Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamabiedak

ciuszki ciazowe-skad?

Polecane posty

Gość Mamabiedak

Moze znajdzie sie jakas mama,ktora ma niepotrzebne ciazowe ciuszki?jestem w 6 miesiacu,8 kg do przodu,a w mojej okolicy takie rozwojowe spodnie kosztuja 7 dych,co jest dla mnie kosmiczna cena.

Gość mama Ani 86
Skąd jesteś?

7 dych to jeszcze nie tak źle :D:D:D u nas poniżej 150 nie kupisz na szczęście jakoś sie bez nich obeszłam :) dość tanie można nowe na allegro kupić za 27zł plus przesyłka widziałam :)

Gość Mamabiedak
z okolic pasleka

dziś sama oglądałam, mega duży wybór używanych firmowych jest do kupienia na allegro, nowych zresztą też. no i od czego są lumpeksy:D

Gość mama Ani 86
ja mam spodnie w bdb stanie. Kosztowały 170zł, a ja już nigdy nie zamierzam z nich korzystać :) dzieci już nie planuję... Jaki rozmiar nosiłaś przed ciążą, bo tak się to sprawdza...Może będą dobre :)

Gość Mamabiedak
26 27 nosilam

Gość asiaaaaaaaaaaa86
ja w ogóle nie nosiłam ciążowych ciuchów, uważam, że są okropne, przed ciążą nosiłam rozmiar 36-38, w ciąży dużo nie przytyłam, bo 9 kg, nosiłam zwykłe spodnie z materiału, tylko o rozmiar lub 2 większe, żeby w pasie były dobre i zapinałam pod brzuchem i bluzki zwykłe, tylko dłuższe, a w lato to normalnie sukienki i spodenki, rybaczki itd, a byłam w ciąży grudzień-wrzesień.

Gość mama Ani 86
Będą dobre :) tyle, że mieszkam daleko od Ciebie. Jestem z Gliwic

Gość młodamama11111111
nie wiem, jak można zajść w ciążę nie mając kasy nawet na ciuchy...a jak się dziecko urodzi to w co je ubierzesz? też nie nosiłam typowo ciążowych ubrań, ale stać mnie było, żeby się jakoś ubrać, może nie w markowe ciuchy, ale na pewno nie mogłabym żebrać i brać czegokolwiek za darmo. A przepraszam gdzie szanowny tatuś nienarodzonego dzidziusia? Naprawdę nie jestem jakąś zimną su..ą ale jak widzę, że kobiety ładują się w bagno przez własną głupotę i skazują na takie bagno swoje dzieci, to szlag mnie trafia...

Gość Pasłęczanka
A możesz napisać dokładniej bo ja też jestem z okolic Pasłęka. A w Elblągu u Chińczyka są spodnie ciążowe po 55zł także nie drogie a bardzo fajne.

Gość mama Ani 86
:D Gliwice "piękne" miasto :D

Gość Mamabiedak
To,ze zapytalam o ciuchy nie oznacza,ze gloduje.po prostu moze ktos nie potrzebuje i chce oddac.do pasleka mam 20 kilosow.

Gość allegroooooooooooooooooooooo
asiaaaaaaaaaaa86 ja w ogóle nie nosiłam ciążowych ciuchów, uważam, że są okropne --------------------------------------------------------- buehehehehe ja uważam, ze ty jestes okropna, co za hasło.

Gość Mamabiedak
zawsze jest ktos,kto wbije szpile.moze jestem biedna,bo tak sie zycie ulozylo.nie kazdy ma z gorki.

Gość angelinaaa jolieee
hej ja mam jedne długie jeansy, rybaczki jeansowe dorothy perkins, jeansowa sukienke i granatowa sukienke wyjsciowa jaki nosisz rozmiar moge odsprzedac nie chce kokosów

Gość angelinaaa jolieee
kurcze ja przed ciaza nosilam 34-36 i teraz tez i w takim rozmiarze sa te ubrania

Gość warzywniara
Jestem w 35 tygodniu i jedyne, co kupiłam z ciażowych ubrań, to ciażowe spodnie - 3 pary, ale 2 tez by spokojnie wystarczyły. Chwalę sobie, bo wyglądają całkiem zgrabnie, nie zadne wory, a mam dodatkowo ciepło w tyłek dzieki temu "brzuchowemu" pasowi. Cała reszta to moje normalne ubrania, moze są troszke ciasniejsze, bo cycki mi porzadnie urosły, ale nie są obcisłe ani za małe, bo raczej zawsze noszę troche luxniejsze rzeczy, więc teraz są w sam raz. A spodnie kupiłam 2 pary w bonprixie http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?cat=1.10.779.1.15.1.&pr=47481 te i jeszcze jedne, ale cos ich nie widzę teraz a kolejna parę to już nie pamietam gdzie