Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moj facet traktuje mnie

Polecane posty

okropnie. ciagle mi ubliża, jego mama tak samo. Coś go źle zrozumialam to jego mama powiedziała mi ,że pewnie mam IQ poniżej 50. Wogóle wg nich to ,że studiuje prawo i mam rodziców lekarzy to źle mnie świadczy bo jestesmy snobami bo niby wyszktalceni ludzie to snoby. Wczoraj byłam juz przeziębiona ,a on mnie szantażował ,że jak nie pojdę z nim na grzyby na parę godzin to się rozstaniemy. I poszłam na te grzyby , dzisiaj czuję się jeszcze gorzej przez to. Jego mama jeszcze wczoraj wieczorem chyba specjalnie okno otwierała bo ,,trzeba się chartowac" Wogóle już nie wytrzymuje z nimi bo czepiają się wszystkiego. Jakiego noża uzywam do krojenia ,że herbata ma być w tym kubku nie w tym itd.. Jestem przez to wszystko zmizerniała i gorzej wyglądam przez te ciagle płacze przez niego. Nawet nie raz boję się odezwać bo wszystko jest źle. Poza tym mój chłopak mnie krytykuje nie tylko jak jestesmy sami ,ale i przy jego znajomych.. Czuje się wtedy jak jakaś idiotka. Nie mowię już o wyzywaniu mnie od najgorszych , nie mówieniu mi komplementów.. Ogólnie jestem podobno ładna ,ale przez niego , przez te ciągłe płacze chodzę ciagle blada , slaba..Nie to co wtedy jak jestem pewną siebie ,wesoła dziewczyną ,a potrafie taka byc

Gość dziewczę z kaf
Ale najważniejsze że go kochasz, prawda? :classic_cool:

Gość trompek
zapewne nie zaslugujesz na nic innego 🖐️ :classic_cool:

Kocham i to boli ,ale muszę byc silna. Nie wiem co się ze mną stało. Wcześniej byłam pewna siebie , silniejsza ,miałam większe powodzenie nawet jak teraz ,a to było jeszcze z pół roku temu.. A teraz ciągle chodzę z zapuchniętymi ochami od płaczu przez człowieka na którego gdyby mnie nie adorował tak bardzo jak na początku nie zwrociłabym uwagi

Gość dziewczę z kaf
W jaki sposób Cię adorował? Kwiatki, piękne słówka?

zastługuje , przed nim miałam paru stałych facetów, wiele sie mną interesowalo.. praktycznie zawsze ktoś inny się mną interesowal. ale on na pocżatku bylł bardzo miły, aż za bardzo. ja się na początku nim nie zbyt interesowałam ,ale zaczęliśmy się spotykać.i jakoś z czasem się w nim zakochalam ,a on sie stał okropny

Gość jkfjfddjsksdsdndjcn
Myślisz że on Cie kocha ?? No pomyśl tak szczerze, kto kochający się tak zachowuje. Stałaś sie jego ofiarą, uzależnił Cię od siebie. Dziewczyno jasne jak się kocha łatwo nie jest ale uciekaj jak najpredzej od tego związku. Bo jest po prostu chory

właśnie. kwiatki, prezenty, dbał o mnie jak nikt.. coraz lepiej nam się spędzało czas.. Niby banalne ,ale udalo mu się żebym się w nim zakochała

i z tego co wiem nie tylko dla mnie taki był ,on ogólnie jest tzw ,,chamem" , da się na niego tylko wpłynąć takim samym chamstwem chyba...

niedługo może czeka nas rozstanie.. to będzie bardzo bolało ,ale może jakoś wytrzymam to :(

Gość dziewczę z kaf
Ale po co chcesz na niego wpływać? Przecież on po prostu taki JEST. To, co miałaś na początku, to była ściema i nic więcej. Pokochałaś innego człowieka, zauroczyło Cię Twoje wyobrażenie o nim a nie on sam.

Gość poracha z ta legitka
slownik ortograficzny sobie kup przyszla pani prawnik

Gość ghgjdgkhdkg
no raczej chyba maja racje ze twoje iq jest ponizej 50,tylko debilka daje sie tak traktowac,sorry

Może i jestem debilką ,albo on mnie tak omamił.. dzisiaj też dał popis . myślałam ,że już bedzie lepiej.. miałam do odebrania paczkę z dworca i on się zdeklarowal że mnie zawiezie na ten dworzec. ale przed ten kupował sobie buty , a potem rozmawiał z mamą przez tel o niczym ważnym jak siedziałam już w aucie więc powiedziałam żebysmy już szli bo jest późno. To się na mnie wydarł i ledwo zdążyłam odebrać tą przesyłkę bo facet już odjedzał. wogóle źle sie czuje dzisiaj bo jestem mocno przeziębiona to on mi zaczął robić przetensję czemu mu obiadu nie chce jakiegoś ,,wymyślengo " zrobić tylko ugotować mrożone pierogi.. pocieszcie jakoś :(

Gość fdfsdfs
ty tak na powaznie? ... ja jestem ulegla i wydawalo mi sie ze moj chlopak czasem przegina,ale to co robi twoj to jakas masakra.. dziwie sie ze dajesz sie tak traktowac bez mrugniecia okiem. dziewczyno szanuj sie :o

Gość kijdhilasu
w pysk strzel drania i pokaż mu drzwi na nic więcej nie zasługuje a Ty przestań robić z siebie ofiarę chcesz tak żyć do końca życia?

Dziewczyno, ten chłopak i jego matka cię zniszczą. Nie trać życia. Zrób coś żeby w przyszłości nie żałować. Szanuj się i nie pozwól mu się tak traktować.

Gość odpowiem..........
jak chcesz sobie zmarnować życie to sobie dalej bądź z tym chamem i kochaj go ....pamiętaj najpierw trzeba szanować siebie żeby wymagać tego od innych nikt z nas za Ciebie życia nie przeżyje i nie podejmie decyzji

Gość mysle ze masz naprawde
IQ ponizej 50 skoro jestes z takim debilem

Gość L.H.O.O.Q
tofu ma racje, szanuj się. jak chcesz być dalej traktowana jak sciera do podłogi to prosze bardzo, ale pamietaj - zycie masz jedno i nie warto tracic czasu na ludzi, którzy na to nie zasługuja.

Może jestem głupi ,ale ja już nie daję rady :( nie wiem dlaczego mnie tak omamił , nie wiem.. ale już nie mam siły

up up