Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość traszkka

prosba do ludzi lubiacych seks analny - jak sprawic by wszystko bylo super?

Polecane posty

Gość traszkka

Kiedys mialam nieudana probe, ale teraz razem z partnerem bardzo chcemy sprobowac... Co zrobic, czego nie robic,jak sie przygotowac? Prosze o praktyczne porady wynikajace z Waszych doswiadczen :)

Gość ja lubię
Najpierw zrób lewatywę,żeby nie było niespodzianki w stylu,że on wyciąga a tu brązowo;) Wypij sobie drina na rozluźnienie,a on niech cię tam przez chwilę pieści językiem,delikatnie masuje paluszkiem. Do nawilżenia,żeby łatwiej było wejść najlepiej nadaje się ślina,nie żądne oliwki,żele itp. Kiedy będzie go wkładał przyj jak gdybyś robiła kupkę,najmniej wtedy boli

Gość twoj chlopak wie
ze z innym probowalas?

Gość traszkka
moj facet wie, ze z innym probowalam. tak wlasnie myslalam o tej lewatywie, ze w sumie musialabym ja zrobic na krotko przed stosunkiem? najbardziej chyba boje sie tych "brazowych niespodzianek" :)

Gość twoj chlopak wie
nie przeszkadza mu, ze probowalas z innym?

Gość traszkka
a jakie to ma znaczenie? nie ogranicza nas tego typu glupie myslenie

Gość twoj chlopak wie
ja bym nie chcial dziewczyny, ktora ma anal za soba

Gość Jelitto Grubbe
Zrób mu kupe na klate a wszystko później pojdzie jak po maśle

Gość traszkka
aj tam gadasz chlopie glupoty, ale pewnie to nie twoja wina, tacy ludzie w katolandzie i wszedzie sie zdarzaja :) ale trudno, to sobie nie bierz takiej dziewczyny i tyle.

Gość a ja bym chcial taka
Dziewczyne,a nie za kazdym razem meczyc sie i kazda do tego namawiac

Gość twoj chlopak wie
to by mnie bolalo, ze dziewczyna robila tak radykalne rzeczy. katolikiem nie jestem. anal nie jest dla mlodych, nastoletnich dziewczyn

Gość ja lubię
ja czasem robię na parę godzin przed,ale wtedy raczej nie objadam się;)

Gość traszkka
ilu ludzi - tyle opinii :) najwazniejsze i tak jest w glowie, nie w dupie

Gość ja lubię
a ja zaczęłam kiedy miałam 16 lat,teraz mam 22 i ciągle to robię z tym samym partnerem,teraz moim narzeczonym

Gość traszkka
twoj clopak wie dobra, facet - tu jest dyskusja na inny temat, idz gdzie indziej przeprowadzac analize (nomen omen) swoich upodoban i glebokich przemyslen :)

Gość traszkka
kurcze,a z tym lizaniem tylka to nie wiem... nawet po lewatywie chyba czulabym sie troche niekomfortowo. ja lubie - masz orgazm gdy kochasz sie analnie?

Gość twoj chlopak wie
traszkka a ile masz lat? twoj chlopak juz tego probowal z poprzednimi partnerkami?

Gość ja lubię
uwierz,że to przyjemniejsze niż lizanie cipki :) Odbyt jest bardziej unerwiony,przełam się,warto!!!

Gość traszkka
mam 25 lat, moj facet 30 i nie probowal troche dramatyzujesz - co innego dziewczyna uprawiajaca seks analny z kim popadnie gdzie popadnie, a co innego probowanie tego z osoba ktora sie kiedys kochalo...

Gość ja lubię
mam orgazm choć łechtaczkowy. Zawsze kładę się na pleckach i mój kochany bzyka mnie analnie,a ja się zabawiam swoją @. On szaleje z rozkoszy,a ja też ;)

Gość ja lubię
traszka po co dyskutujesz z tym ograniczonym typem ;)?

Gość traszkka
*ktora sie kocha :)

Gość traszkka
no wlasnie, co mnie obchodzi, ze gosc ma jakies problemy w tym temacie :) ja lubie - a odwdzieczasz sie swojemu facetowi? tez piescisz jego odbyt?

Gość twoj chlopak wie
to porzadna jestes i szacunek dla ciebie. jestes dorosla i dojrzala dziewczyna :) w tym wieku anal to normalna rzecz. myslalem ze masz 20 lat - a to za malo na anal. sam jestem prawiczkiem i dziewczyna po analu to za duzo na moje nerwy

Gość ja lubię
chciałabym,ale mój nie chce :)

Gość ja lubię
ma kolegę,który pozwala się tak pieścić dziewczynie i mówi,że jest świetnie,zwłaszcza kiedy leży na plecach,ona wsadza mu paluszek i jednocześnie robi mu loda. Prosiłam,żeby namówił mojego ale nic z tego,nie dał się twardziel:) Choć wiem,że by chciał;)to głupio mu. Może się kiedyś przełamie...

Gość traszkka
haha, kolega niezly jest- ze o tym opowiada, mezczyzni czuja chyba jeszcze wiekszy wstyd jezeli chodzi o te rejony... ja tez bym chciala zafundowac taka pieszczote mojemu, ale do tego moze dojdziemy, na razie musze sie skupic na przelamaniu swoich oporow :)

Gość ja lubię
tamten chłopak jest otwarty,zresztą cała nasza paczka nie ma problemu rozmawiać o takich sprawach otwarcie. Kiedyś na imprezie instruowałam kumpelę co i jak z analem bo zdecydowała się na to z facetem. Oboje siedzieli z otwartymi buziami;) Normalnie ekspert się ze mnie robi,chyba opłaty zacznę pobierać:)

Gość a ja bym chcial taka
ale jestescie fajnie dziewczyny,ja o takiej marze tylko :-(

Gość ja 444444444ona
Zalmi kobiet które wkładają sobie w pupe . sam sprobowałam troszkęi wiem,ze to dobre dla idiotek i facetow z waskimi kutasami. I nie pisac,ze wasi mezczyźni nie maja wąskich,bo wujdziecie na mega idiotki,ze dupe sobie rowalacie :-)