Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

no ok ok, ja bede siedział na ławce a Ty bedziesz w trakcie analizy sytuacji..ok :(

ja południowa Wielkopolska ;) no dobra, tym razem daję Ci wolną rękę - wymyśl sam, co chcesz robić :D

Mayor : przypomniało mi się :P pisałyśmy już ze sobą, Twoi rodzice mieszkają pod Poznaniem teraz ? ;)

ok :) najpierw..ławka :) potem spacer zależy czy wolisz ciche miejsca, jak tak to osiedle domków jednorodzinnych pod lasem, spokój, cisza i fajny klimacik, takie bardzo stare domy i puste te uliczki ;) jak coś głośniejszego to może kręgle w centrum handlowym ? :):) ...potem może na piwo ? :) no a po tym wszystkim wrócimy pod mój blok, pójde po psa i pójdziemy znim na spacer potem spacer...a potem...hmm..to chyba juz rano bedzie :)

długa noc się zapowiada :P a kiedy ja się wyśpię ?? :classic_cool: kręgle lubię akurat :) piwo może być, ale wolę drinki :D

no to pójdziemy moze do żabki po sobieskiego drinka juz gotowego ? :) mam pod domem żabke ;) no a w C.H kupie najdroższego drinka jaki beda miec w barze ale ej..pijemy na pół :D

kiedy sie wyśpisz ? :) hmm..no własnie..nie pomyslałem o tym..jak chcesz to moge Cie przenocować ;)

może być na pół ;) może jeszcze z jednej słomki, co ? :P te z żabki są niczego sobie, więc ok :) zresztą jak Ty wolisz heh espees.. ale ja lunatykuję :classic_cool:

no te z żabki ja uwielbiam :) ok, z jednej słomki :classic_cool: jak lunatykujesz to nie ma problemu ;) mój pies jest czujny i bedzie miał Cie na oku ale pewnie ja i tak nie bede spał to jakby co delikatnie Cie bede próbował obudzić ;) jesli bedziesz mi po mieszkaniu chodziła i sie o ściany obijała ;)

u mnie są dwa łóżka ;) jedno moje a drugie tak sobie jest, żeby było (sofa) ;);) na którym chcesz sie położyć ? :)