Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy mozna sie wstydzic

czy ktos z Was wstydzi sie przed swoimi znajomymi swojej dziewczyny lub chlopaka

Polecane posty

Gość czy mozna sie wstydzic

???

Gość Treść żołądkowa
można , ale nie jest to wskazane .

Gość jaMMM
po co sie z kims jest jak sie tego kogos wstydzi???!!!!!!!!jak bys sie czuł(a) dowiwiadujac sie ze partner badz partnerka sie ciebie wstydzi......dla mnie jest to nie pojete.............................................

Gość karolinazpszczyby
mozna sie wstydzic:) dotyczy to niektorych zachowań. moj facet z ktorym jestem 5 lat czasami zachowuje sie tak wyniosle ze chce sie zapasc pod ziemie. czasami gardzi ludzmi bo ma wiecej pieniedzy i wszystko moze sobie kupic. czasami wychodzi z niego te buractwo

Gość jaMMM
karolina......ale to chyba nie chodzi o zachowanie w jakiejs sytuacji tylko o caloksztalt......bo kazdy chyba kto z kims jest lub byl ma za soba jaksa zenujaca sytulcje z kims bliskim w roli glownej....

Gość moja kolezanka ktora ma 35 lat
ma meza 10 lat starszego, ale on wyglada na 50 w sumie, ma kase, mieszka za granica z nim maja coreczke, ja tez mieszkam niedaleko i ona jak przyjezdza do POlski to nigdzie z nim nie wychodzi, sam mowil jak pojechali na 2 tyg na Boze N. to cale 2 tygodnie siedzieli w domu, ona nic nigdy nie mowi ale to widac wstydzi sie go zwyczajnie, za granica jest ok bo maja jego znajomych jego rodzine