Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaaaa1979

Zostawiłam Go!!!!

Polecane posty

Gość agnieszkaaaa1979

tak, tak właśnie zrobiłam:( zostawiłam faceta ktorego kocham.:( on sam nie wiedział czego chce, twierdził ze mnie kocha ale były sprawy które przeszkadzały, on miał ciagle wymówke w drodze do naszego szczęścia. Powiedziałam dość:( nie mogę sie tak dłuzej męczyc bo mnie to wykancza:( będzie trudno , ciężko ale dam rade. Nie chce mieć juz z nim zadngo kontaktu a wiem ze on o ten kontakt bedzie zabiegał.

olej go. dąż do własnego szczęścia. powodzenia 🖐️. i gratuluje podjęcia tak ważnej decyzji.. mimo uczuć, które do niego żywisz..

Gość Niesmaczny zart
I bardzo dobrze zrobiłaś. Nie ma nic gorszego, niż ludzie niedojrzali emocjonalnie, którzy nie wiedza czego chcą. Może temu Twojemu po jakims czasie się odmieni i wreszcie określi się jasno co do swoich uczuć wgzlędem Ciebie. Jednak z autopsji wiem, że tacy ludzie rzadko się zmieniają i są przez niemal całe swoje życie wiecznymi dziećmi, którymi trzeba się zajmować.

Gość agnieszkaaaa1979
Tyle dawałam szans, nadzieii:( wszystkie spieprzył, czasami czułam sie jak taka rezerwa:( w razie czego:( Dokładnie tak zrobie, zaje sie swoim zyciem, swoja przyszłością, on sam do konca nie chciał w niej uczestniczyć więc nie ma o czym mówic. Apeluje tylko do dziewczyn które nie są szczęśliwe w swoich związkach o to aby pomyślały o sobie, bo nikt za nas tego nie zrobi. Nasze zycie ma byc szczęściem a nie celowym umartwianiem sie. Nigdy nie bede tkwiła w zwiazku w którym nie bede do konca szczęśliwa, wole być sama.

Gość witam....
gratuluję ...ja tak nie potrafie ...

Gość agnieszkaaaa1979
mi tez sie wydawało ze nie bede potrafiła. Ale jak nie mozna zakonczyc czegoś w czym nie jesteśmy szczęśliwe i co nas wykancza....więzień tez sie cieszy kiedy wyjdzie z więzienia.

Na czym polegało Twoje nieszczęście w związku, który zakończyłaś?

Gość witam....
Aguś tak ładnie napisałas ,ale ja jestem zbyt słaba aby podejmowac takie decyzje ,poza tym strach ...strach ,że sobie nie poradzę ...a czy kocham? ...hmm..chyba czasami tak ...

Gość agnieszkaaaa1979
Bardzo Go kocham:( ale ja nie mogę sie juz tylko sama o to starac i walczyć, juz się tym zmęczyłam:(

Gość agnieszkaaaa1979
zeby wszystkie kobiety miały jaja:) to faceci by tak z nimi nie igrali, a tak...mogą robic sobie co chcą.

Gość witam....
My mamy jaja a Oni jądra:)

Gość agnieszkaaaa1979
dokładnie:))) hihi :) Nikt nas nie bedzie szanował jeśli najpierw same sie nie uszanujemy.

Gość zostaw go w spokoju
on się nie będzie już z tobą kontaktował naiwniaro

Gość agnieszkaaaa1979
już to robi