Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poznaniak52

Cała prawda o Rychu...

Polecane posty

Gość Poznaniak52

Wszyscy go znają z tej dobrej strony,którą sam sobie wśród ludzi wypromował żerując na ich naiwności ale warto chyba wiedzieć wszystko.Sam przesłuchałem 1000 razy jego kawałki jak i kawałki innych wykonawców i mogę kilka rzeczy będąc pewnym powiedzieć.Peja jest: 1-sztuczny.Rzadko pokazuje swoje prawdziwie oblicze choć Zielona Góra była całkiem niedawno... 2-bez sprecyzowanego zdania o którym tak często mówi.Bardzo często zmienia zdanie i to o 180 stopni co świadczyć może o jego nieszczerości.Posłuchajcie takihc kawałków jak 997,Mordercy,Dzień Zagłady czy Zwykła codzienność i poczujcie różnicę. 3-prymitywny.Zasób słów i teksty jakimi operuje mówią same za siebie. 4-idący po trupach do celu.Zawsze się zarzekał,że taki nie jest choć jest:D.Wybijał się na Liroyu choć mówił o tym zupełnie inaczej.Gdyby nie anty Liroy do dziś pewnie pozostałby marnym blokersem.Chodziło mu tylko o wybicie się i sławą a jak powiedział Ted "wiesz gdzie ideały zostały?Pewnie dopływają do Bałtyku stary". Takich podpunktów było by jeszcze sporo ale zastąpię je tym tytułem-Jeden raz w głową.Jest to Stary diss Killaz Group mówiący o Peji wszystko...

Gość antyPeja
W Zielonej Gorze zrobił syf a jeszcze chodził z podniesioną głową.A ci jego fani to prawdziwie bydło.A te dziewczyny krzyczą na filmiku w pi..de go to już kompletna żenada:D

Heh eRPeeSik:D Na moje on jest spalony.Szkoda tylko,ze ci jego fani biorą z niego przykład.Jak czasem czytam te komentarze na yt to si wymiotować chce z resztą tutaj też już taki widziałem:D

Gość whtwyhwqhtr
komercyjny jak wszyscy heh kto w bluzie terrorym u wojewódzkiego szpanował haaa?