Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refgerfgerfee

wszystkie laski na ulicy wygladaja jak klony a kazda mysli ze jest boginia

Polecane posty

Gość ja mam rude :P
ta ostatnia fota blisko - ale to i tak ladne w porownaniu z tymi ktore widuje :O czulabym sie jak idiotka z czyms takim na glowie::O

Gość takie koczki sa bardzo wygodne
nie stylizuje sie pod innych, nie chodze w rurkach tylko w prostych spodniach bo bardzo je lubię, to tego sportowe buty a kok wygląda śmiesznie dlatego sie wstydze, ty byś sie nie wstydziła wyjść np w masce małpy na ulice? poza tym do pracy nie wypada sie w coś takiego uczesać

Gość nie wiem o co chodzi z tymi
aaa o to chodzi, ja tak tez robie, ale tylko jak sptrzatam w domu. na ulicy niie pokazalabym sie, bo mam odstajace ucho:D czekam zatem teraz na fotki dziewczyn, ktore sa oryginale w swym stylu (ciuchy, fryzura, dodatki) i jednoczesnie LADNIE wygladaja.... no i pamietajcie, ze wszysy musomy sie tu zgdodzic, ze w rzeczy samej, dana dziewczyna spelania te kryteria.. obawiam, sie ze nie znajdziecie takiej.. w tym tkwi szkopul

A ja uważam, że autor jest mało spostrzegawczy:) Albo ceni nonkonformizm:) Inna sprawa to fakt, że jak coś jest "modne" to prawie wszyscy to noszą. Jednak ja widzę, że wrocławianki różnie się noszą. Nie jest to Berlin, Paryż czy Londyn, ale nie jest źle;)

Gość Ginjal
to prawda wszystkie młode laski noszą rurki, białe trampki, jakąs bluzę i krótką kurtkę na biodra ledwo, mają proste włosy nie ważne czy blond czy nie, mocno wymalowane oczy, wszystkie są takie same, spodnie kurtka but, bluza na biodra, PROSTA grzywka, długie włosy oczy na ciemno

Gość Ginjal
Anouk a ty z jakiego tematu uciekłas..znam Cię

Gość dzizaz krajst
ale się podniecacie :D a jak widzicie kogoś oryginalnie ubranego, to też na potęgę obgadujecie...

Gość Kiniu.
Uważam że pogarda dla tych dziewczyn to nie jest najlepsze rozwiązanie. Nikt ich nie uświadomił że można robić w życiu coś innego niż mieć nudną pracę, nijakiego męża, kilka bahorków, że to właśnie to jest najmniej zaje*iste ze wszystkich dróg życiowych.

Gość Ginjal
nie czuję pogardy dla żadnej z tych dziewczyn, po prostu sa identyczne na ulicy, czasem im zazdroszczę że nie potrafię tak wtopić się w tłum :-)

Gość jajajajjaja
ja mam 181 wiec mogę wyglądać jak klon a i tak się będę wyróżniać. chociaż muszę przyznać ,ze kolonem nie jestem :D

Gość hbdhtgb
Nie jestem z wrocławia, ale też chyba tak samo wygladam 😭 Z tą różnicą, że ja mam nie proste a falowane włosy :P

Gość hbdhtgb
"to prawda wszystkie młode laski noszą rurki, białe trampki, jakąs bluzę i krótką kurtkę na biodra ledwo, mają proste włosy nie ważne czy blond czy nie, mocno wymalowane oczy, wszystkie są takie same, spodnie kurtka but, bluza na biodra, PROSTA grzywka, długie włosy oczy na ciemno" To jednak chyba nie wyglądam tak samo :P nie noszę trampek, sportowych bluz, mocno wymalowanych oczu i grzywki. Króciutką kurtkę mam tylko jedna, ale z reguły chodzę w płaszczykach. To znaczy, że jestem inna? :P