Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strzał

Czy kobiecie kiedy kolwiek da się dogodzić?

Polecane posty

mnie się wydaje że nie ma takiej możliwości,bo zawsze będzie niezadowolona i zawsze będzie marudzić,więc nie rozumiem po co się w ogóle starać? Większość się stara tyko dlatego że chce troszkę sobie poruchać ale czy nie lepiej olać płeć piękną i pojechać na ręcznym?

Gość Gladiusss
Ale czasem trzeba za zywego cycka kobiecego, czy dupe zlapac ;)

Gość monster truck
raczej olać te dąsy i dalej ją posuwać, niech się gniewa :D

No ale idzie wytrzymać z kobietą która cięgle jest niezadowolona,wtedy to i ochota na seks przechodzi,czy warte jest to aby z nią być za kawałek dupy czy cycka?

Gość pigulak
idzie o dogodzenie cipne czy ogólne. bo jeśli idzie o to pierwsze to chyba tak, a jeśli to drugie to na pewno nie !

Gość Załamany Wszystkim
Podobmo jak masz 5 zer na koncie, dobrą pracę, masz powyżej 190 cm wzrostu, penisa powyżej 20 cm, to może dogodzisz.

Gość matacz ,,,...
jak najbardziej sie da , wszystko zalezy jaką kobiete sie wzieło

Chodzi mi o całokształt,wiadomo że kobieta zawsze jest nie zadowolona,zawsze coś jej nie pasuje,oczywiście nawet nie wspominam co się dzieje kiedy facet się jej w czymś sprzeciwi albo jak ma inne zdanie to wtedy jest gorzej niż wojna.

Gość matacz ,,,...
i juz jest jasne jaką masz kobiete u boku , ja takich problemów nie mam

Z babami źle, a bez nich jeszcze gorzej:O! Tak to juz jest urządzone, że one nas kochają "za-wzięcie" a my je "za-żarcie". A bez ichnich dupci, żyć się nie da, ..autorze wątku, ale niech im się wydaje, że kochamy je za intelekt.:)

Gość jeśli nic do niej nie czujesz
oprócz pożądania to na pewno nie warto się wiązać. Taniej cie wyniesie sexi-plexi

Ale ja nie mam nikogo,pisałem ogółem,nie jest chyba tajemnica że kobiety mają takie humory.Fakt że nie które idzie do porządku przywołać ale nie wszystkie

Tutaj chodzi o zupełnie coś innego. Kobieta nie wytrzyma w wierności, u boku tylko jednego mężczyzny, choćbyś na rzęsach stawał.

Dominik to czemu maja mama czy babcia nie mieli problemów z wiernością,ale za to były zawsze niezadowolone tak samo jak inne kobiety które znam.Ja piszę o kozie a ty o wozie,nic chodzi mi o zdrady tylko o charakter wiecznego nie zadowolenia i wiecznie skwaszonej miny

Gość inny swiat inne pragnienia
babcie tez zdradzaly;)

Ponieważ kobiety są próżne , wiecznie nastawione tylko na branie, prezentują ciągłą postawę roszczeniową. Przecież nie zmienisz porządku świata, tak było zawsze.

dominik1000-Zgadzam się z tobą że kobiety chcą tylko brać,ale nie wszystkie zdradzają bo kalkulują i wiedzą że taka zdrada czasem może im się bardzo nie opłacać