Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelinaaa jolieee

Jestem oburzona zaproszeniem!!!!

Polecane posty

Gość raczej 16
anooo, a kupony totka to są takie praktyczne, że szok

Gość szlumpfina
Nie wiem, to jest jak dla mnie totalnie nietaktowne, napisac - zamiast prezentów przyniescie kasę, a zamiast kwiatków misie/przybory/karmę. Gość traktowany jest jak jakiś dżin z butelki, który ma spełniac życzenia. Jeszcze o ile uwazam, ze informacja o kasie jako najbardziej pożądanym prezentem jest ok, o tyle te misie i inne bajery w ogóle mi się nie podobają.

Gość szlumpfina
kto, ja? Przeciez napisalam, ze informacja o kasie jest w porzadku.

Gość szlumpfina
Mnie w tym wszystkim nie pasuje to, że całe takie slubo-wesele robi sie jakimś wyrezyserowanym spektaklem. Macie rpzyniesć kasę, a niep rezenty, do tego macie rpzyniesć misie, a nie kwiaty, bo ja chcę sie poczuć, jak dobra wróżka, macie sie ustawić w kółeczko, jak my bedziemy tańczyć - to moze jeszcze dodać - macie się ubrac wszyscy na czerwono, macie wszyscy wyprostowac włosy albo przeciwnie - zrobic sobie loki, macie wszyscy załozyć kapelusze. Czy gosć w ogóle ma cos do powiedzenia? Jak chce mieć radosć z tego, ze kupił prezent i on sie podoba (chyba i tak większosć osob obecnie daje kasę, bez zadnego rpzypominania), to dlaczego mu tę radosć odbierac? Jest traktowany jak aktor, który ma odbębnic to, co para mloda sobie wymysliła i spierdalać

a mi sie wlasnie podoba ten zwyczaj. uważam że to super sprawa, wiadomo że większość gości przynosi te kwiaty na ślub, i można napisać w zaproszeniu fajny jakiś wierszyk na wesoło, że ci co chą podarować kwiatek, lepiej uciesza młodych karmą dla psów, która zostanie oddana do schroniska. mi się to podoba, i sama też tak zrobię, w końcu jest to jakaś okazja do pomocy tym pokrzywdzonym:)

Gość angelinaaa jolieee
bazienka - to niech te 3 żelazka i 5 czajników oddadza wtedy do domu dziecka właśnie

Gość a my...
my poprosiliśmy o książki z dedykacją - teraz wszyscy nam zazdroszczą takiej biblioteczki z wpisami pamiątkowymi :) trzeba być kreatywnym a nie wywalać zwiędłe kwiaty do kosza w gigantycznych ilościach :]

Gość angelinaaa jolieee
kwiatów nie ma gdzie ustawic ,a wory z karmą i zabawki? ??? ?

Gość a gdzie jest ten topic
pomysl z karmą jest obrzydliwy. zamiast kwiatów moze byc przeciez fajny alkohol;)

Gość angelinaaa jolieee
kwiaty można ustawić w domu pytanie- skoro kwiatów nie ma jak przetransportować, to karmy chyba tez nie da rady, zabawek tez....

Gość angelinaaa jolieee
bazienka wypierdalaj nic twórczego nie wnosisz do tematu

Gość angelinaaa jolieee
Poza tym dlaczego ja mam sie dostosować skoro oni tego nie zrobili, jak z reszta pozostali goscie na moim weselu

Gość angelinaaa jolieee
skoro nie jesteśmy warci twej uwagi to po coś tu wlazła i obrazasz ludzi

Gość cztery sery
alez masz problem dziewczyno-zrób im tak jak oni tobie i po krzyku, a nie roztrząsasz na czynniki pierwsze.....i po co sobie tak psuć nerwy i utrudniac życie?, nie rozumiem.

Gość angelinaaa jolieee
więc dlaczego mnie obrazasz???

Gość angelinaaa jolieee
kazdy ma chyba prawo sobie pozrzędzić

Gość skarbik
Sluchajcie ja wiem o co chodzi angelinie ona po prostu nosi w sercu żal że ta hołota weselna nie sprawiła się tzn przyniosla chrust,prezenty których zapewne nie chciała i "tylko" 3 osoby daly kasę....a przecież pisała w zaproszeniu co chce dostać...i teraz stoiprzed dylematem dać czy nie dac kasę..hih ih ihhi hi nie noszalu w sercu a na widlecu:)

Gość Nicka1234
Autorko tematu, zastanow sie czy Ty jestes zdrowa umysłowo! robisz problem z niczego po prostu, jesli Ci cos nie pasuje to idz tylko na slub i daj sobie spokoj albo nie idz w ogole i bedzie po problemie! Robisz z tego tak wielki problem jakby wyludzali od Ciebie haradż czy cos gorszego! nie chcesz dawac Miskow to nie daj, kup cos ode siebie co bedzie pasowalo Tobie, nikt nie przymusza Cie do tego zebys robila cos wbrew swojej woli! Mieli zyczenie napisac takie zaproszenie to ich sprawa, a nie Ty teraz zachowujesz sie jak jakas nawiedzona plotkara ze wsi robiac z tego jakis skandal! Problemowi ludzie.

Gość łechłechtaczka
Jak państwo młodzi nie chcą kwiatów, to nie przynos kwiatów - najprostsze i najtańsze wyjscie. Poza tym szkoda sie tak emocjonować, oburzac itp. Jak nie chcesz sie bawic w głupie misie i inne pierdoły, to nie i juz.

Gość angelinaaa jolieee
krytyczne uwagi- zapewne panny młode Nie jestem chora umysłowo, ale ty końska spierdolino jak widać tak...

Gość jedendwatrzy123
Maskotek w dmach dziecka nie chcą.Pomysł z karmą obrzydliwy.Równie dobrze młodzi jak są tak wspaniałomyślni to niech z dażonych pieniędzy,kupią karmę i zaniosą do schroniska.Wesele bez kwiatów?Smutne.Ale oky.Niedawno proszono mnie na wesele,młodzi zażyczyli sobie zamiast kwiatów wino.Ludzie poprzychodzili z flaszkami.Wesele było na120 osób.Poprawiny trwały tydzień.