Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuuuuutikiii

Napisac anonima do zony ze maz ja zdradza.

Polecane posty

Gość kukuuuuutikiii
On mi jeszcze kilka dni temu pisal o tym ze jest sam.Ze ze wzgledu na prace rozpadaja sie jego wszzystkie zwiazki. Przez aleggro sie dowiedzialam ze ma kogos i nk. Pojego nicku maila przesukalam neta. Znalalam jego nick na allegro- weslam w komentarze i zamawial cos i byl podpis- np. edyta. Potem na nk.Jest edyta i jegi nawisko. Znalazlam jego brata i ojca - i na 1 zdjeciu jest on - ale widac go tylko od pasa w dol.

Gość kukuuuuutikiii
Ale dalam sie nabrac , oszukac.Tak pieknie gral caly czas.Farjer narobil mi nadzieji a chyba sie zauroczylam dlatego tak mi ciezko jest teraz. A teraz calkeij innej beczki.Jesli on szuka latwego seksu-to cemu tak dlugo gra i caly czas podtrzymuje znajomosc.?

JA TEZ znalazlam przez nasza klase i co skonczylo sie na tym ze ja wyszlam na idiotke bo jego panna o wszystkim wiedziala ze niby o mnie wogle jak sobie tak wspomne to byla jedna wielka miezanka i sieczka ta jego znajomosc ze mna... miedzy wersami doszlo ze jego brat jest znajomyym mojego kolegi z ktorym tak srednio utrzymuje kontakt takze... ODPOSC GNOJA a jak chcesz mu zrobic na zlosc to wyzej napisalm zbieraj erotyczne dowody i dokop gnojowi... a ja sobie odposc skoro jest naiwana i glopia to jej problem....

Gość kukuuuuutikiii
On ma 32 lata.

zemu utrzymuje znajomość?Powodów mogą być tysiące:albo Go swędzi,albo mu się z żoną przestało układać i kwestie intymne poszły na bok,albo zona jest w ciąży albo ten typ tak ma

Gość kukuuuuutikiii
Trzeba apomniec chcoc wiem ze nie bedzie latwo.Ale juz nigdy nie dowiem sie prawdy dlaczego tak sie zachowal- ze mnie oszukal.Ze sie mna zabawil.

ODPOSC GNOJA pisze to po ra ostatni no jej n adarzyla mu sie okazja czyli Ty wiec dzial.... skok w bok dla niego to nic takiego zona i tak jemu wierzy skoro wyszla za niego za maz no wez sie zastanow... zrob mu wkolo dupy z erotycznymi esami i tak go zalatw...na pannie sie nie odgrywaj i bron boze nie przezywaj jej ..... bo jeszcze Ciebie oskaraza o nekanie na nasza klase nie wysylaj zdabadz jego adres i wyslij jej w kopecie foto smsow z jego numerem ale upewnij sie ze to jego prawdziwy nume ktory jego znajomi tez maja.. wydruk z gg itp. ale tak to rob zeby on jak najwiecej zbereznych zeczy Ci pisal a Ty tylko podkrec ale sama nie pisz bron boze..

Gość kukuuuuutikiii
Napewno to jest jego2 numer.Az chyba taki glupi nie jest.

W koncu normalnie piszesz .. trzeba zapomniec- jasne ze trzeba zopomnieci nie wchodzic w uklady z takimi pacanami bo taki chuj dla swojej kobiety z ktora jest , jest idealem wszystko dla niej robi za wszystkim lata. wiec nawet jesli ma z nim dobrze i nie wie ona ze ja zdradza Ty nic tym nie zyskasz tylko sie osmieszysz.... odposc gnoja i niech spierdala od Ciebie, znajdz normalnego....

jA JUZ MAM nauczke z takim wlasnie podobnym przypadiem raz a na cale zycie.. i wiem ze jak bym miala taka sprawe jeszcze raz w zyciu zalatwic z dnia na dzien ucinam kontakt zmieniam nume telefonu gg maila .... z gnojami i klamcami nie ma co sie zadawac....

A CO ODEGRANIA SIE to sms tresc erotyczna ale musialabym byc na 100 % pewna ze ten numer to jego numer, bo przewaznie sa cwaniaczki i maja osobny numer do kochanki....

Gość kukuuuuutikiii
Nie mozna zaufac zadnemu facetowi juz na samzm poczatku trzeba go przeswietlic.

tak nie wolno ufac- a co do facetow jesli by mu naprawde zalezalo to licza sie czyny, szczerosc a nie klamstwa....i cyrk z uczuciami... interesuj sie normalnym a nie pierwszym lepszym ktory odzywa sie a Ty glupia cieszysz sie ze sie Toba naprawde interesuje... kazdy facet mysli kutasem wiec wbij sobie do glowy ze ten jest taki sam jak reszta, idac pomalu do czegos dojdziesz biegnac przewrocisz tylko sie... jak poznajesz juz kogos to Ty go sobieowin wkolo polca a nie na odwrot... i absolutnie nie zaczynaj od zakochania sie, bo przypuszczam ze jestes sama i slodkie slowka na Ciebie podzialaly.... on chce to wykorzystac...przeleciec zostawic i jak przyszlo by co do czego nie ma sladow itp.... moze tez pisac na gg z biura gdzie np. kilka osob z kompa korzysta albo z kafejki wiec daj sobie moim zdaniem siana z tym typem... to zwierze -pies wsunac kielbase oblizac sie beknac i idzie dalej inna zjesc... Niesadze ze chcesz tak skonczyc..

Gość kukuuuuutikiii
Najbarzdiej meczy mnie to ze niedowiem sie dlaczego tak sie zachowal.Ze ukryl przdemna ze ma zone.

dziewczyno nie zawacaj sobie glowy tym typem juz, idz na lowy i poznaj kogos innego konkretnego a nie rozczulasz sie nad takim PAJACEM...

ja tez sie nigdy nie dowiem dlaczego to scierwo mnie oklamalo i nie powiedzial od samego poczatku ze ma dziewczyne i narobil mi nadzieji... latwo nie bylo przez 3 miechy mialam takiego dola ze masakra po nocach sie mi snil przez dwa miesiace... ale dzieki Bogu jakos dalam rade i przeszlo a ta szuja jeszcze kiedys od zycia dostanie w kosc.... takze nie bedzie Ci latwo ale jedyne normalne wyjscie to znalesc kogos innego i znienawidzic drania....Kobieto po co Ci taka szuja klamiaca, przeciez dobrze wiesz ze jestes wrazliwa i stac Cie na pozadnego faceta i czy to sie stanie za miesiac czy za dwa lata lepiej czasami warto poczekac a nie rzucac sie na pierwsza nadarzaca sie okazje UWIERZ MI WIEM CO MOWIE....

Gość kukuuuuutikiii
Mnie dopiero wzielojakies2+3 tzg. temu.On ciagle pisac,odzywal sie 1.Ale mocn mnie wzielo.Za dlugo nasza znajomosc trwa dlatego.Jak zapomniec.

EWENTUALNIE JAK NIE CHCE CI SIE BAWIC W STRATE CZASU ZEBY ODEGRAC SIE NA NIM tomozesz mu napisac w esie tak: skoro juz wiem ze masz zone, i zalezy Ci na mnie to znam taka zabawe albo zona albo ja ? pewnie po takim esie by sie juz nie odezwal... albo sciemnial ze za duzo ich razem laczy,,,, brednie takie by cI WCISNAL :D

Gość kukuuuuutikiii
W pracy jest taki fajny chlopak.Spodobalmi sie.Ale co zrobic zeby zwrocil na mnie uwage.Juz myslejak to jutro bedzie jak go zobacze.

TO MUSIAL CI KONKRETNIE W GLOWIE NAMIESZAC... ja tez tak mialam ale co jestem pozadna dziewczyna i co mialam sie szmacic z chujem ktory ma dziewczyne pf w zyciu.... odpierdocilam skurwiela od siebie... i teraz wiem ze dobrzez zrobilam tez sie spotykalam z miesiace... ale co zrobic zycie...a Ty jak chcesz sie szmacic to Twoja sprawa... skoro nie stac Cie na pozadnego goscia.... skoro takie zwierze Cie interesuje Twoja sprawa.... ale jak nie utniesz tego gowna z zarodku to pozniej bedzie tylko gorzej a on napewno nie zostawi zonki skoro ja ma... Ty dla nego jestes tylko rozrywka... jakby byl normalny zachowywal by sie jak pozadny facet a nie jak fraje....ma zone a na boku swedzi za inna.... przestan w jakas patologie sie wkrecilas... ale nie ma sie co dziwic pewnie na jakims czaciego go poznalas i....

zacznij se usmiechac, ladnie ubierac fajnie zachowywac, i zabieraj sie za tego nowego faceta z pracy a tego odpierdol od siebie na kilometr, z dnia na dzien wykasuj kontakty wszystko co z nim zwiazane... DASZ RADE...

CHcial tylko Twoja dupe, mi tez bylo ciezko ale powiedzmy ze dalam rade choc czasami mam jeszcze takie momenty ze mysle dlaczego takie cos mnie spotkalao.. Glowa do gory Autorko i zapomnij o tym przypale moja dobra rada...

Gość kukuuuuutikiii
Ciezko bedzie.Narazie jestem w wielkim szoku ze tak mnie oszukal i jestemwsciekla nasiebie ze dalam sie w to wciagnac ale skad moglam wiedzeic ze to taki typ. Mamy staly kontakt.Codzeinnie wieczorami piszemy na gg.Majac zone obok siebie raczej ciezko tak miec czas.

JEZUS MARYJA czy Ty sie slyszysz to samo bylo u nie tez mial maxa czasu dla mnie wieczorami dzien w dzien caly czas.... zaczelas pewnie mowic ze nie daszs dupy to mimo to bedzie dalej Ci mydlil oczy tak Cie przekona ze predzej czy pozniej wyladujesz u niego w lozku.... a jak juz Cie przeleci to zostawi Cie jak starego kapcia bo dostanie to co chcial czyli cala Ciebie... Tyle masz lat a zachowujesz sie jak gowniara.... moj byl na tyle jeszcze bezczelny ze odwozil swoja lase do szkoly a potem przyjezadzal po mnie jej autem.... takze uwierz mi to perfekcjonalista- uciekkaj z tego bagna... czlowiekowi jesli naprawde na kims zalezy w takie podchody sie nie bawi...

Gość autorko jeste pojebanaa
Ale jeśli chcesz napisać to napisz, jego żona mu wybaczy i przyjmie go z powrotem a ty będziesz miała ogromne problemy zobaczysz że tak to się skończy. Facet ma pecha bo trafił na jakieś dziecko. Pamiętaj że wbierdalanie się komuś w życie zawsze się źle kończy. Nawet gdy to on Cie oszukał, powinnaś się obrócić na pięci i odejść

A ROB CO CHCESZ ja bym na TWOIM MIEJSCU GNOJA ODPOSCILA, CO TO ZA ZABAWA Z UCZUCIAMI, CO TOI ZA POGRYWKI, no on napewno nie jest normalny ale teraz sie zaczynam zastanawiac czy Ty jestes?