Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxwell-house

seks z mężem przestał być przyjemny... co robić...?

Polecane posty

Gość jajanica
maxwell uwierz mi, nic nie jest z toba nie tak. potrzebujesz tylko nowych badzcow. ja mialam tak samo jak Ty dziewczyno! potrafilam podniecic sie na sama mysl, ale gdy czulam jego dotyk juz mi mijalo, a moj maz jest potwornie atrakcyjnym mezczyzna. gdy kladlismy sie spac staralam sie jak najszybciej zasnac, tylko czekalam na okres, bo mam okresy tak bolesne, ze nie byloby jak uprawiac seksu. teraz na seks nie moge czekac! nawet jesli nie robimy nic specjalnego tylko uprawiamy go w domu i tak jest niesamowicie. ale conajmniej raz w tygodniu staramy sie siebie czyms zaskoczyc:)

Gość jajanica
a co do nakladki trzeba pamietac zeby pasek byl dokladnie na wysokosci lechtaczki oczywiscie:)

jajanica myśle że masz racje, ciągle to samo każdemu po czasie sie nudzi, widocznie jemu się jeszcze nie znudziło ale tobie tak

Gość maxwell-house
Dziś przeprowadzę rozmowę... Zobaczę co wskóram...

Gość ja spróbuję coś powiedzieć
maxwell-house, "Ostatnio coś się zaczęło dziać... Wcześniej było naprawdę wspaniale..." Jeżeli jest tak, to spróbuj sobie połączyć to ostatnie coś z wydarzeniami z Waszego pozałóżkowego życia. Z Waszych wzajemnych relacji. Zastanów się jakie zachowania Twojego męża bardziej niż kiedykolwiek wcześniej Cię wkurzają. Dzień w małżeństwie ma bardzo ważny wpływ na to jak wygląda noc. Czy Twój mąż kupuje Ci czasem kwiatka, tak zupełnie bez okazji. Czy przytula Cię "przy ludziach"? Myślę, że Ci nienormalni zorientują się o czym mówię. I wesprą koleżankę poważniejszymi radami.

Gość jajanica
seks musi byc zabawa nie obowiazkiem:) gdy jedna zabawa sie nudzi trzeba znalezc nastepna i tak samo jest z seksem, gdy dotychczasowe zycioe seksualne nudzi, trzeba je zmienic na inne. co nie rowna sie ze mniana partnera zeby nie bylo;)

Gość maxwell-house
W życiu "codziennym" nie zmieniło się zupełnie nic :( i właśnie to jest najgorsze bo gdyby robił coś nie tak to mogła bym nawrzeszczeć na niego i nawymyślać mu... a w tak delikatnej sprawie jakoś nie wiem jak to zrobić :(

maxwelll powiedz mu co lubisz porozmawiaj z nim spokojnie, powiedz że czasami masz wrażenie że zalezy mu tylko na swojej przyjemności, ale spokojnie z nim rozmawiaj

ja spróbuje-> ale musisz być nudna w łózku.. przytulanie przy ludziach? myslisz że to wzbudzi pożądanie?

Gość prolactine
Sprawdz poziom prolaktyny- zbyt wysoki poziom moze byc przyczyna

Gość jak ja tak mialam
to znalazlam sobie kochanka na boku

Gość maxwell-house
Wiem że muszę porozmawiać... :( On może nigdy nie był za bardzo "czuły" przy ludziach, ale akurat to mi nie przeszkadza bo sama za tym nie przepadam, ale w domu jest naprawdę kochany. Całuje gdy wychodzi do pracy, gdy wraca. Gdy ja jestem w pracy i kończę później przyjeżdża po mnie. Kiedy byłam z pracy na kilkudniowym szkoleniu dzwonił kilka razy dziennie...

Gość maxwell-house
Prolaktynę mam ok bo robiłam sobie badania miesiąc po odstawieniu tabletek

Gość jajanica
wiecie, ja troche ja rozumiem, bo taka rozmowa nigdy nie jest latwa. ale wiesz co, jesli nie sprobujesz to sie nie przekonasz. jesli Twoj facet Cie kocha, to zrozumie, ze potrzebujesz wiecej czulosci czy nowych doswiadczen. meska duma to jedno a milosc do kobiety ktora sie wybralo na matke swoich dzieci to co innego. ja przez rok wytrzymalam w takim udawanym seksie po czym pewnego dnia spytalam sie co by zmienil w naszym zyciu seksualnym gdyby mogl. a potem powiedzialam mu co ja bym zmienila:) ale nie mowilam, ze mi sie nudzi seks z nim tylko, ze np mialabym ochote zrobic to na lonie natury i takie tam. juz sama rozmowa o tym, gdy poznaje sie swoje fantazje jest nakrecajaca:) my pierwsza fantazje meza spelnilismy od razu, bo on chcial zobaczyc jak sie masturbuje:) wiec mu pokazalam, zamknelam oczy zeby go nie widziec on usiadl na fotelu na przeciwko i obserwowal:) zanim skonczylam juz byl we mnie a ja miala orgazm jakiego nie mialam od ponad roku!

Gość maxwell-house
Nie myślę nawet o zdradzie bo go szczerze kocham!

"gdyby robił coś nie tak to mogła bym nawrzeszczeć na niego i nawymyślać mu..." - rozumiem, że masz to o co pytałam. "mąż kupuje Ci czasem kwiatka, tak zupełnie bez okazji", "często ni z tego ni z owego przytula się do Ciebie i szepcze Ci do ucha, że Cię kocha", "obejmuję Cię na spacerze w parku" "Całuje w szyję między drugim daniem a deserem podczas oficjalnych obiadków" A Ty oczywiście "bezwstydnie" nie tylko przyjmujesz te jego "dziwaczne" zachowania, ale i odpowiadasz podobnymi. Czy wtedy, podobnie jak w łóżku, też nic nie czujesz?

Gość maxwell-house
"Całuje w szyję między drugim daniem a deserem podczas oficjalnych obiadków" A Ty oczywiście "bezwstydnie" nie tylko przyjmujesz te jego "dziwaczne" zachowania, ale i odpowiadasz podobnymi." Czegoś takiego nie robimy. Owszem idziemy objęci przez miasto,ale nie"migdalimy" się publicznie... Lubie gdy mnie przytula i całuje ale kiedy dochodzi do zbliżenia nie mam w ogóle przyjemności:/

"Czegoś takiego nie robimy." - warto spróbować zanim zaczniesz eksperymenty na dupie.

Gość Misia................:)
TEZ tak miałam po 1 dziecku.. ..zaszłam w 2 ciąże i teraz mogę z mężem codziennie się kochać..dzisiaj planuje ostry sex:D:P

Gość gość
Wolę seks wirutalny, często korzystam z sexu przez telefon ze strony http://seksnumer.pl/brunetki.html ... trochę się wyluzuje i tylko dzięki sex telefonom jeszcze nie rozwiodłem się z żoną

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać