Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

czy nie za mlody???

Polecane posty

Gość yyyyyyoooooo
Może być młodszy. Ale musi mieć dużego fiutka.

Gość Paulana
eeeeh nie tam, nie ma duzej roznicy jesli to sami akceptujecie:) i jezeli tego nie czujecie w charakterach lub sposobie bycia.

Gość to tyko liczba
Jak Wam dobrze, to badzcie razem. Pelnoletni juz jest, wiec to legalne :)

Gość a moja znajoma ma 33 lata
jest po rozwodzie, ma dwójkę dzieci i ma faceta o 10 lat młodszego, są razem od roku, powiem wam, że dla mnie to pedofila:-O

a wiecie co raz sie spotykalaleram z takim mlodszym..przystojny byl jak cholera i wygladal na starszego ;D ...a ja ze bylam w jego typie to byl chlopak zafascynowany moją osoba :))))...no to mu dałam w koncu (heheheh :D ) i mnie strasznie pozytywnie zaskoczyl ;)) mlodsi są fajnii ;)

moi rodzice maja 7 lat roznicy tylko mlodsa jest mama znajomi 10 lat różnicy ale mlodsza tez jest dziewczyna.. 6 lat to nie jest dużo.. ale w tą strone w tym wieku może jeszcze być zbut duża emocjonalnie.. ale o tym sie przekonasz

no tez mama takie obawy i dlatego nie chce sie angazowac poki co ;/ musze to przemyslec tylko ni ewiem co robic nie chce mu nadziei robic duzych

mój chłopiec (a raczej już mężczyzna :) ) jest ode mnie o 13 lat starszy i wiem, że będziemy razem już zawsze. Dodam, ze jesteśmy razem od czterech lat. Ja mam 19 lat, a on 32.

nie wiem jakos tak sie przyjelo ze facet jak jest starszy od dziewczyny to inaczej to wyglada niz jak dziewczyna jest starsza 6 lat to nie jest duzo ale tez malo nie jest. Niby tutaj nie widac roznicy wieku chcociazby na zewnatrz no ale..

Gość no nieźle, nieźle
life tastes great! - miałaś 15 lat a on 28 jak zaczęliście się spotykać? matko!!! co to za facet? no powiem ci, że nie potrafię sobie wyobrazić normalnego faceta przed trzydziestką, który spotyka się z piętnastolatką:-O

ale wymyślasz..choć rzeczywiście tak się przyjęło, ale co z tego? Moim zdaniem powinnaś z nim trochę "pożyć" i wtedy zobaczysz, jak się ułoży miedzy wami. Na to nie ma reguły. Wszystko zależy od człowieka i na forum nie znajdziesz klarownej odp -tak czy nie.

Spróbuj, u mnie jest dokładnie taka róznica, i jesteśmy ze sobą już 4 lata.