Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cudowna_Wenus1111

espees!

Polecane posty

haha..dobra, dzieki dziewczyny za rozmowe, ale teraz ide wrzucić na stronke fragment mojego utworu ;) a może tez chcecie ? :) gorole jedne :)

Gość stigma
espees jak sentencja może się z kimś utożsamiać? Chyba człowiek może się z czymś utożsamiać, a nie na odwrót. Już stopka zdradza, żeś durny. Próbowałeś napisać coś "mondrego" i ci nie wyszło.

wiem wiem, jezu, jest tam pomyłka :D:D pisałem będąc zmęczonym :) jezu..ale nie zmienie, bo mi sie nie chce :P

Gość stigma
Teraz widzę, że młody z ciebie chłopczyk i próbujesz coś w hiphopolo namieszać. Good luck ;)

no młody chłopok, co jo mom zrobic ? echh... gorol...a na klopsztanga chodzisz wieczorami ? :)

Was to powinni wywalić z tej dumnej Aglomeracji Śląskiej, w której powinni znaleźć sie najlepsi a nie odłamek i mniejszość gorolska ze sosnowca :o

Koło hołoty :D j daj juz spokoj bo siedze w pracy mam dobry humor bo dziś idę do farmaconu, chce byc wypoczęta, wesola, miec energie :D a niestety ty ją ze mnie wypłukujesz:D:D

ok ok, wogóle to jo nie musza pisac z gorolem takim :) a ten Twój chop tyz je gorol ?

łoo....gorole się zeszli..bleee..i pomysleć, że wykluja sie młode gorole jeszscze..o jacie...nic tylko wysłac na bezludne wyspy ta całą gorolowa społeczność :)

Gość espeeeeesss
to chora nudna ciota bleeee

ok, wprowadźcie sie tu ale mam warunek...2 razy tygodniowo spotkamy sie na romantyczny spacer po obrzeżach chorzowa :P :D