Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paschalna

moj facet kupuje mi drogie prezenty

Polecane posty

Gość garnacek
Skoro go na to stać, to nie widzę powodów, aby nie nie kupował. Jeśli ktoś jest bogaty to pieniądze nie robią na takiej osobie wrażenia - i ja naprawdę niczego dziwnego w tym nie widzę...

Gość proszkos
Dzięki, świetne pomysły, nawet nie wiedziałam że takie serwisy istnieją, a na bank coś w nich wybiorę. Tym bardziej, że to wcale nie są jakieś kosmiczne kwoty.

Gość gość
Czy jazda ferrari wygląda na drogi prezent? Raczej tak, a jednak na Prezent Marzeń coś takiego można zarezerwować za niewielkie pieniądze. Tak więc wcale nie jest tak, że coś co wygląda na drogie, od razu musi takim być!

to prawda, że prezenty typu jazda Ferrari czy Porsche nie są takie drogie, wszystko można dopasować do swoich zarobków. Święta to wydatek wiemy to nie od dziś, ale jest też sporo promocji z których warto korzystać..spójrzcie nawet na tą ofertę http://prezentmarzen.com/promocje-2.html Raz na jakiś czas warto zaszaleć :)

Gość niematerialistka
to sie ciesz ze masz kogos kto nie płacze nad tym ze kobiety to materialistki i d***** tylko cie rozpieszcza bo widocznie uznaje ze zasługujesz na to,jesli on nie czuje sie wykorzystywany i chce sam ciebie obdarowywać to chyba tylko sie cieszyć wypada

Gość gośćumina
ja bym powiedziała Mu tak:słuchaj,nie chcę Ciebie naciągać i nie chcę żebyś czuł się wykorzystany,a zresztą mężczyzna sam chyba potrafi wyczuć z jaką związał się kobietą,niech robi to co uzna za stosowne

Gość vqriloveyou
może jest normalny i nie kieruje sie zasadą ja T0Bie dam to ,a w zamian Ty mi się zrewanżujesz tym,ma kasę to kupuje,nie miałby to by nie kupował i tyle,zdrowy związek to nie transakcja,przeciez nie zmuszasz Go do niczego

Gość szczekacz66
dajesz mu dobrze d**y to sie cieszy facet bo tak by sponsorował d****i

Gość herbel
Prezenty powinny być kupowane rozsądnie, ale przecież efektowny prezent nie musi od razu oznaczać bardzo wysokiego kosztu. Macie np. Prezent Marzeń, a tam jazdę Ferrari za kilka stówek, za tyle samo pobyt w spa. Nikt nie musi wiedzieć, że to właśnie tyle kosztowało ;-)

Gość kasa to tylko kasa
przynajmniej nie jest gamoniem jęczącym ze kobiety to d***** i materialistki,chce to kupuje,jesli go nie naciągasz to jego sprawa ile i za ile kupuje,a innym nic do tego,niech zazdroszczą

Gość gość
Tani prezent to za 20 zł, nie za 150.

Gość poszukująca sensu życia
to sie ciesz że masz faceta z takim podejściem do kasy bo większosc tych co znam to sknery albo goście wychodzący z załozenia ze jak kobieta chce drogie prezenty to niech sama na nie zapracuje

Gość gość
ja wolałabym cos symbolicznego a reszte kasy niech odkłada na wspólny wyjazd albo moze nawet na jakis biznes,czy pomoc biednym chorym zwierzętom

Gość gość
Coś co wydaje się drogie, wcale takie być nie musi. Kup mu np. jazdę czołgiem z Prezent Marzeń. Prezent może wyglądać na kosztujący majątek, ale w praktyce wcale tak nie jest - koszt koło stówki. Nie wszystko złoto co się świeci ;-)

Gość gość
Sluchajcie ewidentnie autorka jest z klasy robotniczej :) a jej nowy chlopak to klasa srednia, zarowno on jak i jego rodzice. Chcac mu podziekowac za prezenty, powinnas sie zaczac rozwijac! Badz kobieta z klasa, ktora zna sie i na dobrym jedzeniu w restauracjach jak i zachowaniu. Brakuje ci klasy, dlatego zacznij sie uczyc byc kobieta godna poziomu swojego mezczyzny! Pozdrawiam.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec , co w tej sytuacji zrobić, chcesz wytłumaczenia obiektywnego tego co się dzieje, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl