Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacuxx

Wydaje mi się, że kumpel mnie olał.

Polecane posty

Gość jacuxx

Cześć, mam taki problem. Mamy taką grupkę bardzo dobrych kumpli i koleżanek, chodzimy razem na imprezy, domówki, dyskoteki itp. Ostatnio dowiedziałem się, że u jednego jest ognisko. Zapeosił wszystkic kolegów i koleżanki z grupki, a mnie nie zaprosił.. Jeszcze przy mnie gadał do kolegów sprawy organizacyjne ogniska, a mnie nie zaprosił. Spotkałem go jak szedł po kumpli właśnie żeby ich wziąść na to ognisko i mnie nie zaprosił... Nie wiem co się może dziać doradźcie mi coś...:(

Gość gangsta kanasta
mnie kolezanka, ktorej pomagalam zawsze, kiedy potrzebowala, nie zaprosila na wieczor panienski. potem nie odpowiadala na maile, nie zaprosila ani na slub, ani na wesele, i teraz nie utrzymujemy zadnych kontaktow. tez nie wiem, dlaczego tak zrobila. ale trudno - wole spotykac sie z ludzmi, ktorzy mnie doceniaja, i chociaz mnie to zabolalo, trzymam sie od niej z dala. nie moge zrozumiec jednego - nawet jesli nie chciala mnie zaprosic na zadne z tych wydarzen, dlaczego zabraklo jej klasy i zwyczajnie przestala sie do mnie odzywac? i druga rzecz - jak moglam nie zauwazyc przez tak dlugi czas, ze traktuje mnie i innych instrumentalnie, na zasadzie "jak cos chce od ciebie, to sie odezwe"? to dla mnie byla nauczka.

najlepiej z nim pogadaj lub jeśli nie chcesz z nim to pogadaj z kims z tej grupki znajomych a jak nikt nie bedzie chciał z tobą gadac to po prostu olej go, sa tacy ludzie którzy maja jakieś odpały niewiadomo z jakiego powodu

Gość jacuxx
No właśnie tylko on jest moim dobrym kumplem, zawsze pożyczy kase jak coś, podwiezie, pogada itp. Normalnie ze mną gada ale nie wiem dlaczego mnie nie zaprosił.