Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia2010

starciłam dziewictwo...z noga od krzesła!:(:(

Polecane posty

Gość kjhgfdtygh
duży nie jest :(

Gość kjhgfdtygh
większość dziewczyn zawsze mói, że wolą duże a ja to mam taki raczej śmieszny rozmiar jak patrzę :(

No jeżeli chodzi o mnie ja wole małe. Duży dla mnie to żadna przyjemność. Ale to zależy od dziewczyny tak naprawde, każda woli innego a poza tym jak kocha swojego partnera to kocha całe jego ciało i nie ma znaczenia czy duży czy mały ;P

Gość kjhgfdtygh
jedna mnie kiedyś wyśmiała i mam traumę :O

Jedna to nie wszystkie. Jak nie była to ważna osoba dla ciebie albo ty dla niej to mogło do tego dojść. Więc proszę mi się tu nie łamać, znajdziesz taką dziewczynę która pokocha całego Ciebie :3

Gość kjhgfdtygh
To chyba musiała by mnie bardzo kochać żeby sę zadowolić moim "pokaźnym" sprzętem. Miłość to nie wszystko, seks jest bardzo ważny a z 13 cm to tak lipnie trochę :(

wiesz mój facet też nie ma dużych rozmiarów ale .............................. jest takie przysłowie : -taki mały ale jaki wirtuoz, -wielkość nie liczy się w cm ale w umiejętnościach. :-)

Dokładnie, umiejętności się liczą. Czyli według Ciebie związek MUSI polegać na seksie a miłość to drugorzędna sprawa? Nic z tych rzeczy.

Gość kjhgfdtygh
Umiejętności też trzeba mieć :( Jedna mi kilka razy szzpary popuściła po pół roku chodzenia i ot cały wyczyn. Miło mi, że mnie pocieszacie ale naczytałem sie tu wystarczająco co kobiety myśłą o mikrych fiutkach :(

Gość Załamany Wszystkim
Moim zdaniem "mały ale wariat" to powiedzenie wymyślone przez panów, co mają mniej niż 15 cm.

co kobiety myślą o małych fiutkach, no chyba w większości te kobiety co nie znają umiejętności małych , jak ktoś chce to potrafi. a co do umiejetności , to nikt nie yrodził sie mistrzem, trochę wiary i cirpliwości.

Gość Zirhan
Ritata Rzeczywiście aż przykro patrzeć, i to jest w stanie wzwodu! Jedynie klinika Endokrynologiczna mogłaby mu pomóc przez podawanie męskich hormonów. Członek mniejszy niż 10 cm jest zaburzeniem genetycznym. Ojciec musiał mieć normalnego skoro go zrobił, więc możliwe są również wady rozwojowe podczas życia płodowego. Może pierwotnie miał być dziewczynką ale potem natura postanowiła inaczej jednak penis nie zdążył się wykształcić? Spotyka się jeszcze gorsze rzeczy jak np. obojnaczość. Czyli obecność żeńskich i męskich narządów. Wtedy pozostaje tylko zabieg z chirurgii plastycznej plus dawki hormonów męskich lub żeńskich w zależności od płci psychicznej pacjenta. A temu facetowi przydałoby się jeszcze odchudzanie, bo mu 1 albo i 2 cm sadło zabiera, choć to i tak nie wiele pomoże..

Gość Adam^^^6
kutasek malutki ale zawsze mozna mu brzuch popiescic