10, ale nie ON. Od rozstania umówiłam z 3-ma. Jeden chce tylko seksu. Drugi i seksu i impez. Trzeci prawie się oświadczył. Ale ja ich nie kocham i wcale o NIM nie zapomniałam, a spotykanie z nimi byłoby zwykłym puszczalstwem. A ja tak nie umiem.

faceci to .. -> tak to wszyscy ludzie w wieku 80 lat powinni mieć iq ponad 200 skoro wiedzie, mądrość itp nabiera się z wiekiem ;p zauważ też ze wiele osób mimo odbycia setek stosunków seksualnych nadal są kiepskie w tych sprawach i nie potrafią zadowolić partnera ;p

Gość rosanne33333
Rozumiem Cię Aksamitko... Nie wiem jak Cię pocieszyć... Jestem w bardzo niekomfortowej uczuciowej sytuacji. Nie wiem jak wytrzymuję nerwowo. Uwierz mi, to prawdziwy koszmar... Pozdrawiam. Życzę Ci dużo sił. Pamiętaj, że pomimo tego co czujesz, zaświeci słońce.

nadal to samo co z tego, że nie płaczę? nic. nic juz nie czuję, jestem z drewna - królewna z drewna przez niego juz nic nie czuję spotykam się z ludźmi i myslę tylko o tym, żeby wrócić do domu... i że to nie ON

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrr
Aksamitkoo-tak mi Cie szkoda bidulko:(.Dobrze Cie rozumiem,przechodzilam to:(:(.Masz kogos bliskiego??pzryjaciolka??Siostra??Jestes po 30,masz dzieci??Wiem,ze jest ci baaaaaaardzo ciezko,ja potrafilam w ciagu godziny spalic 2 paczki fajek,kazdy dzien witalam i zeganalm z placzem,bralalam leki antydepresanty,przez huja wlasnie:(:(. Musisz kochana sie czyms zajac konkratnym,albo byle czym,bo sie wykonczysz...,tak jak ja

po 30 mam dziecko mam pracę bardzo absorbującą mam adoratorów z przyjaciółmi gorzej, bo i tak nikomu nie przyznałabym sie co czuję. Udaję, że jest wszystko OK. I powoli się wykańczam właśnie.