Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

gdzie jest elita kafe ?

Polecane posty

Pamiętam :-p jak można płakać za takim frajerem jak ja... widać że desperatka z Ciebie jest...:-D

no, widze, że często wchodzimy na te same topiki więc chyba trafimy jutro na siebie ;)

Chorzów to niedaleko...ja do Chorzowa to na mecze na ul. Cichą ale tylko po to aby mieć polew z tego co się po meczu dzieje...hardcore niezły a tak to czasem pojadę autem na GOP ale to raczej rzadko...

każdy ma w sobie cos z desperata :P widać że Mayor też :classic_cool: espees : mam nadzieję, że na siebie trafimy :). z Chorzowa jesteś ? :D byłam tam rok temu na Monster-Truck w maju/czerwcu jakoś tak :P

Gość czesc tuleja dawno cie
nie bylo:D

no jest hardcore ;) ja nie chodze na mecze (juz) :) ale wiem co sie działo po nich, masakra..

ten tuleja to ja??? bo mnie ostatnio nie było ale musiałem Koper zbierać w polu bo mrozy idą i dupa z tego jest a Kopru na 35000 zeta posadzone...:-D i traktor się rozsypał (Ursus c-330) ale mam jeszcze Massey Ferguson 255 i przynajmniej on jeszcze jeździ...a i byczka dzisiaj kupiliśmy...piekny jest i nawet lubi się przytulać :-D ma miesiąc dopiero...no to takie krótkie streszczenie dnia...więc na kafe czasu ni ma....

Gość czesc tuleja dawno cie
tuleja to espees!! autosrom,a gnoj rozrzuciles?

taa jasne...gnoju się na zimę nie rozrzuca ale jak zwykle robiłem oporządek przy zwierzętach i gnój również wywoziłem do basenu...od świnków to tego było 8 taczek...:-D