Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajniki

Opadl mu w trakcie seksu

Polecane posty

Gość Tajniki
Mowil ze kiedys bral te slabe a ostatnio mocne.

Gość Tajniki
A moze powiniem udac sie do lekaza??

Gość oko za oko, zakład za zakład
W pierwszej chwili przeczytałam "ODPADŁ mu w trakcie seksu" :D :D :D

Gość Tajnik
Nie no odpasc to mu nie odpadl :)

Gość aafisia fisia
niech idzie do lekarza, może lekarz powie coś więcej niż ja, ja tylko radzę,żeby koniecznie zaprzestał brać sterydy, interesuje mnie, jakie to są tabletki znoszące skutki uboczne sterydów? czy znasz nazwę? pytam z ciekawości, bo mnie na farmakologii nie uczą wszystkiego, i chciałabym wiedzieć, to raczej nie są preparaty kupowane w aptece czy się mylę?

Gość aafisia fisia
a gdyby odpadł, to by dopiero była tragedia, hehe:)

Gość Tajniki
Zaraz sie dowiem jak sid nazywaja no jezeli jeszcze nie spi:) ale jak bedzie spal to tu napisze jutro nazwe tych tabletel i gdzie je kupuje

Gość Tajniki
A do jakiego lekarza powinien sie tdac??

Gość Tajniki
Niestety sie nie dowiedzialam.

Koniecznie powinien udać się do lekarza. Urolog lub seksuolog. To że brał sterydy na pewno ma wpływ na jego kondycję. Zawsze możecie też spróbować jakichś suplementów diety, czy tabletek, które teraz tak reklamują Penigra, permen i tym podobne. Jak będziecie mieli problem z zakupem w aptece (wstydliwy temat), to możecie kupić w internecie, np. na e-lek.pl są dostępne takie tabletki.

Gość rhn4rtn
to sa tabletki oslowe na watrobe ... np SYLIVIT.... Sterydy przewaznie podwyzszaja poped seksualny, bo to sa hormony ktore wystepuja w organizmie tylko my zwieszkamy ichs tezenie...nie mowie tu o hormonach dla koni od ktorych rosna kosci, bo tego raczej malo kto bierze...Stestosteron... metanabol... winstrol sa to sterydy od ktorych sie nie umiera i sie nic nie dzieje jak bierze sie z glowa... cyklami itp... Impotencje od sterydow i spostorzenie w organizmie bedzie miala osoba ktora szprycuje sie latami coedziennie i dyzych dawkach...Od nadmiaru sterydow moga zmalec jadra jesli towj ma male to moze byc skutek sterydow...

Gość zaczarowanyyy ogrooood
z doświadczenia wiem ze na wzwód nie maja wplywu sterydy. moj facet bierze juz 2 lata i jakos nigdy nei mial problemu ze wzwodem

Gość Tajniki
Ekoloroszka no fakt jest na co popatrzec:). Dziekuje wam za porady. Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy jakie to przykre. Bardzo sie tym przejelismy i obiecal mi ze wiecej nie bedzie bral sterydow bo nie chce mnie stracic. W przyszlosci chce miec z nimdzieci ale boje sie ze juz tak mu zostanie. Wczoraj jak byl u mnie to troche mu stanal ale powiedzial ze to jeszcze nie jest to. Boje sie o niego:(