Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miffy007

dlaczego teraz tak ciezko znalesc dobrego, wiernego i kochajacego faceta?

Polecane posty

chwilowa tu jak nie zaryzykujesz, to nie będziesz wiedzieć .... powodzenia życzę :)

Gość teraz nie ma stałych
on jaki jest powód twojej samotności?

Gość Gnuśny Witold
Kobiety są swego rodzaju ucieleśnieniem zła. Dobrze, że wolę chłopców.

No to świtenie. Ale ja dzis znow musze skreslic faceta, dla ktorego (jak sie okazalo) liczy sie tylko to, zeby mnie rozebrac. Cholera! Co jest z tymi ludzmi?? dlaczego skreslanie nie przychodzi latwo??

Gość dzifny
to skoro zalozenia sa tak "dokladne" to rownie dobrze mozna przyjac, ze jest 50/50 :p

Gość to dlatego ze,....
tajemnica on: wiesz dlaczego cie rozsmieszylo o 23.15? Bo im mniej rozumiesz, tym wiecej cie cieszy.

Gość dzifny
a skad wiesz, ze tylko to? :p to, ze facet chce rozebrac kobiete, ktora mu w oko wpadla to normalne pytanie czy chce czegos jeszcze :p

Gość żabulenka
wydaje mi sie, ze ciezko znalezc porzadnego dlatego ze zostali oni skrzywdzeni przez jakies glupie malolaty. poza tym ci porzadni czesto sa bardziej niesmiali

dobrze - dziekuje. Nie mam problemu z nawiazywaniu kontaktow z plcia przeciwna, ale jesli mi zalezy na kims tak bardzo, to czuje sie niegodna tej cudownej osoby i trace grunt pod soba

Gość żabulenka
no wlasne, mnostwo jest faecot ktorzy tylko mysla o tym zeby ci ezaciagnac do lozka ale jedno co wiem to to ze jak chce szybko tylko do lozka to nie bedzie chcial na zone.

Kobiet jest mniej niż facetów i każdy człowiek rozumiejący statystykę to powtiwerdzi. Kobiety żyją 10%dłużej więc ich 10%-owa przewaga liczebna powinna być wynikiem jednakowej liczby urodzeń obu płci ale wy nawet nie wiecie o czym ja teraz pisze :) żabulenka - to powinna być puenta tego wątku - 100% poparcia

Gość żabulenka
chwilowa tu no to jesli czujesz sie niegodna to musisz sprobowac poczuc sie godna, bo na 100% jstes godna kazdego faceta.

Wiecie CO wam powiem..ehh ja nie wiem jak to jest ..kiedys za mlodu bylo tak interesowali mnie przystojni zabawni mezczyzni...znalazlam bylam 4 lata rozpadlo sie z jego powodu..facet byl despotyczny tylko jego zdanie sie liczylo , b.zazdrosny i byl troche skurwysynem:D....potem gdy mialam juz wiecej lat ..sposob patrzenia na mezczyzn zmienil sie ..wyglad nie odgrywal az tak waznej roli..przypadkiem na skrzyzowaniu spotkalam faceta :) wymiana telefonów itp....nie podobal mi sie na poczatku wogole ale dalam szanse..byl dobry madry zaradny mial piekne oczy (odkrylam z czasem)..ale z czasem zaczely wychodzic wady charakteru...perfidnie mnie zdradzal;/// a wydawal sie byc super facetem....teraz nie dawno spotkalam innego...w sumie nie podoba mi sie ale stwierdzilam wyglad nie ma znaczenia ..no coz widac po nim w 100% ze jest szczery dobry kochajacy zafascynowany moja osoba ...i jestem dla niego bardzo wazna..ale co ......ta jego nadmierna dobroc mnie irytuje..nie potrafie tak..wydaje mi sie to za miekkie a ja chce sie czuc bezpiecznie przy kims meskim !!...moze i jest dobry wierny itp...ale przypomina zachowaniem bardziej kobiete i na prawde ..uwierzcie nadmierne latanie za kobieta ...po prosru ja irytuje ..ja osobiscie czuje ze mam wladze nad takim mezczyzna...a ja wole byc na rowni z kims badz tez wole zeby to on byl głowa rodziny ;P

A ja po prostu bardzo bym chciał kochać, a nie mieć lale na pokaz w układzie której nie będę mógł ufać. Ta jedna taka była, ale ... Ehh A teraz dookoła mam same korporacyjne laski. Jedyny temat to lokaty, kredyty, finanse, bankowość, kasa, procenty, ciuchy, kluby, wyjścia z "przyjaciółmi oh ah", nowe fury, rozważania ile to trzeba mieć aby zdecydować się na dziecko, w jakich to najlepszych miejscach na świecie bywały ... KURWA... przepraszam... ale już mam czasami dość... Marzy mi się jedna taka w stylu tamtej. Dobra, niezmącona dziewczyna jak z biblioteki, a jednocześnie całkiem ładna i z bardzo radosnym i dobrym sercem i usposobieniem :) Z którą można normalnie porozmawiać. Dla której związek nie nie układ dupa, towarzystwo i pokazówka za kasę i wygodne życie. Taki małżeński sponsoring. Ja jej to, ona mi to :(

Hmm bo zapytalam go wprost. Tacy to ciule sa, ale chcialabym go jeszcze raz zobaczyc chociaz. Niscy faceci maja branie, zgodzicie sie ze mna? Przystojne, cwane kurduple!!! Arghhhh

Gość teraz nie ma stałych
on odpowiesz na pytanie? co powoduje twoja samotność??????

Gość odpowiadając na
pytanie z tematu: Ponieważ tacy mężczyźni to gatunek na wymarciu, o ile tacy jeszcze istnieją. A bynajmniej ja nie poznałam takiego. a ci co myślą, że takiego maja często nie wiedzą np., że są zdradzane. Napatrzyłam się już na takie zdrady, że nic mnie nie zdziwi.

Gość to dlatego ze,....
troche tez do tajemnica on: jednak mezczyzni zdradzaja czesciej niz kobiety. Pomijajac juz ta cala gadke o uwarunkowaniach biologicznych, to juz z samego faktu, spolecznego pietnowania kobiet z powodu zdrady lub czestej zmiany partnerow, kobiety czesto maja ten hamulec, ze nawet jakby im sie chcialo, to nie wypada. W siwcie mezczyzn cos takiego nie funkcjonuje, a wrecz funkcjionuje na zupelnie odwrotnych zasadach. Im wiecej zaliczyl tym lepszy, a im wiecej zaliczyl, majac w tym samym czasie stala partnerke, tym lepszy kozak, bo sprytny dodatkowo. Kobiecie wystarczy przespac sie z dwoma roznymi facetami w ciagu kilku miesiecy, nawet jesli nie jest z nikim w zwiazku, i juz jest uwazana za szmate.

" tajemnica_on Kobiet jest mniej niż facetów i każdy człowiek rozumiejący statystykę to powtiwerdzi. Kobiety żyją 10%dłużej więc ich 10%-owa przewaga liczebna powinna być wynikiem jednakowej liczby urodzeń obu płci ale wy nawet nie wiecie o czym ja teraz pisze żabulenka - to powinna być puenta tego wątku - 100% poparcia" Co za brednie:O.Dziwne że ludzie szerzący takie brednie kończą podstawówkę:O.Za to powinna być pała z kompetencji i wiarygodności:P.

CZy myslicie, ze przeszlosc musi determinowac przyszlosc?? tajemnica_on - szukasz mniej wiecej w swoim wieku:P +/- 10-15 lat :D

korjonos to się tyczy tez mężczyzn...chwytają dziewczyny które święte nie są a później płaczą.... bo te porządne wydaja się nudne

Do Jelena Marković Tu chyba masz rację trochę. Ja byłem za dobry. Ale problem w tym, że nie potrafiłem inaczej do niej :( Bo to jak się zachowywałem do niej nie było na siłę czy udawane. To było z serca. Serce mi się kazało o nią starać. Czasem czułem, że ona mi wchodziła na głowę, ale tak ją kochałem, że jej na to pozwalałem. Może właśnie wolała by abym czasem się postawił ostrzej i twardo ???

Gość dzifny
serio skad sie biora ludzie ktorzy nie wiedza co to znaczy bynajmniej?

ShadowSilencer Masz typowo romantyczna dusze..chcesz miec swoja mala słodka dziewczynke ;))) Wydaje mi sie ze znajdziesz ja :) Milosci mozna doswiadczyc nie raz w zyciu ;)

Gość żabulenka
Max Zander vel Klaun oj to ty chyba malo o zyciu wiesz, skoro uwazasz ze to brednie