Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refgerfgerfee

wszystkie laski na ulicy wygladaja jak klony a kazda mysli ze jest boginia

Polecane posty

Gość ja mam rude :P
makijak lekii, ma podkreslac moja urode, a nie mnie oszpecac. otoz to ja mam ta wade ze czesto sie rumienie, to tez nakladam, ale nie robie efektu maski, znajome nie dostrzegaja go, ale mam slabosc do malowania ciemnych oczu:D wydaje mi sie ze to pasuje do moich jasnych rudych wlosow:P gdy je maluje delikatnie mam wrazenie ze sa nie wyraziste

Gość szał ciałłł
a mnie śmieszy ta cała nagonka na "klony". kurcze, mam nosic coś w czym wyglądam jak własna babcia tylko dlatego że to oryginalne? mnie tam podobają sie krótkie kurteczki, tuniki, co wiecej nosze nawet leginsy i muszkieterki :D i co? mam gdzies Wasze zdanie :P wyglądam ładnie i nie będe za wszelką cenę silić się na oryginalność tylko po to by mieć tą satysfakcję że nikt tak nie wygląda. ja patrzę na to żeby dobrze prezentować się w rzeczach które mam i mi to wychodzi, w nosie mam to ile osób ma podobne - nie są mną i nigdy nie będą, nawet jeśli mają ten sam kolor włosów czy kurtki :O

Gość kafelelelele
kurcze szukałam zdjęć przykładowych, ale chyba za krótko bo nic ciekawego nie znalazłam :P ale zgadzam się z wami, większość dziewczyn wygląda tak samo - niby skórzana kurtka, rurki, kozaki/baletki/najki wielka torba noszona na łokciu :O wyprostowane włosy i kreski na górnych powiekach :O

Gość czuje sie taka samotna
TY FACET MASZ SWIETA RACJE!!!! TAK JEST WOZA SIE JAK TACZKA GNOJU a sa tak proste ze az nudne, niczym sie nie wyrozniaja , wszystjkie maja ten sam galerianki styl,masz racje koles ,juz cie lubie ,oby wiecej bylo takich jak ty facetow:D

Gość 5678987657
w Łodzi jest to samo ;p

Gość kafelelelele
szał ciał - ale nie chodzi o to, żeby ubierać się jak własna babcia... też nie lubię wydziwiania w wyglądzie, ale litości 8/10 dziewczyn na ulicy wygląda tak samo 😭

Gość 5678987657
w kwestii ubioru, a juz gimnazjalistki to identyczne: włosy na emo, długie grzywki, tuniki najczesciej w paski, skorzane kurteczi przewaznie czarne, rurki i sportowe buty no i oczywiscie duuza torba, normalnie klony!!

ja sobie ostatnio skombinowalam taka bluzke, owijam sie nia wrecz,czarna, ma spory dekold, ale zeby nie wygladac wulgarnie, pod spod zakladam zwykla bialą, bawelnianą bluzeczkę z ladną koronką z przodu, na biuscie:) jest nieco dluzsza przez co daje efekt tuniki - ladnie to wyglada w polaczeniu ze spodniczkami i oczywiscie rurkami. Od skorzanych kurtek i jakichkolwiek wole plaszcze wszelakie, w kratke - lubie ostatnio takie szkockie desenie:P - spodniczke tez sobie taka sprawilam, oraz jednolite odcienie. Na elegancko tylko czarna uh, w ogole lubie sie stroic, przed wyjsciem, 50 razy sie przebieram i oglądam:P

ja ost zauwazylam ze mlode dziewczynki nosza takie koki odstajace od glowy:P komiczne nieco nowa moda?

*owijam sie nia - bo ma takie wiazanie z boku:P

no a jak mają inaczej wyglądać? nie każdy ma taką wyobraźnię, inwencję, nie każdemu sie chce i potrafi. powtarzam - jesli mam silić sie na oryginalnosc tylko po to by wyglądac glupkowato (bo zapewne tak by bylo :P) to wole juz ubrac te ciuchy z galerii w których dobrze sie czuje i wyglądam, nie jestem jakąś top modelką, ani światowej sławy stylistką żeby musiec wyglądac jak milion dolarow by ludzie widzieli ze jestem cool :D ja tam jestem zadowolona ze swoijego wyglądu, a moze i moje ciuchy nie są jakimiś niepowtarzalnymi perełkami, których nie można nigdzie znaleźć ale za to staram sie je tak ze sobą komponować żeby wyglądać zawsze fajnie i myślę że cel osiagam. a co z resztą dziewczyn to już mnie nie obchodzi - niech każdy nosi to co lubi i to w czynm sie najlepiej czuje

Przewaznie jest tak ze orginalnym byc jest ciezko,bo niby gdzie ja mam zakupic te wyjatkowe,unikatowe ciuszki,kiedy w kazdym sklepie jest to samo!Nie da sie tak.Teraz na ulicy wyroznia sie osoba ktora ma irokeza,albo laska obcieta na lyso,wtedy wiadomo ze do typowej galerianki jej daleko. Ja nie ubieram sie w babcine ciuszki,a wrecz przeciwnie.lubie dobrze wygladac.staram sie nie kupowac w sieciowkach,wole isc do malego sklepiku na obrzezach miasta niz do new yorker,bo co nie widze laski to co 3 w tych botkach do kolan od nich.

Gość A ja widzę wiekszość
dziewczyn z odcieniami blondu.Jakieś pasemka,balejaże,itp.

Dawno nie byłem w stolicy ale nie wierzę że każda babeczka ma tak samo ułożone włosy. Panie powyżej 28 roku życia zaczynają ciąć się krótko i często ubierają się wg jakiegoś dress kodu.

Gość Z tego powodu przestałam
kupować w orsayu...

Gość nie wiem o co chodzi z tymi
koczkami:D pokazcie jakies foto

Gość Wszystkie ubierają się
w za małe jeansy,takie rurki ale mocno przylegające do ciała.Za mocno.One wrzynają się.Do tego jakaś wyciągnięta bluzka.albo w stylu you can dance.

u nas znowu jezeli chodzi o wlosy to wysoko kitka i klaki natapirowane na czupku,nie wiem w sumie czemu ma to sluzyc,ze niby to taki fajny efekt niby,taki nielad na glowie czy cos.hmm.

Gość ja tam wygladam
ja tam wygladam zupelnie inaczej ufff , nie cierpie tej szablonowosci ;)

Gość takie koczki sa bardzo wygodne
sama sobie takiego robię, niestety tylko w mieszkaniu, na ulicy sie w nim nie pokaże chociaż bym chciała...

Gość bbbbnjnj
ja mam dłogie proste włosy do pasa w kolorze ciemny brąz mam takie wlosy od liceum a teraz koncze studia kiedys byłam oryginalna a teraz? dupaaaaaa

A ja właśnie rozjaśniłam do blondu. Kiedyś byłam szatynką. Ale jako nie czuję się szczególnie osamotniona. Sporo blondynek się po mieście kręci.

Gość no no właśnie
nie pokażesz się chocbys chciala ....a dlaczego ? bo boisz się wyśmiania.....sorry wychodzi na to ze jestes jedna z tych ktore ubieraja sie i stylizuja pod INNYCH....

kurcze ale to dalej nie to z tym kokiem kilkakrotnie suie spotkalam z takimi odstajacymi, prawie na czubku glowy robia to czesto ladne dziewczyny ale i tak komiczne:D troche jak ta mala mi z muminkow:P