Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizak1001

Ożeniłem się z idiotką !

Polecane posty

Gość lizak1001

Witam Jak w temacie. Co prawda przed ślubem znaliśmy się kilka lat ale przyjeżdżała do mnie głównie na weekendy, które spędzaliśmy głównie w łóżku więc tak bardzo nie zauważałem tego. Przykłady: 1. Gotujemy obiad - dokładniej kasze kuskus. Na opakowaniu jest napisane: pół szklanki kaszy zalać gorącą wodą w stosunku 1:2. Oczywiście moja żona nie wie co to znaczy więc próbuje mnie podpytać: Weź tam przeczytaj ile wody trzeba bo ja nie doczytałam :-). Mowię jej więc, że wody trzeba dwa razy tyle ile dała kaszy. Tzn. ile ? - pyta się dalej. To znaczy, że jeśli dałaś szklankę kaszy to musisz zalać dwiema szklankami wody. Rozumiesz ? Spytałem się. Tak - opowiedziała. To sprawdźmy. Jak dasz pół szklanki kaszy to ile wody ? Szklankę - odpowiada. Dobrze, a jak dasz dwie szklanki kaszy to ile wody ? Trzy ! :-/ 2. Jesteśmy w sklepie. Promocja. Tuzin jajek za 4 zł (ceny dokładnie nie pamiętam). Żona przystanęła i czyta kartkę z promocją. Ja się nie odzywam bo wiem, że ona nie wie ile to jest tuzin. Ona próbuje jakoś zagadać żebym się nie zezłościł: A tuzin jajek to na długo nam starczy ? Przecież wiem, o co chodzi więc mówię jej, że tuzin to 12 sztuk. Aha - odpowiada. Ale promocja nie daje jej spokoju. Widzę to po jej wyrazie twarzy. Korci ją zadać pytanie. Wiem nawet jakie. Czekam tylko kiedy się zapyta. W końcu po przejściu połowy supermarketu pyta: A te jajka... to po ile wychodziło za jedno ? Kurwa jakby nie można było sobie podzielić 4 zł na 12. 3. Rzadko oglądam TV ale niedawno zdarzyło nam się obejrzeć razem jakieś wiadomości. Prezenterka mówi, że w Berlinie protesty muzułmanów. Żona na to: Berlin to daleko jest ? Długo tam się autobusem jedzie ? Padłem. Żeby nie wiedzieć, gdzie jest Berlin. Masakra. Ogólnie to mam dobrą żoną - kochającą, wierną i opiekuńczą ale idiotka z niej straszna.

Gość pisząc mam kupę zajęć
haha , zayebiste :classic_cool:

no cóż widać że nie była dobra z matmy i geografii ale takie wady nie powinny cię interesować skoro ją kochasz. Liczy się dla ciebie bardziej matematyka żony czy ona sama?

Gość krucafuks
E tam, słodka jest, przynajmniej będziesz miał wesoło ;)

Gość sto procent
Ale wrażeń mnóstwo. Pisz i zachowaj dla potomności.

Gość szczerze mówiąc to wątpię
żeby taka debilka mogła dochować wierności, pewnie w łózko robisz z nią co chcesz?

Gość baby zazdroszczą bo młode
no było tyle nie pukać i badonga od czasu do czasu z buzi jej wyjąć :D żeby się odezwała :P to wiedziałbyś z kim masz do czynienia a tak zapiertalaj i kaszę gotuj bo kochana przypali:D;)

wypraszam sobie ! ja jestem kobietą, wiem gdzie jest Berlin, ile to tuzin i umiem gotować kaszę. cóż zrobić... po prostu zamiast się uczyć dupy daje. niech robi to co umie najlepiej i wszyscy będą szczęśliwi :)

Gość ewa...ewa...
jeszcze jakiś czas temu bym nie uwierzyła że takie osoby istnieją, ale niedawno tłumaczyłam 35 letniej znajomej ile to jest 1/2, a 2/4 to dopiero był kłopot ale chyba niezła ze mnie nauczycielka bo teraz już wie ile to jest 8/16

Gość a wystarczy ci
Ze jest dobra mila kochajaca jak kompletny debil z niej.jak w ogole wyjsc do ludzi z takim tepakiem? Znajomi,twoja rodzina,imprezy itp?????

Gość małgosia1992roczek
mam 18 lat a gdzie leży Berlin wiedziałam juz w podstawówce :(

Gość a wystarczy ci
Albo jest jeszcze jednak wersja ze masz kase i Lanka zlapala cie w sidla:) ale wtedy to ty debil nie ona

w pracy mam kilka takich 'okazow', wszystkie mezatki i caly czas sie zastanawiam, co to sa za faceci - ich mezowie. co w nich widzieli...

Gość matacz ,,,...
aty kim jestes ze wchodzisz na forum i wszem i wobec głosisz ze masz zone idiotkę ? NAJGORSZY JEST PTOK CO DO WLASNEGO GNIAZDA SRA ! dla mnie jestes typowym idiotą , ona jest tylko niedouczona co da sie zmienic i to w miare szybko !

generalnie ja też czasem mężowi zadaję głupie pytania, w sumie najgłupsze po przebudzeniu :D a szczególna durnota dotyczy tematu elektroniki i komputerów na czym sie kompletnie nie znam :D

Gość lizak1001
"żeby taka debilka mogła dochować wierności, pewnie w łózko robisz z nią co chcesz?" Moim zdaniem dochowa, natomiast co do łóżka to powiem tak: nie odmawia mi :) "no było tyle nie pukać i badonga od czasu do czasu z buzi jej wyjąć żeby się odezwała to wiedziałbyś z kim masz do czynienia a tak zapiertalaj i kaszę gotuj bo kochana przypali" Może trzeba było, ale jak był człowiek młody i napalony to o czym innym myślał. Co do gotowania to gotuje dobrze. Jak już się jej wytłumaczy matematyczne zawiłości przepisów to smacznie żona gotuje. "Ze jest dobra mila kochajaca jak kompletny debil z niej.jak w ogole wyjsc do ludzi z takim tepakiem? Znajomi,twoja rodzina,imprezy itp?????" Mam cenną zaletę jak na kobietę - mało się odzywa jeśli jesteśmy wśród znajomych. Więc prawdopodobieństwo, że palnie coś głupiego istnieje ale jest niewielkie. "a dobrze się chociaż rucha ? to ponad 50% wartości kobiety !" Ważne, że nie odmawia. Co do jakości to raczej średnio. Jest bierna w łóżku i rzadko sama podejmuje inicjatywę. Ale szczególnie nie narzekam.

Gość a wystarczy ci
KASIENKAAA rozumiem ze chwalisz sie nam zes tepak a moze zona autora??:)

Gość oleeeeeeeeeeeeee
no zdarzają się takie przypadki, ostatnio moja koleżanka upierała się ze kuropatwa to zona pana bażanta ,że to ten sam gatunek tylko że kuropatwa to samica bażanta

Gość nie wiem gdzie mozna znalezc t
zgadzam sie z tym postem!===>>matacz,,,...aty kim jestes ze wchodzisz na forum i wszem i wobec głosisz ze masz zone idiotkę?NAJGORSZY JEST PTOK CO DO WLASNEGO GNIAZDA SRA!dla mnie jestes typowym idiotą,ona jest tylko niedouczona co da sie zmienic i to w miare szybko!

Gość maliboo
lizak kochasz ja w ogole? mam wrazenie, ze nie, bo tak sie nie wypowiada o osobie ktora sie kocha... trzeba bylo myslec wczesniej, poczekac na odpowiednia, a nie na taka ktora bedziesz pogardzal i n ie rozumiem - dlaczego wam sie spieszylo do malzenstwa? trza bylo razem pomieszkac przed slubem, a nie teraz smety walic na kafe

Gość lizak1001
"aty kim jestes ze wchodzisz na forum i wszem i wobec głosisz ze masz zone idiotkę ? NAJGORSZY JEST PTOK CO DO WLASNEGO GNIAZDA SRA ! dla mnie jestes typowym idiotą , ona jest tylko niedouczona co da sie zmienic i to w miare szybko !" Forum jest anonimowe. Napisałem o czymś co trochę nie daje mi spokoju. W rzeczywistym świecie, wśród znajomych nigdy bym tak o żonie nie mówił. To prawda, że jej niewiedza wynika z niedouczenia. Zaległości ze szkoły podstawowej i średniej odbijają się na późniejszym życiu. Tylko nie wiem jaki sposób masz na myśli pisząc, że można to szybko zmienić. Niby jak ? Żona ma 25 lat. Do podstawówki jej nie wyślę.

Gość wazne ze kochacie sie
teraz masz o czym z nia gadac uczysz swojego kochanego gluptaska

Gość a ona co robi na codzien?
pewnie wziela z toba slub żeby sie opierniczac, wprowadzila do ciebie a ty sie cieszysz jak glupi :D pewnie nawet mysli ze rachunki się same płacą, to co sie dziewczynei dziwić że jest odcieta od rzeczywistosci :D poprostu ma wygodnie bo mąż zawsze podpowie i załatwi :D