starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja srãm na politykę. Tak. to se srraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu niektorzy srraja na probloemy emocjonalno seksualne prawitszkow i na swoj imidz tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Bumbo chce zaatakować tuska, bo jej dziadek lipedz go obraźa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu nie odpisalas jakby ci babka zaczela wytykac ze masz wary jak nietoperz to tez bys wyslala czy nie? bo taki imidz seksowny wazny dla ciebie hę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Przypomniało mi się to nagranie ze styrta się pali. Styrta się dopala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Glossy Mist 16 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Gina, to tylko z innymi chcesz o mnie gadać? Stwierdzenie, że jesteś namolnym przygłupem nie wyraża chęci rozmowy z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Elcia rodzila cesarką, więc nie ma war. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Wiem, czuje się juz i tak zbyt męsko. no wszystko na twoich barkach cala odpowiedzialnosc tego swiata i myslenie za innych bo oni som chorzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 23 Napisano 3 godziny temu Nietopesh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Glossy Mist napisał: Stwierdzenie, że jesteś namolnym przygłupem nie wyraża chęci rozmowy z tobą. Chcę ci wskoczyć na barana. Podwieź mnie do żabki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Dlaczego wydałaś wczoraj leżaka? Prawiczek to jakiś gorszy? Nie można tobie ufać, bo wypaplasz i nawet nie wiesz kiedy. dla mnie lepszy ale ja mam imidz przystojnego prawitszka nie takiego jak tu a z kolei roochacz mi sie kojarzy z wymagajacymi lexami co slabo róchajom i masz wypinac a ja bede pchac zadnego flirtu bo jestes kórwom i po to istniejesz zeby dawac dópy na zawolanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Styrta się dopala -przyjechała straż -i co gaszą? -Nie, styrta się dopala. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Gina i Malowany jak oni się kochają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: nie odpisalas jakby ci babka zaczela wytykac ze masz wary jak nietoperz to tez bys wyslala czy nie? bo taki imidz seksowny wazny dla ciebie hę. ⬇⬇⬇ 3 minuty temu, KochamElcieëé napisał: Elcia rodzila cesarką, więc nie ma war. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 447 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: dla mnie lepszy ale ja mam imidz przystojnego prawitszka nie takiego jak tu a z kolei roochacz mi sie kojarzy z wymagajacymi lexami co slabo róchajom i masz wypinac a ja bede pchac zadnego flirtu bo jestes kórwom i po to istniejesz zeby dawac dópy na zawolanie Nie ufam ci. Będę cię obserwował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Nawet jakby tu był przystojny praawiczek czy praawiczki, to i tak by cię żaden nie zechciał, bumbo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Musisz szukać gdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu uo matko ile to jest ladnych tzipek takich jak twoja, a jakie masz sztuczki? sciskasz tzipskiem pomarancze az sok wycieka z nich jak jakie geysze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Nietopesh Batman Jaki kúrwa batman? No nietoperz. (autentyczna rozmowa z lezakiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Bumbo to fałszywe coś wstrętne, bo za plecami ma dziadzia lipedzia i dziadzia stope aka srun z taxi, wiec lepiej takim nie ufać, bo to wstrętne i popsute. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Bumbo sadzi się do Elci, bo myśli, że dzięki temu sruun ją wyruucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: uo matko ile to jest ladnych tzipek takich jak twoja, a jakie masz sztuczki? sciskasz tzipskiem pomarancze az sok wycieka z nich jak jakie geysze? Mam kulki gejszy lecz nigdy z nich nie korzystalam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Elcia robi cwiczenia na miesnie kegla zeby byla dobra kopulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Bumbo lepiej trzymać na dystans i nie brać tego do siebie, co piërdoli. Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcieëé Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 692 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcieëé napisał: Bumbo sadzi się do Elci, bo myśli, że dzięki temu sruun ją wyruucha. Myślę że prędzej dlatego bo jestem miła dla malowanego a ona za nim nie przepada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Mam kulki gejszy lecz nigdy z nich nie korzystalam. fajne tzytzki masz ale jak tu same pe/dauy co nawet ujem nie trafiom do twojej dziurki roskoshney to czego ty tu szukasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Myślę że prędzej dlatego bo jestem miła dla malowanego a ona za nim nie przepada. Hahah. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 105 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Myślę że prędzej dlatego bo jestem miła dla malowanego a ona za nim nie przepada. boisz sie tego pedaua? dobrze minete robi? to jest guwno nie czlowiek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcieëé 5 Napisano 3 godziny temu A co jej malowany zrobił, że go nienawidzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach