Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

espees!

Polecane posty

Gość eragonr i safira
Sosnowiec!!!to znam :D miałam tam jedną koleżankę i pisałysmy ze sobą listy przez kilka lat , a potem jakoś sie skonczyło :( espees 172cm? kurcze malutko :(

Gość eragonr i safira
Wenus wyglądałaś mi na więcej na jakies 175 cm ;P jestes modelką/fotomodelką? :)

no fajne były te autka, nie ma co ;) a co najgorsze kolejki "elki" tez nie ma, rozebrali :/ o nas się mówi, bop my się liczymy, z wami sie nikt nie liczy więc nie ma potrzeby nawet rozmawiać o Was :/ o tej mniejszości gorolskiej :o ")

no mowie:D o was sie mowi:D a ze źle to nie wazne:D dasz spokoj hanysku ?:D Nie, znajoma byla na studium fotograficznym i musiała robić zdjęcia na zaliczenia:D a ja się poddałam jej żądzy :D JA malutka jestem :D tzn ja to mowie ze w sam raz:D

Gość eragon i safira
ale które info?? aa lubię wiedzieć ile ludzie mają cm :D gdy sie dowiaduje że facet ma między 178-188cm to od razu sie na niego napalam;P

Cudowna..cofam, te minki :* które Ci wysyłałem..jezuu...jak ja tak mogłem :o gorola na dodatek :o teraz nie dam spokoju :) jesteś gorol u mnie od dzisiaj i już ;) pomarańcza..to sie nie napalaj :)

Gość eragon i safira
oo no to jak masz więcej takich fotek to mozesz sobie założyć konto na maxmodels i może jakas kariere zrobić :P umiesz pozować jestes ladna z twarzy... a fotka też mi sie podoba sama w sobie , ma fajny kolor...chyba że nie masz aspiracji do bycia modelką ( a to szkoda , bo wiele brzydszych lasek dązy do teog by byc modelką... a te ładne chodzą po ulicy i nie mysla o duperelach:P )

Gość eragon i safira
nie no własnie nie interesują mnie cm w gaciach ani w klacie ale szukam wysokiego facet:( taki fetysz troche :D niestety poki co sami niscy sie trafiają ...

gorole nie mogą byc modelami, logiczne :) kto by kupował potem te ciuchy, które gornki reklamują :) wenus..Ty mnie ranisz :(

Wenus..od dzisiaj dla mnie jesteś gorol, zdrobniale jesteś gornek :P lub konewka :P

Gość eragon i safira
hmm nie przepadam za czarno-białymi , ale ogólnie ładnie wychodzisz na fotkach, taka radosna, uśmiechnięta , ciepła :)

Gość eragon i safira
CUdowna a jak Twoj chlopak reaguje na to?? na sesje ?? zabrania Ci chodzić czy pozwala i cieszy sie?