Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

life tastes great!

nieżyt naczynioruchowy!!!

Polecane posty

czy ktoś tutaj ma naczynioruchowy nieżyt nosa? To jest straszne! Ciągle płynie mi katar po gardle ! Dzień, dzień, o każdej porze, od kilku lat! Byłam u świetnej laryngoloszki, która jest do tego ordynatorem w szpitalu i też nie może już nic poradzić! Elektrokoagulacja (straszny ból...), terapuls, leki -od alergicznych po homeopatyczne...nic, nic się nie zmienia! To jest straszne

Gość zaniedbania higieniczne
a jesteś pewna że to nie alergia ? albo jakieś problemy z zatokami ?

miałam prześwietlenie zatok -wszystko jest OK. Podobnie wyszły testy alergiczne. Nie jestem uczulona na nic :( już wolałabym być uczulona, przynajmniej brałabym odczulacze i miał trochę ulgi, at tak...koszmar :(

Gość stigma
up up Podejrzewam tu u siebie, jestem ciekawa co inni napiszą.

Gość stigma
Ja właśnie tyle tylko słyszałam, że zasadniczo nic z tym nie da się zrobić :/

mnie pozostaje już tylko zmiana klimaty...laryngoloszka powiedziała mi, ze każdy pacjent inaczej reaguje (jeżeli w ogóle reaguje) na różne sposoby leczenia. Planuję się przenieść do cieplejszego klimatu, może pomoże...a nie słyszałaś może o jakiś inhalacjach, grocie solnej? Tak się zastanawiałam jeszcze nad tym...

Gość gość
ja cierpię na tą dolegliwość już od 4 lat niestety nic ciekawego nie usłyszałam od lekarzy, żadne leki nie pomagają, a do tego mam powiększone migdały, od których robią sie czeste infekcje gardła i straszny, ciągły ból głowy. czy kogoś również taj jednostajnie boli głowa czy tylko przeszkadza wydzielina ? prosze o odpowiedz...

Gość gość
ja mam to 29 lat a teraz mam 56 ale lecze sie caly czas nie wiem czy zobaczysz wpis

Gość gość
halo dziewczyny jak zyjecie z tym chorobskiem

Gość gość
Witam, ja stosuje witaminę E + maść propolisową 3% i po 3 użyciach zaczęło mi pomagać, zaczynam normalnie oddychać dwoma dziurkami nosa, suchość zaczyna ustępować. Biorę tabletkę wit.E (w kapsułkach żelowych) i delikatnie rozgryzam i wpuszczam sobie zawartość do nosa do obu dziurek i po kilku minutach (ok 5min) smaruje obie dziurki maścią propolisową. Aplikuję to tylko na noc, przed snem. (robię tak od tygodnia). Rano nos jest jeszcze zatkany ale w dzień jest już całkiem nieźle, mogę normalnie oddychać, że się powtórzę.

Przerabiam to od 35 lat, długo by pisać o zabiegach, eksperymentach, zastrzykach, operacjach, opalaniach itp. itd. Powiem jedno spróbuj szczyptę pieprzu kayenne rozcieńczyć w łyżce płynnego linomagu z apteki i zakrapl do dwóch dziórek. Będzie hardkor. Po chwili wyczyść nos i zobacz efekt.

Pozdrawiam wszystkich współbratymców w niedoli.