Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaksamitkaa

Mówił mi...

Polecane posty

Gość faceci to ..
a wg ksiezyca ?

są faceci bajeranci, ja to wyczuwam.Potrafią takie piękne słowa mówić że odjazd w kosmos.Jeśli Ciebie bajeruje to potrafi też zbajerować inną laskę na którą nabierze ochoty i nie będzie miał z tym problemów. Dziewczyny lecą na takich jak muchy do lepu. Trzeba się zainteresować troszkę mężczyznami ,którzy może nie mają przepięknej czarującej mowy ale za to mają piękne serce.

Gość robisz tak
Levviatan a powiedz mi co ty prawiczek wiesz o sexie to raz?/ dwa nie bede jakis glupich gierek sobie urzadzala zeby sprawdzic faceta i odmawiac sobie sexu sex jest elementem zwiakzu jego etapem wyzsza szkola jazdy w zaawansowniu bliskosci jeest akceptacja pozbyciem sie wstydu wobec ukochanego itd tym sie nie stereuje nie bawi nie czeka do slubu nie uzywa jako karty przetargowej w celu sprawdzenia ty masz nie rowno pod sufitem chlopie jak zwykle guzik wiesz ale sie wymadrzasz jestes mistrzem madrosci wsrod niznanych dla ciebie tematow

Gość ola1_1993
http://apps.facebook.com/my-lovers/?ref_6w=f_today&ref=nf moj problem sie skonczyl. chociaz nie jestem tego do konca pewna . 3 miesiace temu wkrecilam sie w nowa paczke znajomych. poznalam tam wspanialych ludzi a przy tym 2 wspanialych chlopakow, ktorzy mnie soba urzekli. byl to pan K i pan M. pan K od razu okazywal swoje zainteresowanie moja osoba, pan M po czasie .. lecz ja, nieznajac bardzo dobrze obu, wybralam pana K.. i to byl blad... dowiedzialam sie ze on jednoczenie wyznajac mi milosc pisze do swojej bylej ze ja kocha, teskni za nia, ze 'pluje sobie w twarz' ze z nia nie jest i ja stracil .. to mnie bardzo bolalo .. ;/ i do tego pan K robil wsztstko zebym to ja czula sie winna.. i z poczatku to doskonale mu wychodzilo, a mnie coraz bardziej bolalo .. i tak bylo ciagle, klocilismy sie on mnie o to obwinial bo on zawsze byl przeciez 'swiety' i to ja zawsze bylam ta zla i niedobra .. po jakims czasie uswiadomilam sobie ze to wszystko nie ma sensu i nie przezywalam juz tak tego wszystkiego .. bedac z K caly czas zalowalam ze wybralam wlasnie jego, wiedzialam ze pan M tak by nigdy nie zrobil, ze jest inny. postanowilam napisac do pana M.. i napisalam ... on napisal ze nadal czuje sie zraniony po tym co mu zrobilam wybrajac K i ze musialabym go przekonac ze zalezy mi na nim takjak jemu na mnie NADAL i odbudowac jego zaufanie. zaproponowal spotkanie, spotkalismy sie, byla to noc, pogadalismy, wyjasnilismy sobie wszystko, bylo cudnownie i bardzo romantycznie, mowil ze kocha, ze dzialam na niego jak magnes, ze jestem jego narkotykiem . mielismy sie spotkac na drugi dzien .. napisalam do niego rano sms lecz nie odpisal . napisalam ze czuje ze on mnie olewa i robi ze mna beke, odpisal zebym tak nawet nie myslala i ze on nie zawsze moze odpisac i woli rozmowy niz sms . wieczorem byl na gg.. napisal ze bedzie po 23 i napisze bo jest na chwile na kompie u wujka .. lecz nie bylo go i dzis tez sie nie odzywa. nie wiem czy mu nie zalezy czy moze odgrywa sie na mnie za tamto? :( dziewczyny potrzebuje waszej rady .. nie chce go stracic :(

Gość robisz tak
Levviatan i jescze cos dodam na 9 facetow tylko z 2 bylo mi dobrze i czulam sie spelniona w tym maz tak sexu mozna sie nauczyc ale dopasowacna sile juz sie nie da w sexie dopasowanie jest tak wazne jak w charakterze ale co ja sie bede produkowala laikowi nie wytlumaczysz

robisz tak -> dużo. bo dużo czytam o seksie i nie powiedziałem że ta gierka ma trwać wiecznie bo 3 miesiące (góra 6) powinny wystarczyć do weryfikacji czy facet chce tylko seksu

Gość robisz tak
Levviatan -----> robisz tak -> dużo. bo dużo czytam o seksie bbuhahahahahahahahahahah nie kompromituj sie juz

Gość faceci to ..
ja czytam duzo kryminalow ale w policji to bym nie mogla pracowac :) Blagam Cie Leviatan - nie osmieszaj sie dalej.

Wiecie co... Ja już naprawe mam dośść. Całe życie byłam sama. W szkole bałam się docinek i nie znałam się na chłopakach. To zajęłam się nauką. No to byłam najlepsza w szkole. Jak wręczali mi nagrody to wszyscy mi zazdrościli, a ja zazdrościłam im. Potem byłam z kimś. Nawet 5 lat, ale i tak pomyłka. Potem wyszłam za mąż. 6 lat i też pomyłka. W obu związkach byłam bardzo samotna. A potem myślałam, jakie życie bym chciała mieć? I robilam sobie tzw. afirmacje. Wyobrażałam sobie swoje idealne życie. I to tak ze szczegółami. Wyobrażałam sobie swoją firmę i swojego mężczyznę. Firmy nie musiałam zakładać, bo dostałam taką pracę, ale na lepszych warunkach niż sobie wyobrażałam. I tego wymarzonego mężczyznę też spotkałam. I tak sobie myślałam, że nareszcie wszystko co złe już za mną.

czytanie ...to nie wszystko oczywiście nie jestem za tym ze każdy powinien sobie wskakiwać do łóżka

Gość faceci to ..
Droga Aksamitko, moje zdanie jest takie, ze im dalej bedziesz nad soba plakac i sie uzalac tym dluzej bedziesz cierpiec. Spojrz za okno. Swieci slonce, swiat jest piekny. JEstes piekna, zdrowa kobieta. Nie warto ronic lez dla jakiegos frajera. DAj spokoj. JEstes silna ... a tego kwiatu to pol swiatu - jak mawiala moja babcia. co nas nie zabije to nas wzmocni. Nastepnym razem tak latwo nie uwierzysz :)) Usmiechnij sie, cycki do przodu ... nie byl Ciebie wart.

Gość ola1_1993
prosze o pomoc bo juz nie wiem co robic ;(

Gość faceci to ..
ola a czy to byl Kuba i Michal ?

Gość faceci to ..
tak czy siak :) nie odzywa sie - trudno - jego strata. kiedys jakas psycholog powiedziala, ze facec jest jak pies. Jak za nim bedziesz biegla to on bedzie uciekal. A jak zaczniesz uciekac, to bedzie Cie gonil :D

Gość do ola, nic nie rób
jak napiszesz lub zadzwonisz to będzie, że się narzucasz. i wiesz co, ja na miejscu chłopaka nie wiem czy bym Cię chciała, to tak jakby on zbierał resztki po tamtym...z tamtym nie wyszło to wyznałaś uczucia temu.

Gość ola1_1993
nie chodzi o to ze M by zbieral uczucia po tamtym, bo nawet bedac z K zalowalam ze nie wybralam M . . ;/ i moze i racja zeby sie nie narzucac, bedzie chcial to sam napisze albo zadzwoni.

robisz tak -> a czym się kompromituje? przecież można być np. architektem mimo tego że się nie buduje domów.

Gość faceci to ..
architekt nie buduje domow :))) Chyba nie czytales za duzo o budownictwie. Architekt PROJEKTUJE DOMY :D

faceci to .. -> widać nie załapałaś porównania... bo architekt musi się znać na tym jak budować domy aby też wiedział jak je projektować ale sam nie buduje mimo iż wie jak to robić

Gość ola1_1993
ale jak myslicie on sie msci za K? oby nie ;/

Gość faceci to ..
leviatan ty wiesz tyle o seksie co ksiadz po koledzie

a skąd wiesz ile ja wiem? równie dobrze mogę powiedzieć że ty jeszcze chodzisz do podstawówki będzie to miało tyle samo sensu co twoje stwierdzenie odnośnie mojej wiedzy

Gość ola1_1993
Wy przestacie sie klocic tylko pomozcie potrzebujacym ;D

Gość faceci to ..
bom troche starsza od Ciebie i madrzjsza o doswiadczenia zyciowe... A i seksu wiecej zaznalam :P

I pamiętam jak mówil mi: "powiedziałem o Tobie mojej mamie i ucieszyła się" i "jesteś dla mnie najważniejsza"... A za oknem nic już nie ma dla mnie. Już mnie nic w życiu dobrego nie spotka, niezależnie od tego jak wysoko zadrę głowę, jakich sztuczek z poradnika nie zastosuję, żeby zapomnieć...