Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lapiiii

Polsce grozi katastrofa demograficzna i nikogo to nie obchodzi

Polecane posty

Gość lapiiii

a za 20 lat będziemy najstarszym społeczeństwem Europy i kto zapracuje na emerytury:(

Gość przegrałem swoje życie__
to mam płodzić dzieci na potęgę z tego powodu, czy płakać teraz w poduszkę przed spaniem, bo za bardzo nie rozumiem o co ci chodzi ? :O

Gość 27368726837
Chińczycy i Ukraińcy będa robic za nas.

Gość lapiiii
musisz sobie uświadomić że np nie będzie w Polsce Policji bo nie będzie na nią kasy.

Gość diabelllo
no to do dzieła, w koncu polki uwiwelbiaja rodzic dzieci jak kroliki, brac facetow pod pache, jesli 100k kobiet w ciagu 10 lat urodzi 10 dzieci sytauacja nie bedzie az tak przerazajaca :D

Gość stefek mieszko 2
Jak młodzi chcą tu wyrywać laski na seks, to nie ma chętnej, a później płacz, bo katastrofa demograficzna ;-)

Gość w tyym debilnym narodzie
wązniejszy jest krzyż niż prawdziwe problemy

Gość Hmmmm.... masz
Katastrofa demograficzna? Jakoś ja zauważyłam, ze ostatnio rodzi sie dużo więcej dzieci niz kiedyś, co widzę to któraś w ciąży :o

Gość cocojambooo
brednie tak naprawdę jest nas ZA DUZO!!!! nasz kraj jest przeludniony, większość ludzi emigruje albo jest bezrobotna z braku pracy! po za tym polskie zakompleksione kobiety rodzą bachory na potęgę w młodym wieku:O uważam że na emeryture każdy powinien oszczędzać sam a nie łoić na darmozjadów z ZUSu

Gość to szukaj sobie kobiety
faceta i zmachajcie 5 dzieciątek. proste :classic_cool:

Gość Docent Seksuologii z PO
no jak ma nie groazić skoro polki są zapładniane przez niemcow lub anglików? rodzą dzieci murzynom i ciapatym . . .

Gość każdy pracuje sam na swoją
emeryturę. Ja bym tam na cudze dzieci nie liczyła :) W końcu co miesiąc zabieraja mi składkę emerytalną - czyz nie?

każdy pracuje sam na swoją-> buhahaha jesteś tylko kolejnym przykładem żenującego poziomu wiedzy ekonomicznej polaków :o nawet nie wiesz ,że pracujesz na emerytury obecnych emerytów :o

Gość hfjfjytjyt
polska nie jest krajem przychylnym rodzinom z dziecmi co nam daje panstwo? marne becikowe? jakis zasiłek? inne gówniane pieniadze jak tu miec wiecej dzieci kiedy jedno juz jest ogromny wyzeczeniem, zwłaszcza jak ktos mimo ze pracuje na szanowanym stanowisku zarabia 1200 zł;/ plus pensja męza 1200 za co miec dziecko?? samo mieszkanie i wynajem to przesżło 1000 zł codzienne zycie jakies kino raz na rzadki czas rzadki wypad jedzenie rachunki i po pieniadzach a gdzie tu odlozyc?? dziecko pochłania mase pieniedzy;/mnie nie stac w was?

Gość I don't care łu łu łu
po maturze wyjeżdżam do Francji więc mam w dupie co się będzie działo z tym chorym krajem bez perspektyw.

Katastrofa demograficzna?? Z tego co ja widzę to co druga w ciąży, na ulicy ciagle obrazek w stylu jedno w wózku, drugie w brzuchu, a trzecie obok wózka, do tego tatuś zarabia 1200 zł albo jest na bezrobociu, ja nie wiem jak ci ludzie żyją. U nas jest mnóstwo dzieci, a póki domy dziecka pękają w szwach to niech nikt nie gada bzdur że dzieci jest za mało 🖐️

Gość no właśnie jaka katastrofa
ten kraj jest bodaj najbardziej dzieciorobny w UE, wszędzie jakieś gówniarstwo się widzi. Poza tym, jeśli nawet - to chyba i tak lepiej niż gdyby miało być przeludnienie, prawda? A na moją emeryturę i policję zapracują imigranci.

Gość hahah jacy imigranci
co wy pierdolicie , kto tu przyjedzie i po co :D tak teraz wyż demograficzny rodzi , ale po nim już nie ma nic tylko spadek liczby młodych ludzi 🖐️

Gość Docent seksuologii z PiS i PO
Zmądrzeli Polacy i zrozumieli, że nie są bydłem rozpłodowym! Tylko hedonizm i robienie tego co się lubi!