Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxbu

mam dziewczyne chorą

Polecane posty

Gość xxxxbu

witam mam dziewczynę chorą na białaczkę dowiedziałem się o tym nie dawno i wszystko między nami się zmieniło ona się zamkła w sobie tylko mówi o śmierci a ja nie wiem co mam robić jak z nią rozmawiać:(

Gość rezytdu
zalezy na jaka bialaczke jest chora,nie wszystkie bialaczki sa smiertelne,porozmawiaj z nia na ten temat

Gość Michhasiu
Znajdź sobie inną. Masz kogoś na oku?

Gość Aisha 123
Szczerze współczuję . Myślę , że powinieneś pokazać dziewczynie,że jesteś przy niej . Jeśli nie chce rozmawiać, nie zmuszaj jej do tego. Zwyczajnie bądz przy niej. życzę Wam dużo siły :) i trzymam kciuki

Gość mamauaksmamam
pomyśl czy chcesz sie poswiecac ???

Gość mama mamie radzi
strasznie, ile Ona ma lat?

Gość xxxxbu
nie moge jej zostaiwć i nie zostawię nigdy. Brdzo ją kocham i zrobie dala niej wszystko... ma 17 lat a dowiedziała się o chorobie jakieś 2 miesiące temu jak byliśmy na wakacjach zwykłe omdlenie i trafiła do szpitala potam się okazało ze coś jest nie tak okazało się ze to białaczka:( nie mogę słuchać jak ona mówi cały czas o śmierci że to już koniec i takie głupoty...

Gość Helleeena
najgorsze jest utracić nadzieję. Nie pozwól jej na to, bądz przy niej. Trzymam za was kciuki, a jeżeli wszystko skończy sie dobrze ona nie zapomni nigdy twojego zaangażowania :-)

Gość xxxxbu
powtarzam jej cały czas że jak sama nie uwieży że się uda jej wyzdrowieć to nikt jej nie pomoże:(

Gość trallla
chłopcze dobrze ze jej nie zosatwisz szczerze to taki wiek 17 lat troche głupinikt o powaznym zwiazku nie mysli ale wspieraj ja pocieszaj ze wszystko bedzie dobrze nie poddawaj sie nie załamuj zycze wam powodzenia i powrotu do zdrowia

Gość ZielonaWróżka***
Jesteś dzielnym, mądrym facetem, wspieraj ukochaną, ile tylko możesz. Potrzeba jej kogoś, kto doda jej wiary w lepsze dni.

Gość xxxxbu
wiem o ty że głupi ale nie mogę jej zostawić ja ją kocham i wiem ze ona mnie też a pozatym jak bym ją zostawił już całkiem by się załamała... tylko boje się jednego że jak się nie uda co będzie

Gość trallla
nie mysl tak musi sie udac wszyztko

Gość tragedia tragedią ,ale
chłopie weź ty słownik do ręki :O zamkła? uwieżył? zlituj się...:O

Znam kilka metod ktore moga podobno zlikwidować białaczkę:classic_cool:.O ile to prawda że to nowotwór radzę spróbować metod na typowe nowotwory np. tego: http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263# :classic_cool:.Ale niestety to zależy czy uważasz że ona jest dużo warta bo może jej kuracja sporo kosztować:O.Na typowy nowotwór może by było taniej:O.

Gość kot13
u młodszych osób podobno białaczka dobrze się leczy.

Gość 5433089549568ke
uda sie uda;] nasz kolega tez mial i zawsze pomagalismy jemu i jego dziewczynie:) i leczyl sie i jest dobrrze- sa razem cały czas

Gość usmiechaj sie,
przytulaj i trzymaj za reke- tyle wystarczy

Gość mama mamie radzi
17 lat...młodziutka, da radę. Autorze, ale naprawdę przed tym omdleniem nie miała żadnych objawów? przecież białaczka daje objawy, tylko ludzie je bagatelizują.... bądź przy niej, wspieraj, przejdzcie przez to razem, jesteś super, ze w tej tragicznej sytuacji nie odwracasz się na pięcie tylko chcesz być z nią....trzymam za Was kciuki. jeśli trzeba oddać dla Niej krew to napisz imię i nazwisko + szpital w jakim leży.powodzenia

Gość Na wstępie powiem
że bardzo mi przykro:( musisz być przy niej. Ale "pocieszanie" jest kiepskim pomysłem w tej sytuacji, wiem z doświadczenia. Musisz raczej odwrotnie- odwrócić jej myśli choc na chwilę od tej choroby, a pocieszanie ku temu nie sprzyja. Musisz zachowywac się naturalnie, tak jakby była zdrowa. Nie może odczuć że jest inaczej. Musisz jej powiedzuec ze z twojej strony uczucia się nie zmieniły, ale niech ona też nie traktuje ciebie inaczej. Powodzenia

Gość przykra sprawa
trzymajcie się!

Gość asterka17
ja jak bym miala chlopaka chorego na białaczke to bym go kopnela w dooope na co mi chory chłopak za siostre miłosierdza nie bede robiła odrazu znalazla bym sobie innego zdrowego chłopaka u mnie nie ma litosci

życze siły Tobie i Twojej dziewczynie! walcz o nią i wspieraj ją cały czas! nie mozna się pddawać!

Gość POSLUCHAJ DOBRZE RADZE CI
zadzwon do dody i nerdżiego

Gość przykra sprawa
asterka módl się zebyś Ty nie zachorowała i żeby Ciebie wtedy ktoś bliski nie rzucił w kąt jak starą rzecz:O pusta małolata