Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość air bair

wygląd nie ma znaczenia???

Polecane posty

Gość air bair

zastanawia mnie to.... jakiś czas temu poznałam kobitę, waga coś powyżej 100kg... z trudem wchodzi po schodach itp.. i chce mi wmówić, że prawdziwi mężczyźni nie zwracają uwagi na wygląd, a na wnętrze... nie starałam się nawet argumentować sytuacji jak wygląda w rzeczywistości.. a ona twardo swoje.. a laska nigdy nie miała problemów z poznaniem i zatrzymaniem prezy sobie faceta.. ale ja w to nie wierzę, że inteligencja i poczucie humoru wystarczy, by zatrzymać przy sobie faceta..

Gość KrakowiankaZwarszawty
komus moze sie podobac ale na pewno nie wszystkim!

Gość KrakowiankaZwarszawty
jak wazylam 73 kg to nigdy nie slyszalam komplementow a odkad waze 50 kg slysze CODZIENNIE! Faceci na mnie lecą. Dlatego uwazam ze nadwaga jest duzym minusem!

Gość air bair
no właśnie... też mi się nie chce w to wierzyć, może koloryzuje.. niestety takie są czasy, że wygląd ma kolosalne znaczenie... a tak w ogóle.. jak udało Ci się schudnąć Krakowianko? ja ważę 65kg przy 168cmwzrostu

Gość mam swoją teorię
mam teorie na temat:) oparta na klasycznym definiowaniu meżczyzny- jest wzrokowcem. Więc zawsze bedzie zwracał uwagę na wyglad. Kobiety tez zwracają- to normalne- zew natury- poszukuje sie choćby nieświadomie dobrego materiału genetycznego. inna sprawa, ze faceci mają jakąś, niczym miepopartą fanaberię, że - On taki fajny (subiektywne stwierdzenie) wiec moze zaakceptować tylko kopie modelki w rozmiarze 0. A tymczasem może powinni mierzyć siły na zamiary :) I żeby była jasność- mam 160 i waże 50 kg :) modelką nie bede ale za odpad genetyczny sie nie uwazam :P

Chcemy czy nie - ma znaczenie... ja też mam jeszcze nadwagę, chociaż powoli mnie opuszcza na szczęście... ale wiem, że to jest moja wina, że tak się zaniedbałam i nie dziwię się, że nikt za mną nie lata. Wszystko jest kwestią naszej silnej woli i tego czy chcemy o siebie dbać. Ale duże znaczenie ma samo nastawienie. Niektórzy dobrze czują się w swojej otyłości i skoro są szczęśliwi tacy jacy są to nie ma co tego zmieniać. Często jednak pod takim gadaniem - jak Twojej koleżanki kryje się brak wiary i pewności siebie. Mówiąc, że są rozchwytywani chcą ukryć to, że tak naprawdę nikt za nimi nie lata. Jednak wszystko zależy od jednostki.

Gość kocichrupek24
Twoja puszysta koleżanka jest dobitnym dowodem na to, że wygląd ma znaczenie, ale nie gwarantuje 100% skuteczności w zjednywaniu sobie ludzi. Może jej radość życia, życzliwość i serdeczność to odpowiedź na Twoje wątpliwości. Wygląd się bardzo liczy, bo od tego zależy zainicjowanie znajomości, ale poza tym jest jak z komórką. Co z tego że wygląda bajerancko jeśli Cię oprogramowanie wkurza? Niektórzy wolą starą Nokię;)