Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

espees!

Polecane posty

Gość Alauind
toż to tu leja

bo ja jestem z Chorzowa i siłą rzeczy tradycja mi nie pozwala gadać z tymi za granicy :P :)

Gość eragonr i safira
a gdzie mieszka Wenus??

Gość eragonr i safira
espees w chorzowie macie to duże wesołe miasteczko?? :) masz może jakieś fotki tego miejsca?? byłam tam sto lat temu :(

tak, w chorzowie jest to wesołe ;) w necie masz pełno przeciez fotek ;) ja nie mam w ogóle na kompie...

Gość eragonr i safira
no są ale pokazują jakieś wielkie kolejki górskie i młyn....a ja pamietam takie małe samochodziki, łodeczki...samolociki, jest to jeszcze? :) Zagłębie...hmm nigdy o czymś takim nie słyszałam ale fajnie macie wszyscy ze śląska:D mozecie sie spotykać:P

jasne, że nie słyszałaś, bo to zadupie i nawet gps tego nie znajdzie na mapie :o a pamietam te samochodziki itp..nie, nie ma tego juz..sa troche nowocześniejsze karuzele z Roller-Coaster'em na czele ;) i z Silesia Tower ;)

Gość skocz do szamba
będzie z nim to samo co z levviatanem. zadomowi się tu i zrobi cipa.

Gość eragonr i safira
espees ile masz cm wzrostu?? a Ty Wenus , też jestem ciekawa bo wyglądasz na wysoką

A tak wogole to nie powinienes rozmawiać z polową tego forum bo wiekszosc to Legia :D .. z Sosnowca jestem Zagłebie dąbrowskie to nasz region :D a druzyna to Zagłebie Sosnowiec :D Wiec moglas nie slyszec eragonr i safira :)) Nie mozemy się spotkac:D bo nam na to nie pozwala nasze zamieszkanie :D nie przekraczamy granić :DD hanysie, prawda? :D Nie no zartuje sobie oczywiscie:D a w miasteczku bylo źle bo bałam się ze rozwali się diabelski młyn :D

Gość eragonr i safira
świetnie! :( jestem zalamana , czemu usunęli :( w 95 bylam tam chyba albo wcześniej, to było fajne takie oldskulowe :classic_cool: jak usuneli to juz nigdy tam nie pojade i nawet dzieci nie zabiore jak bede miała...po co unowocześnili :( no chyba że były stare i mogły sie zawalic ;p

gorolu, nie obchodzi mnie kto tu za kim idzie :P nie możemy się spotkać bo przekonania z dziada pradziada nam na to nie pozwalają... gorolu jeden :P :):) cześc podkurviacz :P