Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1983

Kobietki chcace zaciazyc

Polecane posty

Gość teściara
powiedzcie co o tym myslicie,,,

Gość teściara
ale moge miec choc cien nadzieji prawda?? :D

teściara zycze ci oczywiscie aby test wyszedl pozytywny bo wynika ze tez tak jak my chcesz dzidziusia,daj znac jak zrobisz drugi raz test Mariola14 pewnie ze moga,jesli nie robilas testu to zrob go,a nakiedy masz termin @?

Ja cię kręcę... zwariuję, muszę się komuś wygadać... Wczoraj (10-ty dzień po owu) głupia nie wytrzymałam i zrobiłam test i... cień cienia, ale dwie kreseczki!!! Tego samego dnia wracałam autem z pracy i jakiś idiota we mnie przywalił - nic mi się nie stało, ale ze stresu tak mi skoczyła adrenalina (pierwsza kolizja w życiu...), że brzuch ścisnął mi się jak pięść i bolał do wieczora. Dziś - bóle w krzyżu... jak na @. I w brzuszku też jakby przed @. Jutro testuję znowu, ale ryczeć mi się chce... :( Przepraszam, że tak tylko o sobie... ale popierdzieliło mi się trochę w życiu... Tak czekałam na te dwie //, a kiedy sie w końcu pokazały... M. nic nie mówię, po co ma się martwić. Powiem, jak już będę wiedziała, na czym stoimy. Pozdrawiam wszystkie.

MadameSchizofrenia gratuluje 2 kresek,nie martw sie napewno bedzie dobrze i fasolka zostanie z toba na 9 miesiecy,glowa do gory bedzie dobrze

Mariola14 to faktycznie na test jeszcze za wczesnie,musisz wytrzymac i jak naj mniej o tym myslec bo sie oszaleje

ehh ja już prawie oszalałam, ciągle o tym myśle. Poczekam do dnia @ i jeśli się okaże ze jest jej brak to wykonam test

MadameSchizofrenia jak to w weekend cisza jak przed burza;),czyli jest fasolka gratuluje,nawet slabe kreski oznaczaja ciaze!

MadameSchizofrenia witja no to napewno fasolka wiec gratuluje!!!! tararara:) a ty jak tam ?????? przyszla ta małapa???? ,u mnie bez nacznych zmian przytulac sie przutulamy ale jakos nie mysle juz tak o tym nawet niewem ktory mam dzis dzien cyklu:/ milego wieczorka noi juz niedlugo lekarz takze mama nadzieje ze juz wszystko sie wkrótce wyjasni i zmieniam ginekologa

Fioletowy lakier przyszła zouza! i krew mnie zalewa dosłownie i w przenośni,teraz mnie dopiero czeka bieganie,trzeba sprawdzić co to za plamienie było i ten płyn w piersiach.W piątek chyba nasionka dajemy na badanka.Jestem dobrej myśli. Madame jak pięknie i cudownie:) Ty się tam nic nie martw my wymodlimy zdrówko i ostry charakterek dla Twojej Fasolinki:) Ps.bez sensu mój cykl trwa 26 dni:/ a nie jak zwykle 27/28

tararara:) przykro mi ze przyszla,nie martw sie moze w tym cyklu sie uda,co do tego plynu mialas badana prolkatyne?bo mi np.wyszla wysoka i plyn z piersi mi lecial jak sie na ncisnelam na sutki,w tej chwili lykm bromyrgon na obnizenie jej,plyn sie dalej pojawia tyle ze juz nie z dwoch tylko z jednej i jest go mniej

Witam kobietki! MadameSchizofrenia gratuluję 2 kreseczek! Nie martw się tyle tylko najlepiej idz do lekarza i opowiedz mu o wszystkim. Stres Ci tylko zaszkoszi,a jak pójdziesz do lekarza i zrobisz badania to się uspokoisz. Głowa do góry! Tararara nie myśl tyle kobieto o @,odstresuj się trochę,może zaplanuj jakiś mały urlop z M? podobno to najlepszy sposób żeby się udało:-D Trzymam kciuki! gosia1983 a co tam u Ciebie? wszystkim nam doradzasz i pocieszasz a teraz może powiedz jak Ty się trzymasz?:-; A ja sie tak fajnie czuję:-D jestem już w 6 tygodniu... mam tylko jeden cholerny problem bo ja od kiedy pamietam palę papierosy,a teraz jeszcze bardziej mnie do nich ciągnie:-/ ciężko się opanować,ale muszę jakoś dać radę. Mąż mi wreszcie zmądrzał i wrócił do domu i jest ok,cieszy się jeszcze bardziej ode mnie,nic mi nie pozwala robić,normalnie paranoja,ale cieszę się że tak o mnie dba:-Dwięc wszystko się mam nadzieję już ułoży.

A ja powinnam miec @ w srode i przyjdzie na pewno, bo w tym mieisacu nie bylo bardzo przytulanek, a poza tym nie wiadomo wogole czy mialam owulke, bo jak bylam na usg to babka nic nie mogla za bardzo zobaczyc. No wiec spokojnie czekam, potem urlopik i zaraz po urlopiku znowu wizyta w klinice. No wiec ja spokojnie czekam. Madam Schizofrenia jak tam u ciebie? Jak tam kreseczki grube juz? Gratulacje Buziaki dla wszystkich i glowa do gory. Wszystkim sie nam uda.

Anetka1990 ciesze sie ze wszystko sie ulozylo,dobrze ze sie dobrze czujesz,co do tych fajek to faktycznie najlepiej by bylo dla fasolki jak bys na ten czas je odstawila,a jesli sie nie da to chociaz ogrniczyc a u mnie jak narazie spokoj w weekend bylo przytulanko jednak to jeszcze bylo za wczesnie na owulke wedlug obliczen bedzie w czwartek,od dzis robie testy owulacyjne,dzisiejszy byl niby z dwoma kreskami z tym ze ta wlasciwa byla slaba i wedlugo instrukcji wyszedl jeszcze negatywny,tempke mam rozna wczoraj byla 36.9 dzis 36.7 wiec trudno sie sugerowac poki co skacze rozmajcie:(,wczoraj wieczorkiem tez lyklam bromergon i napilam sie od swojego M 2 lyki piwa,po chwili myslalam ze mi zoladek na druga strone wykreci tak mnie mdlilo i szybko poszlam spac,to narazie tyle jak tescik wyjdzie pozytywnie dam znac i oby w tym miesiacu sie udalo

Napewno się uda tylko trzeba mocno w to wierzyć i starać się jak najmniej o tym myśleć! Trzymam kciuki kochana daj znac jak teścik poszedł

Witajcie! Jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim! Przepraszam, że się nie odzywałam - problem z kompem, tego posta też nie wiem czy uda mi się wysłać... Dziś termin @ - NIE MA! Za to krecha testowa jak malowanie :) . Do lekarza pójdę, oczywiście, ale dopero kiedy mi auto oddadzą z warsztatu. Chociaż nie spieszę sie, bo z tego co wiem, oni tutaj nie przejmują się zbytnio wczesną ciążą, niestety.... Jeśli jesteście ciekawe: objawów praktycznie żadnych, poza śluzem. Anetka: mnie też chce się palić jak cholera! Przy pierwszej ciąży jeszcze nawet nie wiedziałam, że zaszłam, a już mi fajki cuchnęły. Teraz - nic z tego. Za Was kciuki trzymam :)

gosia juz takiego ciśnienia nie mam,fajnie by było juz być w ciązy,ale jak trzeba czekać to poczekam.Wczoraj dostałam namiar na dobrego lekarza także spróbuje.Z tą prolaktyną dziwnie,chyba owulki bym nie miała nie?? testy robiłam i była,bo śluz też miałam.no zobaczymy. Anetko niestety na urlop czasu brak,niedawno wróciłam do pracy także musze najpierw troche popracować,najbliższy na Boże Narodzenie będzie ale bez niego też może damy rade. Madame ja przy pierwszej ciazy paliłam po 3 papierosy trzy razy w tygodniu,jak w szkole byłam ale w 6 miesiącu mnie tak odrzuciło że szok,a moja koleżanka lubowała się zapachem fajek i wszelkim dymem,mówiła że jej wszystko wędzonką pachnie,a śmiech był jak chłopak urodził się z piękną "przydymiona" cerą:)

A ja dzis dostalam @ ale wlasnie ja podejrzewam ze w tym miesiacu moglo nie byc owulki.

Gość kwiatek0404
Cześć dziewczyny zaczynam się dopiero starać o drugiego dzidziusia i nie wiem jak będzie ale chce sie z wami podzielić jak u nas wyszło za pierwszym razem może wam to coś pomoże - starałam się jak wy i nie wychodziło ale postanowiłam dać na luz przez jeden miesiąc odpocząć nie sprawdzałam owulacji kochaliśmy się kiedy chcieliśmy a na następny miesiąc mój M wyjechał i niebyło go gdzieś dwa tygodnie więc nici ale chyba odpoczęliśmy i plemniki odpoczęły he he bo jak wrócił w następnym miesiącu się udało az byłam zaskoczona dajcie sobie jedem m-c odpocząć psychicznie a potem trochę wstrzemięźliwości i może wam pomoże życzę powodzenia . za jakiś czas zobaczę co u was słychać .

hey dziewczynki ostanio mam brak sluzu plodneog czy przyczyna moze tkwic w prolaktynie ale mam w normie zawsze bralam wiesiolek na poprawe slzuz i powem ze ten sluz byl i to bardzo gesty a terz brak bo nie biore juz musze znow zaczac brac wiesiołek ale jaka moze byc tego przyczyna?ide w polowei listopada do nowego ginekolga to musze sobie znow porobic badania

hej dziewczynki ja dzis mam 12 dc i tempke 37,3 pewnie niedlugo owulka(mam nadzieje)teraz trzeba sie troszke poprzytulac i moze cos sie uda ale staram sie nie nastawiac bo co miesiac tak mowilam i myslalam i nic

Przez 4 miesiące moje cykle były 16 dniowe w 5 miesiącu 20 dniowy, i delikatne krwawienie miesiączkowe. Okres (delikatne krwawienie) miałam 5 października, dziś jest 26.10 i nie mam okresu + objawy wskazujące na ciąże od 4 dni mierzę temp. w pochwie mam 36,9-37'C (normalna tempka zawsze była 36,4-36,6), od 2 tygodni bolą mnie sutki, od kilku dni całe piersi, poza tym są większe, z rana mam mdłości, pochwe mam rozpulchnioną i mam skurcze w brzuchu, kłują jajniki, wydzielina biaława nieciągnąca. Muszę dodać że nigdy przed okresem nie miałam zadnych dolegliwości, czasem lekkie bóle brzucha ale to innego rodzaju niż te teraz. Dzisiaj czyli 22 dnia cyklu zrobiłam test i wyszedł negatywny, robiłam rano, ale jednak wydaje mi się że to może być jeszcze za wcześnie, czy badanie laboratoryjne HCG określi już czy jestem w ciąży? Czy ciąża pozamaciczna daje podobne objawy? Albo torbiel jajnika? Kidyś miałam torbiel, jednak tylko i wyłącznie bolał mnie jajnik poza tym miałam plamienie. EHHH martwie się Pozdrawiam i czekam na odp

iguana333 z tego co piszesz wszystko wskazuje na ciaze,jednak test ciazowy mogl byc zrbiony jeszcze za wczesnie,robi sie go w dzien spodziewanej @,a test beta mozna zrobic w 10 dni od zaplodnienia

Pisałam do was ostatnio ale nie wiele się dowiedziałam więc pisze dokładniej. Od jakiegoś czasu kocham się dość często z moim partnerem. Staramy się o dziecko. Za każdym razem dochodził we mnie. Od niedawna mam powiększone i bolące piersi czy to może być jakiś znak ??. Dodam jeszcze ze 2 poprzednie miesiączki przyszły z opóźnieniem. Pierwsza z 4 dniowym a 2 z 5 dniowym. Teraz powinnam dostać okres 5 listopada.

Mariola14 wiem ze to strasznie denerwuje to czekanie i nie ma nic gorszego jednak najwiarygodniejszy test bedzie w dniu spodziewanej miesiaczki,pewnie ze mozesz zrobic go wczesniej ale czy rozwieje twoje watpliwosci,chyba jedynie jak wyjdzie pozytywny,tez to przechodzilam i nawet robilam test wczesniej mimo ze wyszedl negatywny zawsze myslalam a moze jeszcze nie przyjdzie,musisz poczekac z tego co opisalas to wyglada na fasolke trzymam kciuki