Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka30l

pomozmy sobie zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość zuzka30l

Witam Mam prawie 30 lat .Od roku jestem mezatka i staram sie o dziecko.Zawsze mialam bolesne, reguralne miesiaczki, niedawno usunieto mi miesniaka.Staram sie o dziecko ale narazie nie uzyskalam konkretnej pomocy od ginekologa.Mialam robione usg 2 razy.1razem widoczny byl pecherzyk 8 mm w 7 dniu cyklu na drugim usg w 15 dniu bylo widoczne cialko zolte. w 14 dniu odczuwam bol zawsze jednego tego samego jajnika i obserwuje sluz.Niestet wspolzycie w tym dniu jest bez skuteczne.Moje miesiaczki sa bardzo bolesne ze sluzem i skrzepami a na tydzien przed okresem odczuwam bol jakby nastepnego dnia mialo nastapic krwawienie.Dodam, ze mam lekkie owolsienie nadmierne a poza tym zero innych niepokojacych objawow.Dziewczyny jakie zrobic badania ginekologiczne jakie hormony oznaczyc?Pomozcie mi, please

Gość qrczakpieczony
Hej, zrób sobie LH,Fsh, prolaktyne, a przede wszystkim to dobrze by było udać się do endokrynologa-ginekologa. Na pewno znajdziesz choc kilku takich u siebie. Powodów, przez które nie jesteś w ciaży moze być caaaałe mnóstwo, ale fakt - od czegoś trzeba zacząć. Życzę powodzenia:-)

Gość sabcia74
Najlepiej by było żebyś umówiła się na wizytę do ginekologa - endokrynologa. On powie jakie badania trzeba zrobić.