Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriuszka-nowicjuszka

Finał w ustach. Jak to przetrwać

Polecane posty

Gość 72367267
to jest obrzydliwe, dajcie sobie spokoj... :(

Gość Kres
To ostatnie to podszyw, ja nie wiem kogo bawią takie dobre imitacje, wolę radośnie głupie podszywy! protestuję

Gość Kres
Ostatnio jak mój partner spuścił mi się kilka razy pod rząd, to najpierw ten jad trupi, wypalił mi blomby w siekaczach a potem gdy trochę poleciało na klatę, to wypaliło mi wszystkie włosy. A miałem taki bujny zarost na klacie. Żeby to szlag !! Nie będę już taki pociągający dla młodszych partnerów.

Gość gość
wy glupie wariatki od koment wezcie do ust mopa a lizanie wam sie podoba my chcemy tego samego pier.... chipokrytki

@ Kafeteriuszka-nowicjuszka Proponuje 2 rzeczy 1. Zanim bedzie ten pierwszy raz niech twoj cet skonczy na Twoich piersiach tuz przed orgazmem niech wyjmie kutasa a Ty dlonmy dokoncz dziela. Pobaw sie troche jego nasieniem wez na palec sproboj ja smakuje zeby sie oswoila. 2. Jak juz bedzie ten pierwszy raz po prostu polknij od razu miej przygotowana szklanke soku greifrutowe i zapij tym jak wodke. Metoda sprawdzona na wielu kobietach ktore robily to pierwszy raz zawsze dziala pozostaje mile wspomnienie soku greifrutowego za pierwszym razem po jakims czasie juz nie bedziesz potrzebowala soku. Powodzenia:)

@Wszystkie zmiesmaczone finalem w ustach i polykaniem spermy Proponuje zebyscie byly uczciwe skoro nie lubicie finalu w ustach i polykac naszej spermy to zrezygnujcie z minetki do konca zycia:):):) Bo zarowno objetosc jak i smak waszych soczkow splywajacych do naszych usta ktore Ja akurat uwielbiam spijac do ostaniej kropli niczym sie nie rozni od meskiej spermy:) Tak bedzie drogie Panie chyba uczciwie:):):)??? xxx