Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuuuuutikiii

Napisac anonima do zony ze maz ja zdradza.

Polecane posty

Gość no to pomyśl sobie jaką
ta żona będzie miała satysfakcję :o Napiszesz jej, że mąz ją zdradza, a okaże się potem, że to było jedno spotkanie i pogaduszki. Chociaż wiesz co... napisz jej to, uchronisz ich małżeństwo przed "właściwą zdradą", bo żonka już mu pokaże a Tobie będzie wdzięczna, że uprzedziłas ją przed ewentualną zdradą :D

Gość kukuuuuutikiii
Zdradzil napewno.Bo on szuka na necie dziewczyn do seksu. Tylko ze mna nie spal. Nawet sam sie chwali kolegom "ze kazda wsiadze do jego samochodu sama rozklada nogi".

Gość aaa no to wiadome o
co chodzi. Boli Cię, że to Ciebie nie bzyknąl, stąd te nerwy.

Gość kukuuuuutikiii
Gdybym chcialato bym sie z nim bzyknela.

Gość kukuuuuutikiii
Mialam okaje pogadac z jego dobrym kolega.wYSPIEWAL O NIM WSZYSTKO.Ze bzyka wszystko co sie russzza i ma dziure. Ze ma taka fajna zone a ja tak oszukuje.Ze ma meza takiego dupka.

Gość ale dlaczego anonim
No ale pytam - dlaczego anonim???? Boisz sie podpisac imieniem i nazwiskiem? Jezeli miedzy nimi wszystko jest ok to zona anonim zlekcewazy. Zlekcewazy cie, rozumiesz? :D

nawet jak mu powiesz prosto w twarz,że wiesz o jakis tam pannach to Cię wyśmieje i nie liczyłabym na cd tej znajomości.Warto zagłębiac się w postępowanie Jego?Nie wydaje mi się..

Gość bjhgbjb
Napisz do niej i tak kiedyś się dowie, ale lepiewcześniej. Niech wywali kuta*sa z domu, niech ma nuczke palan*t jeden! Ja bym napisala, ale musisz zobic tak zeby bylo wiarygodnie, bo jeszcze sie wyprze ze jakas laska go podrywala a on sie nie oparl i teraz sie msci!

Gość ale dlaczego anonim
chcesz sie zemscic na facecie a co ci ta zona zrobila? Zreszta nie masz pojecia jak miedzy nimi jest. Moze ona ma go dawno w dupie i jego podrywki ja nie obchodza. A moze jest zakochana po uszy i lyknie kazde jego klamstwo. Tak czy owak z siebie zrobisz glupia jedynie ;-)

Gość kukuuuuutikiii
Jak on klamie caly czas.Teraz uklada mi sie wszystko w calosc.TEraz jestem na niego wsciekla ze sie tak mna zabawil.Chcialabym sie na nim odegrac.

Gość kukuuuuutikiii
jak on mogl mnie tak potraktowac.

Gość a ja mam nadzieje ze kiedys
ktoś odegra się na kim innym ale Twoim kosztem.

Autorko nie tak dawno temu mialam podobna sytuacje, tyle ze on mial niby narzeczona a nie zone... zwodzil mnie oklamywal ale sam po pewnym czasie przyznal sie ze ma panne a przyznal sie tylko dlatego ze dupy nie chcialam mu dac bo zanuje sie i choc poznalam go na dyskotece mam zawsze dystans i po miesiacu nie pakuje sie facetowi do lozka ... sciemnial mi ze jego panna mu pozwala miec kolezanki, wie o jego wybrykach i na tyle go kocha ze zawsze mu wybacza... U mnie gore wziely emocje, zwypisywalam panie jego na naszej klasie ze ma faceta ktory ja zdradza, chcialam sie nawet spotkac z nia ale ona nic... Nigdy nie wiadomo czy typ na naszej klasie nie ma kolezanki ktora robi za dziewczyne.... w Twoim przypdku jest zona... ale tez nie wiadomo czy to nie sciema z ta zona... Uwazam ze pod zadnym pozorem do niej nie pisz to jej problem ze jest glupia i naiwna... zemscij sie na nim.... postaraj sie aby on wyslal Ci sms w ktorych teksty sa zberezne erotyzne, ale sama takich mu nie pisz.... to bedzie dowod zeby isc z tym na policje i zrobic mu sprawe dostanie 1500 za teksty i wtedy nie ma chuja zeby zonka sie nie dowiedziala... poczekaj z 3 miesiace i wtedy idz z tym na policje i dzialaj trzymam kciuki.... p.s. napisz jego imie moze to ten sam typ. co mnie omamil... mial sie zenic niedawno takze....

takie pytanie między wierszami:gdziew Wy drobgie babeczki poznajecie takich oszołomów?na S?

Gość kukuuuuutikiii
Wlasnie ale my pisalismy o seksie.I mam to w archiwum gg.Podkrecalam go na seks.Ale i tak wiedialam ze nic miedy nami nie dojdzie.

Wiem ze jestes oszukana zraniona, zlamal Ci serce ale tak normalny czlowiek sie nie zachowuje dla niego slowo kocham=sie sex dla niego milosc nie istniej- bo jesli by istaniala to nie robil by w konia swoja kobiete, dla niego liczy sie dziura u Kobiety -to zwirze nie czlowiek powiewszystko co chcialabys uslyszec i dam sobie reke uciac ze dla swojej kobiety jest slodzio miodzio takze tylko w twoich oczach ja oczernia ze jak przyszlo by Ci czasami do glowy poinformowac ja o tym ze jej maz ja zdradza to fakty na jego temat beda falszywe ... takze to co o niej pisze mowi mozesz nagrac na dyktafon... sms zachowaj rozmwy z gg tez mozesz tez maile pisac i tez zasugerowac zeby sie wyzalil jak mu zle i niedobrze... bedziesz miala dowod zeby wlasnie anonimowo takie cos potem jej wyslac.. pod zadnym pozorem nie rob tego teraz... skoro tak pzebiera w tych kochanicach bedzie nastepna wiec nie bedziesz Ty na pierwszy strzal podejrzana..

Moim zdaniem odposcilam bym idiote... Tego kwiatu jest pol swiatu... ale skoro Ty lepisz na mile slowka to uwaza Cie za naiwna wez to jaka dobra nauczke dla siebie i odposc gnoja... co do dowodow to smsy ale z prawdziwym numerm telefonu a nie kupionym na chwile bo nowa kochanka nowy numer komorki ....

Gość kukuuuuutikiii
My znamy sie 4 miesiace.Tylko w sumie piszemy na gg, smsy czy telefony. Raz sie sotkalismy miesiac temu ale caly czas mamy kontakt.A o zonie wiem od kilk dni.Domyslalam sie ze ma kogos aledopiero od wczoraj wiem to na 1000 procent.

ale tak między nami :jakim trzeba być psychicznym żeby mówić takim laskom jak Ty jak sie nazywa żona -przecież wiadomo,że będzie prędzej czy później jakaś z tych babek będzie Jej szukała..Sama zobacz jaki On jest p...nięty

Odpuść i zapomnij o nim. Im prędzej to zrobisz, tym prędzej wrócisz do równowagi i minie Ci żal. :)

moim zdaniem trafilas cwaniaka ktory juz nie jadna przegrzmocil i ktorej obrzydzil zycie.... ZNAJDZ POZADNEGO GOSCIA... NA WESELU TAKIEGO MOZNA POZNAC W SZKOLE NA STUDIACH , POPRZEZ ZNAJOMYCH ALE NIE NET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kukuuuuutikiii zostaw tego palanta innym naiwnym i ciesz się,że na poziomie gg i telefonów to się zakończyło

Gość kukuuuuutikiii
ALE zawsze ma telefon wlaczony.Nawet nie raz wiecorami smsy pisze.Wiec zastanawiam sie teraz gdzie jest zona. I jak on sie kryje.

ALE ON Ci o tym powiedzial ze ma zone? W jaki sposob sie dowiedzialas? Normalni ludzie takich cyrkow nie robia... Normalny chlopak takich dzezow pannie nie odstawia, moim zdaniem ma nadzieje ze Cie przeleci tak bez zobowiazan... a lepsza frajda z cnotki niewydymki niz blachary ....

Ty nie masz większych zmartwień?Doszukujesz się czegoś co nie powinno Cię interesować.Zależy Ci na Nim aż tak bardzo?

No w chuja Cie robi, bawi sie Toba Twoimi uczuciami normalny facet tak nie robi... a poza tym nie masz gdzie poznawac ludzi tylko na na necie .... wez sie zastanow kobieto... Nie urazajac nikogo rady, sugestie mozna tu pisac znac zdanie innych ale co do blizszysz znajomosci ja bym sie nie podjela:]

Moj tez miala zawsze telefon wlaczony nawet w nocy po cichu do mnie dzwonil.... ale jak pzyszlo do intymnych spraw i powiedzialam ze nie dam dupy nagle coraz bardzie stawal sie niedostepny... pojawila sie dziewczyna z 3 letnim ich stazem.. i wiele innych rzeczy...