Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do kobiet

Co Was wkurza w waszych mężach/chłopakach?

Polecane posty

Gość Pytanie do kobiet

Gość u mnie to samo
-notoryczna skleroza - jego pies którego nie wyprowadza - ciągłe zmęczenie, ma prawo, ale bez przesady, mógłby się chociaż wykąpać przed pójściem spać

skleroza to chyab cecha przewodnia naszych facetów:D Moj tez nie pamieta jak o czyms mowie.. albo 3 raz opowiada mi to samo :D a ja BARDZO tego nie lubie :D.. A tak to sama nawet nie wiem.. zawsze sie jesxzcze coś znajdzie.. no np kiedyś łaził na imprezy co tydzień, z racji tego ze jest 5 lat starszy odemnie stał się bardziej domatorem a ja pragnę zabawy, oczywisie z nim no i tyle.. jest jeszcze kilka napewno ale teraz nie pamietam

Gość u mnie to samo
w sumie mój po 30-tce i też domator :/ ale ile można?

Na zaniki pamięci to wydaje się, ze wiekszosc facetow cierpi, co jest dla mnie nowoscia ;) Jednak wydaje mi sie, ze im po prostu wygodniej jest powiedziec ze zapomnieli. dodam jeszcze: - lenistwo - spedzanie mnostwo czasu (wlasciwie kazda chwile) przy komputerze i tv - brak pomyslow na spedzenie wolnego czasu, a moje nigdy mu sie nie podobaja - nie zrozumienie ze "nie mam ochoty na seks" :D i wiele wiele innych rzeczy. Ogolnie to wkurza mnie 90 % jego osoby i zachowania :P

Gość u mnie to samo
Zapomniałam, jeszcze najbardziej drażniąca mnie cecha CIĄGLE COŚ GUBI!! to jest nie do zniesienia

-Każda wolna chwila dla niego oznacza komputer. -Zawsze wszystko wie najlepiej i choćby nie miał racji to on uważa , ze i tak ją ma. -Gdy jest zmęczony to bierze go na straszne wygłupy, których ofiarą jestem ja:P -nie potrafi zrozumieć, że ja nie umiem nie lubię gotować i usilnie stara się mnie tego nauczyć. (sam jest kucharzem) -jest cholernie zazdrosny (w sumie ostatnio trochę przystopował:))

Gość u mnie to samo
wiecie, chyba powinno się stworzyć ogólny zarys wad faceta ;) i podać w procentach :)

A i jeszcze zapomniałam dodać: goli się jak już mu ledwo oczy widać. Święto musi być , żeby chociaż co 2 dzień się golił. Tak przeciętnie to co 4-5 dni

Gość ja tez nie na czarno..
-czesto beka po skonczonym posilku, lub piwie, nie zwazajac na to ze ja nie skonczylam :O:P -jego skarpetki zbieram ja bo ciezko je wrzucic do kosza na pranie.. -on jest wiecznie zmeczony, ale ja nie moge 😠 -gdy ja wymyslam jakas opcje na wieczor to czesto kreci nosem, a sam nie umie nic wymyslic :D -chodzi wczesniej do pracy niz ja, ale to ja musze wstac predzej bo tak to on nie wstanie.. -nie umie sprzatac po sobie np. naczyc, ciuchow, nie wspominajac o lenistwie zwiazanym z porzadkami domowymi. nie widzi tego ze ja pracuje i w domu i w pracy, a on tylko w pracy :P

Zawsze to on ma rację i nie ma dyskusji, to co on chce jest najważniejsze, bywa strasznym paskudnikiem. Ale za to bezustannie zachwyca się mną po 5 latach tak jak pierwszego dnia, a może nawet bardziej ;)

- opowiada mi jedną i to samą historie po trzy razy;p ale widać ze to normalka u naszych Panów, - często podczas kłótni obraca kota ogononem i nawet jak coś zrobił źle wychodzi na to że to ja jestem ta zła, - jak mam o coś do niego pretensje to zazwyczaj twierdzi, że przesadzam i sobie wkręcam - jak jest leko przeziębiony to dla niego stan "umierający", ale kiedy chce mu np przywieść leki albo coś rżnie twardziela i mówi, że wcale nie muszę sie nad nim użalać;p

Gość tokatywna
detal, ale... wkurza mnie to, ze kiedy zaczynamy sie calowac, to od razu lapie mnie za cycki :D a mnie sie po 6 latach razem zamarzylo, zeby bylo znow uwodzenie, a nie lapanie za wlosy i do wyra ;)

Gość tokatywna no wlasnie
:) a największą wadą mojego męża jest to, że ma taką żonę skleroza- jest łapanie za cycki- jest i pomimo tego, że wie o mnie tak dużo, nie umie tego zastosować w praktyce cała reszta- bez zarzutu

wady mojego: - kiedy mowię mu, żeby czegoś nie robił, bo może coś zniszczyc/popsuć/coś nie wyjdzie - z drwiącym uśmieszkiem mówi, że przesadzam -a ZAWSZE wychodzi na moje :D - w sprzeczkach też obraca kota ogonem - kiedy wina jest jego ewidentnie obróci to tak, ze wyjdzie, ze sie czepiam - czasami jak jest zmęczony potrafi milczeć jak zaklęty,a mnie wtedy dosłownie nosi! - nie mieszkamy jeszcze razem, ale jak jesteśmy u niego często wysługuje się siostrami (ale juz walczę z tym ;) ) a reszta to juz takie rzeczy, które są mało istotne :) - czyli tak patrząc, to taki zły nie jest :D

Gość ser z kozy
- całuje tylko wtedy kiedy jest sex - ostatnio podnosi na mnie głos, że ma tyle rzeczy do zrobienia i mogłabym mu pomóc - realnie mam więcej obowiązków od niego - przestał o siebie dbać dla mnie, w domu chodzi ubrany w byle co, może być nieuprasowane albo brudne

- wieczne zmeczenie - ja tez pracuje 8 godzin dziennie i faktycznie pracuje, on tylko udaje, jak wroce gotuje obiad, sprzatam itp (pracuje 7-15, on 9-17), on po powrocie nic nei zrobi i nigdzie nie wyjdziemy bo jest zmeczony - ciagle obiecuje, ze cos zrobi, a nie robi tego tygodniami w rezultacie sama robie prace domowe i dostaje opieprz, ze cos zle zrobilam - kiedys byl imprezowiczem, a teraz tylko w domu by siedzial, juz mam dosyc chodzenia na imrezy sama wiec go na sile wypycham - jak wychodzimy razem to on pije, ja prowadze bo "bez alkoholu nie potrafi sie bawic", tylko, ze po alkoholu nei moge go wyciagnac z imrezy i wracamy nad ranem, ja musze znopsic jego i czasem jego pijanych kolegow, a jak sie cudem raz na rok zdarzy, ze to ja pije to o 23 juz chce jechac do domu bo sie zle bawi - wiecznie tylko ten komputer i tv, nie moge go wyciagnac nigdzie wieczorem, ani na spacer, ani na basen, a ni na rower

to takie najgorsze jego cechy, oczywiscie ma wiecej ale inne mozna przezyc - te wyzej mnie najbardziej wkurzaja

Gość do m a dz
a co jest w nim dobrego? jak długo jesteście ze sobą?

Gość kosmopolitaneczka
1. zawsze przed wyjściem z domu jest wielkie poszukiwanie portfela, kluczy itd :D Ale to w sumie jest fajne :D bo ja zawsze czekam z tymi rzeczami koło drzwi ;) 2. czasem (na szczęście rzadko) tuż przed wyjściem on nagle musi zrobić coś STRASZNIE pilnego, co powoduje, że jesteśmy na granicy spóźnienia i się wkurzam na niego wtedy i krzycze albo ględzę (tego nie znosi bardziej niż krzyków) ;)

prawie 7 lat dobre cechy (wybrane): - bardzo madry, w zasadzie nie ma pytan, na ktore nie zna odpowedzi - zaradny - umie wszystko zrobic, jak nie wie to uda mu sie znalezc jak to zrobic (oczywiscie jak mu sie chce) - potrafi mnie podniesc na duchu w kazdej sytuacji - dodaje mi wiary w siebie - jak potrzeba to umie wszystkim sie zajac, ugotowac (podtawowe dania ale zawsze) - jak sie w nocy zle czuje to potrafi wstac i mi pomoc (przniesc proszka itp) - moge zawsze na niego liczyc - super sie bawie w jego towarzystwie, zawsze mamy o czym rozmawiac - na imprezach moge przetanczyc z nim cala noc - kocha zwirzeta - uwielbiaja go dzieci - tylko poznajemy jakies dziecko, on szybko nawiazuje kontakt i dzieciaki nei daja mu spokoju - bardzo dba o mnie, o swoja i moja rodzine - jest jedyna osoba, ktora 'zaakceptowal' moj ojciec, on jest samotnikiem, nikogo nie lubi i nie slucha - z moim mezem jest inaczej, super sie dogaduja - czuje sie przy nim bezpieczna - jest zabawny - zawsze poswieci swoje 'dobro' dla mnie (ja tego nei wymagam ale wiem, ze moge na to liczyc) - ma to cos - nie musze byc o niego zazdrosna, mimo, ze wiem, ze wielu kobietom sie podoba sam je splawia bo mowi, ze inne dla niego nei istnieja - jak wroce pozniej z pracy albo jestem w delegacji to bardzo teskni, dzwoni, a jak wroce nie opuszcza mnei na krok - zawsze moge na niego liczyc - no i wiele wiele innych

no i tak na szybko wyszlo, ze ma wiecej lepszych cech ;) nigdy niekogo tak nei kochalam i pewnie nie pokocham. nie wyobrazam sobie zycia bez niego

A mnie w moim najbardziej wkurza mnie to, że On nie potrafi rozmawiać... po prostu. Przeważnie to jest tak, że ja prowadze monolog a On patrzy na mnie jak na kosmitke. Może nie jest zbytnio elokwentny, no ale czasem mógłby sie wypowiedzieć. A jak już wybuchnie to mówi takie rzeczy, że musze usiąść...że to mu sie nie podoba, że tamto, że jestem taka a powinnam inaczej... No i jeżeli chodzi o obgadanie kogoś to jest zawsze pierwszy i ciągle ma coś do powiedzenia :( dla mnie to straszne jest. Jestem taka, że jak coś do kogoś mam to mówie mu to wprost, a on sie uśmiecha, haha hihi a potem, jak jesteśmy sami to obgaduje na całego. Jego rodzice są tacy sami (ja wogóle z nimi kontaktu nie utrzymuje po tym, jak dowiedziałam się, że mnie ciągle obgadują, bez powodu, tak dla sportu), no i właśnie to jest najgorsze. Bo On to z domu wyniósł...kocham Go, mimo to wszystko jest fajnym facetem, ma wiele zalet. Myślicie, że to jest taki duży, duzy problem? Co mam zrobić, żeby On sie bardziej otworzył i mówił co myśli...? doradzcie, ja wiem, że raczej powinnam do psychologa się zwrócić ale posłuchać Waszej opinii też bym chciała. Będe wdzięczna :)