Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna Julia

Wierność jest nudna!!! Wszyscy zdradzający jednoczmy się!

Polecane posty

Gość niewierna Julia
ależ ja nikogo nie ranię :D Mój facet czuje się dowartościowany i wdzięczny, że w ogóle chce z nim być, dlatego daje mi dużą wolność w związku ;) To wrażliwy i spokojny człowiek, mamy wspólnotę duchową, uwielbiamy rozmawiać ze sobą i on mówi, że nigdy żadna kobieta tak go dobrze nie traktowała i nie rozumiała. Za ogień za mną by skoczył :) On dobrze wie, że ja do tamtych nic nie czuję, że to tylko fizyczność. Ja nie zdradzam Go emocjonalnie!

Gość Kres
Jelena Marković, twoje posty i podejście do kafe mi się podoba. Jeśli już to czytasz to wiedz że wcale nie jestem zbokiem i nie chcę do ciebie zarywać, po prostu od czasu do czasu zupełnie serio kogoś komplementuję.

Jak chcesz sie pieprzyc z kim ci sie podoba to nie rozumie po co ci związki.nie lepiej sobie chulać bez tego?chcesz tak zyc to żyj ale po co innych namawiasz do tego jak jakis jehowy ...

Gość TH is IT CN
Kurwo dostalabys strzala i prosila o przebaczenie

Gość news 2011
Zanim poznałem tekst piosenki, to wpadałą mi melodia w ucho. Teraz już nie :/ Ten teledysk promuje prostytucję i rozwiązłośc wśród kobiet i mężczyzn. Z każdym rokiem świat daje mi więcej smutku tymi teledyskami i dziwkowymi motywami. Nie wiem... Może to pora, żeby już odejść z tego świata. Szatan ma wszystkie media włącznie z muzyką. I już żadnej kobiety dla mnie. W dodatku ten teledysk z tego typu tekstem. Czyli jestem nudny:(

Gość news 2011
Natalia jest głupia, że zdecydowała się na taki tekst piosenki. Oczywiście zrobiła to dla pieniędzy. A żydowsko-syjonistyczna telewizja postarała się o dobry teledysk, żeby zniszczyć tych wiernych i szanujących prawdziwą miłość.

Gość news 2011
Ciekawe co następne będzie w kolejności, żebym tylko nie znalazł tej jedynej w swoim życiu. Tej wartościowej i pięknej.