Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariqaohh

globułki plemnikobójcze

Polecane posty

Gość mariqaohh

STosowała któraś z was ? stosuję medodę kalendarzykową +prezerwatywa [ze wzgl. zdrowotnych muszę wykluczyć hormonalną ;/ ] Ciekawa jestem waszych opini gdyż mało się o nich mówi;p

Stosowałam ale bardzo krótko. Pienią się bardzo. I podczas stosunku jest tylko hlup hlup:) A poza tym po aplikacji trzeba czekać ok 10 minut aż się rozpuści a to zabija całą spontaniczność i atmosferę.

original flower podsumowała tak, że nic dodać, nic ująć :) poza tym, i tak należy razem z nimi stosować prezerwatywę, aby zwiększyć skuteczność, więc jak dla mnie to za dużo tego wszystkiego na raz :/

Gość mariqaohh
omg, nie wyobrażam sobie tego odgłosu o.O czyli niegodne polecenia ?

spróbuj, to się przekonasz, może akurat tobie będą pasować. jak dla mnie - badziewie.

Stosowałam Patentex Oval. Nic mi się nie pieniło, nie piekło, nawet nie czułam ciepła, czy gorąca, jak niektóre piszą. Nie mam na co narzekać, partner tak samo. Co do skuteczności... okaże się za 2 tygodnie ;)

ja stosuje ..nic mi sie nie pieni ...ale gorąco czuje.jednak to mi nie przeszkadza wole komfort psychiczny;)

Gość mariqaohh
hmm... czyli jednak nie zawsze jest tak strasznie. no cóż , muszę się sama na sobie przekonać;]