Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 inaczej to jak

rozmiar 38 - jaki to rozmiar wg innej rozmiarówki>?

Polecane posty

Gość 38 inaczej to jak

jak wyżej./...ostatnio weszłam do sklepu z dzinsami cross, wiem że wrangler też ma ta dziwna rozmiarówke( a myślałam, że to tylko na targach mają te dziwne rozmiary typu 27 itp :P ale nie) no i zgłupiała. Pytam kobiety o rozmiar 38 to ta do mnie ze chyhba mi się coś pomyliło:D ja zawsze byłam przyzwyczajona do rozmiarówki typu 36(S) 34 (XS) bluzki mam takie a spodnie 38 (M), ewentualnie weim ze na bazarach są inne albo czasem coś w szmatexie to wtedy tez sobie poradze, ale tu popatrzylam na te dzinsy i zgupiałam, a chciałam siobie na necie wranglerów poszukać, bo mój znajomy na necie wranglery sobie ciągle kupuje oryginalne i duzo tansze niz w sklepach bo to jakieś wyprzedażowe. ale nawet nie wiem jakiego rozmiaru mam szukać;/

Gość na allegro jest mnostwo takich
27 lub 26 i dlugosc zalezy od Twojego wzrostu..ja mam 176 i dlugosc 32..wiec szukaj 27 na 32:-) wrangler to moja ulubiona firma

Gość eee nie 38 to bedzie albo 28
albo 29 czasem moze 27 ale to juz bardzo rozciagliwe

Gość eee nie 38 to bedzie albo 28
a babka w sklepie niedouczona po zawodowce, trzeba bylo isc do tłumoka i powiedziec damskie 38 rozmiar M jaki to odpowiednik Masz idealna rozmiarowke gora 36 dol 38 jak aktorki :)

Gość idealna sylwetka ma
ten sam rozmiar górą i dołem.

Gość jaki to rozmair jest
no niestety jestem niska:( tylko 158 wzrostu...., aczkolwiek narzekac nie bede hehe zawsze mogło być gorzej czyli w sumie dalej nie wiem czy 27 28 czy v29. no wg mnie kobieta zachowała sie nie profesjonalnie bo spojrzała na mnie jak na idiotke:/ kurcze nikt chyba nie ma 100 różnych rozmiarówek w głowie. po to tam jest zeby się trochę orientować, bo wydaje mi się rozmiarówka typu 38/M/L itp jest najbardziej znana

Na mnie czasem jest dobre 36 a czasem 34. A dziś kupowałam spodnie a tam jakaś dziwna rozmiarówka-26. Myślałam, że sprzedawca sobie żartuje bo cały czas wydawało mi się, że 26 to dla dzieci.