Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczoweBMW

Sluchajcie, czy sa dziewczyny, ktore...

Polecane posty

Gość pomarańczoweBMW

nie imprezuja, maja zaledwie pare dobrych przyjaciolek (nie mnostwo znajomych z impry), wolny czas spedzaja w domu, uprawiaja sport albo spotykaja sie z ulubiona przyjaciolka, ALE JEDNOCZESNIE SA ATRAKCYJNE? Znacie takie albo same takie jestescie Waszym zdaniem? Moze dlatego takich nie spotykam, bo spedzaja czas podobnie jak ja. Ogolnie same z samymi imprezowiczkami mam do czynienia. Po prostu, czy dziewczyny spokojniejsze-domatorki moga byc rownie atrakcyjne jak te "balowiczki"?

Gość Delicja00
Oczywiście, że są takie dziewczyny! I to nie tak mało. Trzeba się tylko dobrze rozejrzeć.

Gość nigdy w zyciu nie widziałam
pomarańczowego auta

Gość sw Katarzyna
I hate orange

Gość blackman
moja taka jest. Jeśli ktoś lubi kobiety w stylu seksownych greckich piękności

ja w sumie juz nie mam zadnej przyjaciolki. na imprezy nie chodze. ostatnio bylam rok temu na urodzinach kolezanki ;D a tak to juz niee... spedzam czas ogolnie w domu i z chlopakiem czasem ;p

Gość pomarańczoweBMW
blackman, to pewnie ladna. Ja spotkalem sie z kilkoma z tej "półki" i byly chyba najladniejszymi jakie widzialem. Jakakolwiek impreza, wieksze spotkanie, to brzydale same. :D

Gość pomarańczoweBMW
Zaklopotana, to masz problem z glowy mozna powiedziec. Ja musze chyba specjalnie zaczac chodzic na imprezy. :)

a co do mojej atrakcyjnosci to chyba jest. chociaz mam niska samoocene. to ogolnie jak mnie pozna jakis chlopak to od razu chce nr. na ulicy sie gapia. auta zwalniaja i jest miara... ale odkad jestem zajeta juz mnie tak nie wyrywaja ;D a zajeta jestem juz dluuugo. a ze mala miejscowosc to kazdy wie kto z kim jest kto wolny a kto nie;]

Gość nigdy w zyciu nie widziałam
no dobra - widziałam:P:D

Gość pomarańczoweBMW
Dziewczyny z niska samoocena sa zazwyczaj ladne. :)

aha to chodzi ci o to ze chlopaka nie poznalas ? no ja teraz tez nie mialabym szansy nikogo poznac heheh:D jak poznalam mojego to bylam nastolatka jeszcze i sie chodzilo tu i tam z kolezankami, na dyskoteki miejskie, na spacery po miescie, osiedlach. i sie poznawalo chlopakow i tego jedynego :D ale nigdy nie bylam ta ktora lata za chlopakami. i uwierz, te niedostepne nawet maja wieksze szanse u chlopakow niz te nachalne. nie szukaj chlopaka, on sam cie znajdzie, tak jak nmie. trzeba tylko wyjsc do ludzi od czasu do czasu ;D a, i usmiech! sprawdzilam i to dziala jak magnez :D naprawde! ;))) leca na to bardziej jak na wywalone cycki :D

Gość pomarańczoweBMW
Haha, tylko że jestem chłopakiem. :D

Gość pomarańczoweBMW
To co mi teraz poradzisz? :)

no tez tak mysle, bo te '''narcyzki'' odstraszaja chlopakow dlatego ze sa zbyt pewne siebie i uwazaja sie za ksiezniczki najpiekniejsze na swiecie, chociaz nie zawsze takie sa, albo psuja swoja urode usztuczniajac sie na sile.

hahaahah serio ?? jakos od poczatku czytania bylam pewna ze jestes babeczka :D wiec teraz nic nie rozumiem, szukasz dziewczyny i nie wiesz na ktora sie zdecydowac czy na imprezowiczke czy na te spokojne ? ktore sa lepsze ? ...yyyyy hehe ;p

chyba ze chodzi ci o to czy takie istnieja ??? na pewno istnieja a ich nie spotykasz bo siedza w domu takie :D proste chyba :D::D

Gość pomarańczoweBMW
Chodzi mi o to, czy takie istnieja w ogole. Podobaja mi sie imprezowiczki, ale one przeciez nie wybiora spokojnego chlopaka. :)

Gość istnieją, tyle że
mimo to że często są naprawde śliczne tak jak napisałeś- imprezowiczki, platynowy blond, wyzywajace ciuchy- bardziej rzucają się w oczy. do tego sa krzykliwe i gadają jak katarynki, co jeszcze bardziej utrudnia dostrzeżenie tych normalnych

no to teraz nie rozumiem co ty robisz na imprezach skoro jestes spokojny :D ale , wiesz spokojne dziewczyny tez chodza na imprezy. tylko trzeba umiec je odroznic. od takich co lataja gdzie sie tylko da zeby wyrwac co raz to nowego kolesia, od takich co chodza od czasu do czasu i nie interesuja je taneczne macanki ;D a to jest latwo odroznic, wystarczy tylko uwaznie obserwowac ;]

Gość dziewczę z kaf
A dlaczego od razu albo imprezowiczki, albo domatorki? Jak pójdę sobie od czasu do czasu ze znajomymi na piwo czy potańczyć, to do jakiego typu się zaliczam? ;)

Gość pomarańczoweBMW
Zaklopotana, ja nie chodze na imprezy, tylko widze glownie imprezowiczki na miescie, obojetnie gdzie, czy w parku, czy w zaludnionym miejscu. Zazwyczaj jak mi sie podoba jakas dziewczyna, to widac, ze idzie lub wraca z imprezy z kolezankami, ale nie koniecznie piszczy w niebo glosy i jest upita, bo takich nie lubie. Tak samo nie przepadam za skąpo ubranymi blondynkami.

Gość pomarańczoweBMW
dziewczę z kaf, to tez nie chodzi o to, tylko dopasowanie. Wiem, ze na przyklad bym sie Tobie nie spodobal pod wzgledem spedzania wolnego czasu, bo ja na przyklad albo dom, albo sport (silownia, basen, bieznia). To mnie martwi, ze ja nie chodze na piwo ze znajomymi, jak juz to sie przejsc tylko, jestem na studiach i raz bylem w klubie przez 2 lata. :)

Gość pomarańczoweBMW
Taki typ jak ja jest skazany na bycie samym. Mam swoj swiat, a wiem, ze dziewczyny szukaja wrazen, ktorymi sa imprezy, potancowki i inne hihy hihy. :)

na basenie tez nie poznales zadnej ?? :D no to wyjdz na imprezy, do jakiegos klubu, tez tam mozesz poznac spokojne dziewczyny. rozumiem ze nie chodzi ci o takie spokojne co sie nic nie odezwa bo sie wstydza, takie to raczej z domu nie wychodza :D wiec na imprezach tez mozesz poznac spokonje madre dziewczyny -taki wniosek :D

Gość dziewczę z kaf
Ale czy trzeba spędzać wolny czas w identyczny sposób i zawsze razem? Owszem, jak ktoś lubi spędzić cały weekend na imprezie a potem trzeźwieniu to pewnie nie dogada się z kimś, kto woli jechać na wycieczkę..ale to, że jedna osoba lubi sobie wyjść gdzieś ze znajomymi, a druga w tym czasie woli np poczytać książkę to przecież nic strasznego, prawda?

heheh nieeeeeee no co ty;D ja np jestem typem co nie szukam imprez wrazen itd:D i na pewno takich dziewczyna jak ja jest wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeee poszukaj dobrze:D a moze tu na kafe znajdziesz a kto wie ;p

Gość pomarańczoweBMW
Nie podejde na imprezie, bo mysle ze moglbym sie osmieszyc. Na basenie chyba predzej by mi cos wyszlo. A nie poznalem zadnej, bo same dziadki albo otyłe osoby chodza i mnie to dziwi wlasnie. :)