Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczekk

hej czy ktoś zna się na snach?

Polecane posty

Gość senniczekk

witam mam pytanie,prośbę o interpretacje 2 snów.Śniła mi się osoba,znam ją,która pakowała walizkę,wybierała się do rodzinnego domu.W kolejnym śnie,dzisiejszej nocy,osoba ta dała mi drobne pieniądze,a następnie odebrała je,mówiąc że jednak da je swojej dziewczynie.Trochę dziwne te sny,patrzyłam w senniku,ale nie umiem tego zinterpretować:(z góry dzięki za jakieś info..

Gość senniczekk
podnoszę,może ktoś coś wie.

Gość lisalisa
może spróbuj na jakimś forum o snach

Gość Ja wiem!, Ja wiem!
Zawsze sprawdzam sny w senniku, jesli widzialas kogos kto sie pakowal - mozesz sie spodziewac goscia z zagranicy, a jesli chodzi o monety - ciezko powiedziec, ale najprawdopodobniej jakas nieznaczna strata finansowa

Gość senniczekk
dzięki za info,ale w przypadku obydwu snów to była ta sama osoba,w pierwszym śnie pakowała rzeczy do walizki,a w drugim miałam z nią wracać jakimś tramwajem i wtedy ta osoba dała mi pieniądze a potem kazała oddać.Myślę,że te dwa sny muszą mieć ze sobą jakieś powiązanie,tylko jeszcze nie wiem jakie:)

Gość ja spróbuję zinterpretować
"Śniła mi się osoba,znam ją" - jest to osoba, o której dużo myślisz. Nawet w marzeniach widujesz Was razem. "dała mi drobne pieniądze" - odbierasz pewne gesty tej osoby jako zainteresowanie Tobą. "a następnie odebrała je" - ale powtarzasz sobie, że prawdopodobnie zbyt duże nadzieje sobie robisz. "jednak da je swojej dziewczynie" - brak Ci wiary w to, że ta osoba mogłaby zrezygnować dla Ciebie ze swojej dziewczyny.

Gość Ja wiem!, Ja wiem!
A moglabys zainterpretowac moj sen ? jest dosyc zagmatwany i kompletnie go nie rozumiem Snili mi sie dziadkowie, mowili cos do mnie na zmiane tak jakby jedno ozywalo i wtedy druga osoba nieruchomiala, jakby dzielili miedzy siebie zyciowa energie, nie wiem jak to wyjasnic, pojawiali sie znikad i przekazywali mi wiadomosci, pamietam tez cos takiego ze jakis kot poszedl w miejsce gdzie z nimi rozmawialam i pozniej widzialam go martwego. Nie pamietam co mi mowili... Dodam, ze oboje zyja i maja sie swietnie, ale bardzo sie boje, to byl dziwaczny sen :(((

"jest dosyc zagmatwany" - tylko pozornie. Nie masz swojego mieszkania. A dziadkowie mają.

"jest dosyc zagmatwany" - tylko pozornie. Nie masz swojego mieszkania. A dziadkowie mają.

Gość Ja wiem!, Ja wiem!
hm ... ja mam mieszkanie, dziadkowie tez, boje sie, ze to moze oznaczac cos zlego :((

Gość czarnucha 77
Hej ,według mojego sennika czytam tak ; waliza -ogranicz swoje wydatki na przygody miłosne pieniadz-czeka cie strata i rujnacja majatku tutaj pragne cie uspokoic ze w snie sie nie wzbogaciłas,czyli w zyciu sie wzbogacisz a reszte sobie dopasuj do swojej sutuacjii,jak z tymi wydatkami :)

Gość senniczekk
dzięki za interpretacje:)dużo w tym chyba racji,ale co może oznaczać ta podróż?najpierw się w nią wybierał do rodzinnego domu,pakował walizke- w pierwszym śnie,a wdrugim to ja znim miałam wracać z nim jakimś tramwajem,spacerem a podróż miała trwać półtorej godziny:).Kiedys śniło mi się że obwiązyałam go żółtą nitką,może wiesz co to może oznaczać?

Gość senniczekk
czrnucha,ale w tych snach jest wciąż ta sama osoba,myślę że to ona jest głównym podmiotem wytworów mojej sennej podświdomości:)

Gość senniczekk
post z 13;16 był do ;ja spróbuje zinterpretować:)

"Kiedys śniło mi się że obwiązyałam go żółtą nitką,może wiesz co to może oznaczać?" - złota obrączka.

Gość czarnucha 77
kochana czytam ; podroz-najpierwspotkasz starych przyjacioł a potem oni oplotkuja cie nic -widziec-dotknie cie niedostatek -zwijac-wykonasz ciezka syzyfowa niemalze prace -motac -bedziesz miał zatargiz bliskimi przyjacoiłmi od siebie dodam ze to sa sumbole ,znaki ktore w snie moga sie wzajemnie znosic tak jak +i_,zawsze jest cos pomiedzy :)

Gość senniczekk
złota orączka?ja myślałam raczej że żółta nitka to symbol jakiejś tam zazdrości:)nadal zastanawiam się nad tym podróżowniem w obydwu snach,szkoda że z tych snów nie da się wyczytać choćby najbliższej przyszłości...

Gość senniczekk
czarnucha ale ten sen z nicią też był w roli głównej z tamtą osobą i śnił mi śię już ponad rok temu,ale iak dziękuję:):)

Gość czarnucha 77
moja droga smutno mi sie to pisze obraczka-bedziesz długie lata poniewierany i trzymany pod miotła przez wspołmałzonka złoto -nieszczescie spadnie na ciebie jak grom z jasnego nieba niemartw sie ,to wszystko wyjete jest z kontekstu snu z innymi symbolami moze całkiem co innego znaczyc ,traktuj to prosze ciut z przymruzeniem oka mimo wszystko

Gość senniczekk
czarnucha ale mi się śniło że obwiązywała kogoś żółtą nitką ,a nie żadna obrączka:)ta żółta nić może ją symbolizować

"szkoda że z tych snów nie da się wyczytać choćby najbliższej przyszłości..." - ależ da się, zapewniam Cię. Nie czytaj co z czym się znosi albo sumuje. Usiądź spokojnie i zastanów się co w sposób szczególny zajmuje obecnie Twój umysł. Weź korektę na ostatnie ważne wydarzenia w Twoim otoczeniu, obejrzany film, przeczytaną książkę. Po założeniu takich filtrów zostaną Ci same konkrety.

czarnucha 77, "to wszystko wyjete jest z kontekstu snu z innymi symbolami moze całkiem co innego znaczyc" - ale sadzisz. Pomijasz rzecz najważniejszą jeżeli chodzi o kontekst. To wszystko trzeba odnieść do kontekstu aktualnej sytuacji, oczekiwań czy pragnień śniącej.

Gość czarnucha 77
..napewno zgodze sie ,jesli cos przezyłas czy cos toba wstrzasneło cos co towarzyszyło temu wiele twoich emocjii,pozniej odbija sie rowniez w snach ,powiem jednak w tajemnicy ze czesto mam sny ktore cos sumbolizuja i to sie spełnia ,lecz nie mam nad tym władzy ani niewiem co mnie spotka w danym dniu i co to bedzie ,wiem jedno spotka mnie cos dobrego lub złego rwestia finansowa ,zdrowotna ze tak powiem itd..

Gość senniczekk
do ja spróbuję;ja właśnie staram się to przeanalizować pod kątem bohatera moich snów,sytuacji i symboli.To co napisałaś w pierwszej wypowiedzi wiernie oddaje obraz sytuacji,uświadomiłam to sobie kiedy to przeczytałam:)myślę też że motyw tej podróży musi coś oznaczać,był w 2 snach,noc po nocy..może przeczytasz moje posty jeszcze raz i coś jeszcze w nich dostrzeżesz?sory że tak męcze:)

Gość czarnucha 77
sen obrazuje to co bedzie ,kiedy sama jestes w jakiejs sytuacjii,,,to co bedzie ,czasem sa sny prorocze ktore symbolizuja cos w dalekiej przyszłosci..

Gość czarnucha 77
widzisz naprzykład sni ci sie ksiadz ,on symbolizuje smierc w rodzinie ,ale to nie znaczy ze ktos akurat umrze ,moze byc ktos chory np.bardzo chory ale wszystko dobrze sie skonczy ..

Gość senniczekk
czarnucha ja wiem o czym piszesz,ale ja chciałabym to wszystko złożyć w pewną całość,to oczywiste że emocje,przeżcia mają wpływ na nasze sny..ja chciałam ,aby ktoś inny niż ja sama je ocenił,bardziej obiektywnie,bo mnie samej mówią one tyle,że dużo przeżywam i mam w głowie mały mętlik.Ale tu nie chodzi o samą symbolikę,tylko o konteksty w jakich występują te symbole

Gość czarnucha 77
widzisz jeszcze dodam ze -ubior -symbolizuje szczescie w miłosci ,no niewiem ,,ta osoba pakowała swoja miłosc ograniczajac tym wydatki :)

Gość senniczekk
pakowała swoją miłość ograniczając tym wydatki?za bardz nie roumiem:)