Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta mężatka 2 pelny dzień

Kiedy zmienić nazwisko na NK i dodac zdjęcia

Polecane posty

W ten weekend brałam ślub. Zastanawiam się czy juz dzis wypada dodać zdjęcia na NK i zmienić sobie nazwisko czy poczekać. Jak myślicie??

Gość ankakkk
Nie masz większych problemów?

Gość 11223344
O JA JEBE :/ NO DRAMAT!!!!!!!!!!!

mam pytanie do normalnych dziewczyn jestem ciekawa kiedy to zrobiły:) i dlatego piszę:)

Gość co najmniej
144 godziny, 50 minut i 20 sekund- wtedy dopiero zmieniasz nazwisko, po kolejnych 144 godzinach(minuty i sekundy darujemy) wklejasz 1(JEDNO) zdjęcie, czynności powtarzasz co 144 godziny w zależności od tego ile chcesz tych fotek dodać.

Gość kurna, to ja zjadlam
wlasnie normalne ci tu piszą. usuń to g*wno.co to za problem, wtf?????????

Gość ooooooooooohahahahaha
Kurcze, ja bym poszła do psychologa po poradę co zrobić w takiej sytuacji, może udaj sie tam i da Ci odpowiedź.

Gość normalne dziewczyny
nie maja nk.. Boze ze ta ziemia musi takie dewoty nosic..:(

no właśnie nie wiem ile zdjęć dodać. Mam łącznie 498 zdjęć i nie wiem czy dodac tylko jedno czy dodać więcej (np. zdjęcie jak wchodzimy do kościoła, zdjęcie w kościele i np na sali) nie wiem i tak siedzę i się zastanawiam co zrobić. Nie wiem czy jeszcze nie za wcześńie żeby niekt nie pomyślał ze np nie mam co robić z mężem po ślubie tylko dodaje fotki poradźcie coś dziewcyznki, jak wy robiłyście? i nazwisko zmieniałyście od razu? bo np moja koleżanka zmieniła jeszcze przed weselem bo mówiła ze w niedziele bedzie zmęczona i nie da rady a ja siedzę i juz wsumie drugi dzień jestem zamężna a dalej nie zmieniłam na NK:( nie wiem czy juz pora. jestem jak między młotek a kowadłem

Gość tez mysle ze pytanie smieszne.
Ale ... poczekaj jeszcze, troche zle to bedzie wygladalo tak na goraco ...

Gość la la la la la la la
PROWO jak nic A jeśli to nie prowokacja... To dam ci dobrą radę - usuń konto na nk.

Gość kurna, to ja zjadlam
to musi byc prowo

no poczekaj poczekaj ale nie wiem ile mam czekać?? to jest własnie ten problem kolezanka jeszcze w piątek zmieniła przed ślubem tak jak mówiłam a ja nei wiem co robić - może zapytam męża .. ale ciekawa byłam jak wy robiłyscie

Gość nie ma tak glupich dziewczyn
1/10

mąz powiedział - zrób jak zechcesz kochana no i teraz mam dalej problem gdyby zarządał zmiany nazwiska na NK sprawa byłaby jasna a tak... ale on taki kochany niczego ode mnie nie wymaga moj misiaczek kochaniutki:) myślę ze dzisiaj no zmienię nazwisko - ludzie moze będa wiedzieli ze cos się święci i będą pytac o co chodzi i z niecierpliwością czekać az dodam fotki i npbede dodawać po jednej przez tydzien - co myślicie o ytakim pomyśle?? i najpierw dodam nasze razem przed kościołe potem nasze jak dochodzimy do ołtarza jak składamy przysięgę ze świadkami z jego rodzicami z moimi rodzicami i jakieś grupowe

Gość no spoko
ale przeciez jeszcze musissz dodac jakies z sali , no i z pleneru . ja bym dodala 20-30 zdjec. a nazwisko to zmiec tak w srode jak bedziesz miec czas.

w sumie z sali mogę dodac jakies grupowe a plener mam w grudniu gdzies jak śnieg spadnie więc troszkę sobie poczekają ciekawscy na fotki:) mówisz ze w środę najlepiej?? pisałam do kolezanki takiej innej i ona z koeli mówi że równo tydzień po zmieniła o godzinie w którą w sobotę brali ślub . Moze i to nie głupi pomysł ?

Gość o dżizas
takie rzeczy to się robi zaraz po ślubie jak wychodzisz z kościoła jedziesz do domu włączasz neta i zmieniasz i przynajmniej z 5 zdjęć, a resztę możesz dodać następnego dnia. Spóźniłaś sie dziewczyno i to jak.

Gość co najmniej
ja bym dodała gdzieś ok. 200 zdjęć, bo MUSZĄ być wszystkie pozy, nie tylko z kościoła, ale też i plener, oczepiny, zabawy, aha no i też składanie życzen przez gości, to przecież nie będziesz selekcjonować, daj wszystkie, bo ktos poczuje się urażony. A z pleneru jedno to też siara, jeszcze pomyśla, że żadnego pleneru nie miałaś. Mówię Ci, co namniej 200 fotek-utwórz do tego specjalny folder! Ahh i KONIECZNIE jedno zdjęcie jako "głowne" bo ci co nie zauważą, żeś sie chajtła to prędzej czy później zobaczą.

Gość no i widać, że
dziewczyna nie idzie z duchem technologi. Już 2 dni a Ty nic?? Kobieto, to się zmienia w trakcie jazdy z kościoła do miejsca imprezy poprzez neta z telefonu komókowego!!! 2 dni później to już lipa. Ratuj twarz i zmieniaj czym prędzej.

Gość odpowiem..........
co najmniej no co Ty niech wrzuci 498 każdy będzie miał do wyboru do koloru i niech koniecznie każde opisze kto jest na danym zdjęciu żeby rodzina się nie obraziła że kogoś pominęła :D

no przekonałyście mnie . Nazwisko zmieniłam już i dodałam jedną fotkę na razie bo mi photoshop padł niestety:( mąż na szczęście nie ma pretensji ze za późno to zrobiłam ale jakbymw iedziała ze trzeba zmieniać nazwisko w tym samym dniu to dalabym hasło komuś i by mi zmienił np. 15 minut po przysiędze:( kurde trochę niefajnie to wyszło ale na przyszłość będę wiedziała i np na poród zabiorę laptopa ze sobą zeby szybciutko dać znać wszystkim że dzidzia już na świecie:) chociaz w sumie wtedy będzie ze mną mążuś i on doda przeciez szybko - juz będe wiedziała że taki jest trend ze jak najszybciej:) pozdrawiam i dziękuje za rady dziewczynki

Gość no i widać, że
nie no kobieto, Ty to niedouczona jesteś w każdej materii. Poród to tylko przez SKYPA!! On line!!

Gość o dżizas
tylko koniecznie temu dziecku załóżcie od razu profil i wyślijcie zaproszenia do wszystkich znajomych i zdjęcia z usg, z porodu i maluszka, maluszka z mamusią, maluszka z tatusiem i maluszka z panel doktorem i położną. Pisze na wypadek jakbyś nie wiedziała co się po porodzie robi.

Gość o dżizas
sorry miało być z "panem doktorem"

nie no dziewczyny myślę ze to ogromna przesada zakladać dziecku konto na NK. Dorośnie - samo zadecyduje:)

Gość Morena My Love
Ze Ci dziewczyno nie szkoda czasu na pisanie opasłych postów o takiej pierdole. Przecież nk to nie urząd skarbowy- nazwiska tam nie musisz zmieniać. chyba, że się czymś chcesz pochwalić. Jesli już chcesz dodać zdjęcia to błagam jedno- dwa, a nie 30.