Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaksamitkaa

Mówił mi...

Polecane posty

"Twoje pragnienia są moimi pragnieniami" "Jesteś cudowna" Zestawiał moje imię ze swoim nazwiskiem... Kilka wyrywków z naszego związku. Było tego znacznie więcej. A teraz? Już dla niego nie istnieję. Od 4 m-cy nie mogę nic robić, mam zapuchnięte od płaczu oczy. On nawet nie odbiera telefonu ode mnie. Pomóżcie mi, bo nie wiem co mam ze sobą zrobić. A najżałośniejsze jest to, że stara dupa już ze mnie, wiele przeszłam i wiele widziałam. A teraz została mi już tylko kafeteria. Nie mam nawet chleba i wstydzę się taka zapłakana wyjść do sklepu.

Gość skocz do szamba

Gość kafkahh
aksamitka, głowa do góry :*

dlatego najlepszym rozwiązaniem jest seks po ślubie i branie ślubu po 3-4 latach związku - jeśli facet wytrzyma to znaczy że kocha ty niestety trafiłaś na idiotę który nie myśli zbyt przyszłościowo. teraz nie pozostaje ci nic jak poszukać kolejnego ale nie popełnij starych błędów

zbierz się w sobie i przestań wylewać łzy ...nie warto płakać przez mężczyznę który nie jest tego wart

Leviatan w jakim ty świecie żyjesz.... w takich czasach jak są teraz ...nawet sex po ślubie nie jest gwarancja ze mężczyzna lub kobieta nie odejdzie... i będzie cie kochał lub kochała do końca życia

Gość robisz tak
Leviatan podpadajacy juz pod starzejacego sie prawiczka bez dziewczyny znowu wypowiada te sowje madrosci skoncz az zal czytac Twoje wypociy

dobrze -> ale coś takiego na pewno daje większa gwarancję ze się powiedzie niż ślub w wieku 18 lat tylko dla tego że z nim się poszło do łóżka lub jest się z nim już 3 lata (nie twierdze ze autorka tak zrobiła) robisz tak -> starzeć to ja się zacznę po 30

"poszukać kolejnego ale nie popełnij starych błędów " Jak poszukać? Jak nie popełnić błędów? Jedyny błąd to to, że w ogóle chciałam jeden raz być szczęśliwa. Ten jeden raz się otworzyłam. I wiedziałam wtedy, że to ostatni raz, bo drugiego nie zniosę. Czuję się jak ostatni śmieć, który dostał kopa, bo w ogóle śmiał coś chcieć dla siebie. Takiego kopa, że zatrzymałam się na orbicie i tylko komandor z NASA mnie może sprowadzić na ziemię. Leviatan, ja już jestem po 30 i po 3 związkach. Ten był ostatni.

Leviatan nie ma żadnej gwarancji .... ani takie coś nie daje gwarancji .... powiedzie się wtedy gdy obie strony będą się starać, będą wstanie nawzajem stosować kompromisy w życiu, będą z sobą rozmawiać i nie będą uciekać od problemów lecz rozwiązywać je.... a łózko , to już inna rzecz... dobra ,dziewczyna po ślubie decyduje się dopiero na seks z mężczyzną ... i tylko , to ma decydować o szansie przetrwania związku...nawet gdy na codzien stosunki ludzkie nie będą dobre ?? coś mi się wydaje ze mało wiesz o życiu Levi .... tak samo z tym okresem ze powinni być z sobą parę lat przed ślubem .... to tez nie daje gwarancji ludzie się zmienili i zmieniają

Mówił mi... "czuję Cię..." "chcę, żebyś była szczęśliwa" Ale najpiękniej mówi: "choć do mnie..." Jeszcze przez 3 tyg po rozstaniu słyszałam to, budząc sie w pustym łóżku. Teraz juz minęły 4 m-ce... I jest coraz trudniej.

poza tym teraz możliwość znalezienia sobie normalnej osoby z która stworzy się związek na solidnych fundamentach jest bardzo mała..

Gość faceci to ..
ch****. Witaj w klubie :) Kocham, kocham, kocham i tyle... Wrrrrrrrrr....

aaksamitkaa -> na pewno nie znajdziesz myśląc wciąż o przeszłości i nie możesz żyć przeszłością inaczej staniesz w martwym punkcie i nic się w twoim życiu nie będzie zmieniało na lepsze dobrze -> wiem że nie ma 100% gwarancji na to że związek się nie rozpadnie ale dzięki czemuś takiemu można względnie szybko zweryfikować czy facet chce tylko seksu czy jednak czegoś więcej od kobiety

Gość robisz tak
Levviatan nie wnerwiaj mnie chlopie znawca zwiakzow sie znalazl co to nigdy dziewczyny nie mial lepiej sie chlopie zastanow ile jest rozwodow z powodu czekania z sexem do slubu i jakie sa konsekwencje takiego kroku poczytaj chocby kafe ....

Gość po złym dniu przychodzi dobry
nie płacz aksamitko , nie warto... przez takiego kogoś! lepiej zbierz w sobie siły, powiedz sobie dość , wyznacz sobie koniec terminu płaczu, np. koniec tego tygodnia płacz dowoli a pozniej koniec! albo sie z raz lub dwa upij, ile masz lat??

tak jest jak sie leci na kiciarzy którzy słodko bajerują spragnione uczuć kobiety żal mi takich bidulek.Amen.

Gość robisz tak
Levviatan w zyciu nie wyszlabym za maz za faceta z ktorym nie spalam koles ty nie masz pojecia o takiej sferze zycia jak sex wiec zamknij dziobek dobrze ze i ja i maz mielismy doswiadczenie i ze podjelismy zycie sexualne zaraz na poczatku znajomosci przynajmniej wychodzac za maz mialam pewnosc ze zwiazek jest idealny wszystko wszedzie gra i do siebie pasujemy pod kazdym katem czego nie stety nie kazdy wie przed slubem i potem placz problemy rozwody frustracje

Gość po złym dniu przychodzi dobry
ech ponad 30 :( szkoda... masz jakiegos zwierzaka?? może kup sobie albo lepiej przygarnij jakiegoś psiaka, kotka, chomika...obdarz go uczuciem , zpaomnisz szybiej , ja zawsze wychodziłam z dołków po rozstaniu dzięki wyjazdom, przyjaciólce sptokaniom z ludzmi praca zwierzaki pasja (u mnie to pisanie)

Levi istnieją inne sposoby na , to żeby dowiedzieć się czy facetowi zależy na tyłku czy tez na dziewczynie ....

robisz tak -> większość rozwodów biorą osoby które maja do 25 lat bo wzięły ślub tylko dlatego bo fajnie jest żyć razem lub dlatego że już się zachowują jak normalne małżeństwo ale nie żyją razem

Leviatan, ale ja dziewicto straciłam z mężem i też po 6 się rozwiodłam, a to jaki był naprawdę zrozumiałam dopiero po 3 latach... Więc teraz zaryzykowałam. I nie jestem w martwym punkcie. Jestem w ogromnej martwej pier...nej otchłani, z której już się nie wydostanę, bo nawet tego nie chcę. Nie mam już siły. Jak można narobić komuś takich nadzieji i go potem zdeptać?

Gość robisz tak
Levviatan wybacz ale pierdolisz jak potluczony

Gość faceci to ..
przedzie CI. Pusc sobie " i wil survive" i mysl o nim jak najgorzej !!

robisz tak -> wystarczy powiedzieć facetowi że seks po ślubie i jak wytrzyma rok to już wiadomo że nie jest z tobą tylko dla seksu ;p a seksu też można się nauczyć ;) aaksamitkaa -> to siedź w tej otchłani ale nie ma co się jeszcze dobijać tym co już się, niestety, skończyło