Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuuuuutikiii

Napisac anonima do zony ze maz ja zdradza.

Polecane posty

Gość o kurde, przesadzasz
nie, nie zdradzam samA. rozwala mnie tylko ta lekkosc, z jaka w dzisiejszych czasach, mlode osoby poddaja sie wplywowi innych, popadaja w te swoje powierzchowne "milosci". I stad tyle zlamanych serc, rozczarowan itd. Czsami, patrzac na to, dochodze do wniosku, ze zasady naszych babc, czyli zero seksu przed slubem, dlugie narzeczemstwo itd, mialy jednak swoje plusy.

Gość nooo prosszee
odezwały sie "szczesliwe" zony Polki,zdradzane,ktore wola nie wiedziec,haha,jakie sa załosne:)))) napisz za jakis czas,odczekaj,i nie rob nic innego niz zwykle,zeby nic nie podejrzewał...udawaj,ze smutno ci,ze cie skrzywdził ale za jakis czas daj mu do zrozumienia,ze zapomniałas,za jakis czas to zrob,nie teraz!!!!!!!za pol roku,dluzej...wtedy TY bedziesz bezpieczna:))))))

Gość autorko
skad jestes, podaj chociaz wojewodztwo.

Gość dfdfdfsdsfds
Co ci da województwo?

Gość nvdnn
OCZYWISCIE,ZE NAPISAC ZONIE!!!!!!!

Gość autorko
to mi da wojewodztwo lub miasto ze jestem w takiej samej sytuacji jak autorka... i nie moge przestac myslec ze to a sama osoba.

Gość dfdfdfsdsfds
I myślisz, że akurat ta zbierzność wystarczy? Bzdura. Prawdopodobieństwo jest znikome.

Gość autorko
a moze jednak????! przeszkadza ci w czyms to ze chce wiedziec!! przynajmniej sie uspokoje i tyle

Gość dfdfdfsdsfds
Mi to nie przeszkadza, mnie to śmieszy.

Gość autorko
no to sie smiej, a ja ide spac. zajrze rano, dobranoc.

Gość dfdfdfsdsfds
To sobie zaglądaj. Pewnie ze 100 albo i więcej innych kobiet też będzie miało podejżenia czytając ten temat, że chodzi im o tego samego faceta, ale co tam. ;) Dobranoc.

Gość kukuuuuutikiii
Poudaje przed nim ze wszystko ok.Teraz sklada mi sie wszystko w 1 calosc.Brak go na gg w weeekndy ale za to w tyg. zawsze rozmawiamy po kilka h.Tak malo o sobie opowiadal.Ale te cesto rozmzowy jak on to robil.Gdzie wtedy zona.Telefon caly czas wlaczony.I pisal sms jak i z rana i wieczorem.

Ja chyba powiedzialabym. Tzn, napisala jej np na nk, i faktycznie podala jakies jego szczegolne cechy, nie wiem- znamiona na skorze, czy cos, co da jej 100% przekonanaie, ze nie sciemniasz. Sama, jako osoba zdradzana chcialabym wiedziec na 100%. Im szybciej, tym lepiej. Przynajmniej zaczelabym ukladac sobie zycie na nowo, a nie mieszkac pod jednym dachem z takim dupkiem :O Poza tym, autorka z nim zerwie, to on na jej miejsce zaraz znajdzie sobie zamiennik. Ktora z Was, chcialabym aby swojego faceta dzielic z kilkunastoma kobietami? Troche szacunku do siebie, kobiety !!! :O

Gość kukuuuuutikiii
Ale jakiej tresci napisac jej te wiadomosc.My sie zanmy ale nie sypiamy ze soba.Tylko romawiamy na gg czy sms.1 raz sie spotkalismy.

Skoro ze soba nie spaliscie, to dla mnie to nie jest zadna zdrada :) Bardziej skoncentruj sie na tym, jak odegrac sie na facecie, a zone zostaw w spokoju. Powiedz mu, ze wiesz, ze Cie oklamal, ze ma zone- a TY zachowalas wszystkie Wasze rozmowy na gg jako dowod. I ze nie zawahasz sie ich uzyc, jezeli kiedys sprobuje jeszcze oszukac jakas kobiete.

Gość kukuuuuutikiii
Najgorsze ze bede musiala mu to powiedziec przez gg.A ja musze go tak nakrecic zeby pryjechal i wtedy wsystko powiem .Tylko jak to zrobic?

dobrze mówi żabka-żony to Ty w to nie mieszaj.Poza tym nawet jak napiszesz cokolwiek do Niej to i tak ci nie uwierzy,a poza tym :za co Ty go chcesz niby ukarać?za to,że piszecie czy za to,że sie z Tobą nie przespał i masz o to żal do niego?nic nie rozumiem

a po cholerę Ty chcesz sie z Nim spotykać?No chyba tylko po to żeby Cię bzyknął i zostawił samej sobie.Kobieto zaczniej myśleć

Gość kukuuuuutikiii
Ale on gadal jescze 2 innymi dziewczynami oprocz mnie Ale jak on to robi ze ma czas na rozmowy.Gdzie on jest, gdzie zona?

Gość kukuuuuutikiii
Zeby go w konia zrobic.

a co Ciebie to obchodzi z kim On rozmawia?Żyjemy w wolnym kraju i każdy może robić co się komu podoba.nie jesteś z nim w żadnym związku i to nie powinno Cię obchodzić co On robi a czego nie robi.Jedynie to możesz współczuć Jego żonie,że ma takiego dupka w domu.Chciałabyś mieć takiego partnera czy też męża?Zostaw tę znajomość i w żaden sposób nie szukaj z Nim kontaku

Gość karolinazpszczyby
powiedz żonie ! tępic takich chamów!

Gość kukuuuuutikiii
Za to mnie oszukal i sie mna zabawil.Sciemnial caly czas.Ze jest sam.I wielkie jedno klamstwo.

ale po co?Ile Ty masz lat?15?On sam robi z siebie debila a Ty chcesz mu to udowadniać?Po co?pytam się...

Gość kukuuuuutikiii
Dla satysfakcji.

Gość ale dlaczego anonim
Napisz ale podpisz sie imieniem i nazwiskiem. Dlaczego anonim? Ja w jej sytuacji anonim bym olala ale gdyby ktos uczciwie mi powiedzial, ze moj maz to skurwiel to bym sie zainteresowala. I wtedy bym wyciagnela konsekwencje.

To odegraj sie jakos na nim. Znajdz sposob, nie wiem- moze jego rozmowczyniom daj do zrozumienia, ze jest Was kilka "kolazanek" jednego kolegi, ze nie sa jedyne, ale z czym chcesz pojsc do zony? Z rozmowami na gg i sms? Chyba faktycznie jestes jezcze bardzo mloda...

Gość kukuuuuutikiii
Nie mam 15 lat tylko 2 razy wiecej. Co z tego ze ja mu napisze na gg ze wiem o nim wszystko.Wybieli sie albo powie ze go szpieguje.I co to da.A ja chcialabym mu powiedziec to prosto w twarz, zobaczyc jego reakcje wyraz twarzy.Jak sie zachowa.