Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refgerfgerfee

wszystkie laski na ulicy wygladaja jak klony a kazda mysli ze jest boginia

Polecane posty

Gość refgerfgerfee

Mowie o sytuacji w duzym miescie (wroclaw) nie wiem jak jest w pipidowach ale tutaj, fakt faktem duzo jest dziewczyn ladnych tyle ze kazda jest taka sama jak inne, kazda ma te dlugie proste wlosy o odcieniu braz ten sam praktycznie ryj ta sama tapete na nim i takie same ciuchy z pobliskiej gejlerii. Nawet d**y maja z tego samego modelu. I kazda mysli ze jest wyjatkowa, ze jest chociaz troche ponad innymi

Gość kaczka dziwaczkaaaa
ja jestem inna!

Gość są tez czarne i blondynki
są takie z krótkimi włosami i są takie z ciuchami z bazarku

Gość kurcze sama jestem z wrocławia
do tego mam długie, proste brązowe włosy i co mam się na blond przefarbowac?

no nie wiem co jest teraz ,że naprawdę jak patrze na te dziewczyny to ich nie odróżniam..nawet twarze maja bardzo podobne .

Gość refgerfgerfee
ja tylko obrazuje wam realia. kazda z was wyglada tak samo i uwaza sie za niewiadomo kogo

Gość ja mam rude :P
ani dlugie ani krotkie, teraz chodze w ciemnych rajstopach, spodnicach, buty na obcasie, ogolnie elegancko i patrzac w witryny sklepowe widze dziewczyne inna niz wszystkie:P

Gość kasiaa........................
heh kolejna właścicielka długich prostych brązowych włosów się zgłasza ;) mi sie tam podobają :P a jakiej długości macie te włosy????? ja mam za połowę pleców

Gość refgerfgerfee
tak myslalem, terraz kazda bedzie pisac jaka to ona inna i wyjatkowa

jakos nie mam zamiaru tlenic włosów na chamski blond trwałej, tez nie mam zamiaru robic obciąc włosów też nie - bo lubie długie no ale wydawało mi się , ze jest wiele dziewczyn z blond włosami lub czarnymi, a nie, ze wszystkie mają brązowe

kolyndara bo one tak duzo pudru nakladaja, kreski na powiekach maja i wlosy prostuja, koniecznie czarne albo tleniony blond - efekt jest taki ze wszystkie sa identyczne. Koniecznie rurki, czarne, albo jeans, do tego skorzana kurtka, duza torebka i obcasik :P taki ot obraz miastowej mody

ja nie bede pisac , ze jestem inna, bo mam właśnie takie wosy jak piszesz. Nigdy nie zwracałam uwagi, na prwde wszystkie laski we wrocławiu mają takie włosy?

tez musze przyznac racje,oczywiscie nie wszystkie ale sporo jest takich samych,to jest tak to co wychodzi w sieciowkach zaraz nosza wszystkie laski na ulicach.byly (i jeszcze sa )modne buty typ emu,to kazda w nich chodzila,teraz wiekszosc lata w botkach do kolan,leginsach i tunikach,koszulach itp.troche smiesznie to wyglada.zero wlasnego stylu.a najlepsze jak zapytasz czemu to kupila to nie powie ze jej sie to podoba tylko ze jest teraz modne.rece opadaja.

kolyndra wiem, widze twoja fote w stopce:P jak bylam mala kochalam ta bajke❤️

kolyandara masz naturalne blond włosy? ja jakbym pofarbwała na blond , to by to właśnie chamsko wyglądało, bo mam ciemne brwi

Ze jak? krotkie wlosy cie wyrozniaja ostatnio spotkalam laske w autobusie, a nie to bylo rok temu:P pomijajac ze miala zakolczykowane ucho i kolczyk w nosie, czego wrecz nietrawie wygladala cudnie i slodko w swoich krotkich czarnych wlosach, jak chlopak a jednoczesnie dziewczeca, bardzo urocza:P ja zawsze doceniam takie perelki :)

ja nie patrze co jest modne, tylko co wygodne i praktyczne. nie nosze tych durnych botkow, jakichs bluzek z mnostwem cekinow, nie robie tapety takiej ze jak ktos tąpnie to się rozsypie i nie prostuje wlosow bo to marnotrawstwo.. biodrowki/rurki owszem, ladna bluzka, bluza, adki, kurtka (no fakt skorzana, ale przecietna) i torebka. makijak lekii, ma podkreslac moja urode, a nie mnie oszpecac.

Gość kaszaniara
co prawda to prawda! jak patrze na moje miasto Radom to tez widze wszedzie identyczne dziunie....jak kiedys byla moda na zolto zielony to wszystkiei mialy zolto zielone ciuchy, tapeta tez masakryczna, te czarne oczyska jak panda nawet jak ida do warzywniaka! co mnie jeszcze wkurza, ze o kazdej porze dnia i nocy na okulary przeciwsloneczne....brakuje mi oryginalnych ludzi, moze jestem stara dupa (35 na karku0 ale jak ja bylam nastolatka to znalam duzo osob z wlasnym stylem, laski ciergaly cos same, szyly, kada inaczej wygladala,

fatima grunt to ladnie sie prezentowac w czyms, dobrze czuc i jednoczesnie polaczyc to z moda - wtedy zawsze jest ladny oryginalny efekt, bez glupiego nasladowania choc wole juz chyba te klony od dziewczyn, ktore chodza w jeansach, adidaski i polarki, albo jakies bluzy:( na litosc, zero wkladu w swoj wyglad. Oczywiscie rozumiem ze sa rzeczy wazniejsze i ze to bzdety, ale kazda prawdziwa kobieta, lubi ladnie wygladac i budzic podziw, nie wazne czy to ladny cien do powiek, torebka, czy spodnica :)

to niech ktoś wrzuci tu przykładowe foto takiej typowej laski

Gość gość
Albo spalone blondyny albo spalone brunetki :) oryginalne..

Gość monikakakakakakaka
Jakos tez mam brazowe włosy i ubieram czarna skorke bo jest zimno. Ale dobrze czuje sie w tym co ubieram a na chamski blond nie mam zamiaru sie farbowac... jestem soba ,coz wole byc taka jak 'wszystkie'' i byc soba niz tlenic sie na jakies blondy i ubierac w cos w czym zle sie czuje..