Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skomplikowane to wszystko

prosze o madre rady...... od madrych kobitek

Polecane posty

czyli co , spotyka sie ze mna dla zabicia czasu?

uwazam ze w jakis tam sposob zabiega o mnie, nie moge powiedziec ze nie......

Gość Zamotassuplany
Też sądzę, że mężczyzna potrafi okazać , że Mu zależy. Powiem Ci, że mój nie należy do śpiewających romantyków i jest raczej kiepski w słownym wyrażaniu uczuć, nadrabia to natomiast dwojako czynami.

niestety niektórzy tak maja, nie miałam nigdy takiego chłopaka, partnera,ani moje przyjaciółki, ale mój tata taki jest. Mnie to bardzo drażni i męczy,ale matka jest w sumie zadowolona. Niektórzy maja trudności z wyrażaniem uczuć, z rozmowa o uczuciach, nawet z pokłóceniem się. Są za to nad wyraz obowiązkowi, myślą,że tylko czynem pokazują, swoje uczucia i nie trzeba nic mówić, ewentualnie jak się rozkręcą, to komunikują złość, ale tez nie wprost, często z przeniesieniem. Zapytaj siebie czy chcesz być z kimś takim, są gorsze wady, ale być może ta doprowadza Ciebie do szału. Najczęściej takich partnerów wybierają sobie kobiety z rodzin alkoholowych albo z innym destrukcyjnym problemem w domu związanym z niestabilnością, niesłownością ojca. Wtedy związek ma duże szanse na przetrwanie,a nawet zadowolenie stron.

Gość Zamotassuplany
Dodaję temat do ulubionychi tymczasem idę do pracy.

jezeli chodzi o czyny no wlasnie,,,, poprosilam go o to czy przyjechalby pomoc mojemu tacie w ocieplaniu domu, poniedzial ze ok nie ma problemu, przyjechal potem pojechal ja dzwonie i marudze mu ( jak on to mowi) o uczuciach a on ze mu nie zalezy na mnie, a na koniec rozmowy: to przyjade w srode wieczorem powiedz tacie i dokonczymy robote. moze mu bardziej zalezy na moim tacie?:)

Gość Zamotassuplany
No słucjaj, jak Mu nie zależy to ja Ciebie nie rozumiem. Postaw się jasno - nie to do widzenia, a nie ciu ciu ciu. Za daleko na czymś takim możesz nie zajechać.

wiem kobietki ze nie , tylko moje serucho zaczyna sie ludzic po prostu, a moze to a moze tamto....

Gość sztuka
:D :D dobrze, że poczucie humoru Cię nie opuszcza A może zrób Mu mały teścik i po tym jak już zakończy te roboty z Twoim tatą, zerwij wszelki kontakt na 2-3 tyg. i zobacz jak zareaguje. Moze jak zobaczy ,że Cię traci , pusci farbe i coś wyduka wreszcie. Chyba to ten typ, co to nie umie okazywać emocji. Przypatrz się jak jest u niego w rodzinie. Skadś się przecież to u niego wzięło.

kochani, kochane, powiem ze w domu nie za ciekawie u niego jest.... jest jedynakiem, u mamusi na garnuszki, juz 32 lata na karku....

Gość sztuka
Jak wzrastał w domu gdzie nie okazywało się uczuć, emocji, to teraz trudno będzie Mu sie zmienić. Ma już tak wdrukowane w swoją osobowość. Albo to zaakceptujesz albo odejdziesz. W wieku 32 lat ludzie się tak szybko nie zmieniają, nawet jakby chciał się dla Ciebie zmienic.

autorko jeśli potrzebowałaś rady i wypowiedzi to bądź tak miła je czytać cofnij się do pierwszej strony i jeszcze raz przeczytaj wszystko co piszemy bo my swoje ty swoje

moze mu nigdy mama nie mowila ze go kocha,,,, ale dlaczego na pytania czy mu zalezy odpowiada ze nie, a potem chce przyjechac do mnie

Gość sztuka
My tego nie wiemy. Ty go lepiej znasz. Może jemu chodzi tylko o seks? :P , może nie ma potrzeby budowania głebszych, trwalszych związków.

i znowu setny raz mamy ci pisać to samo ? czy po prostu liczysz na to, że ktoś ci napisze: tak on bardzo cię kocha, żyć nie może bez ciebie, będziecie żyć długo i szczęśliwie ?