Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna Julia

Wierność jest nudna!!! Wszyscy zdradzający jednoczmy się!

Polecane posty

Gość @@@@@@@@@@@@
julka a lekcje odrobilas:)?

Gość niewierna Julia
Jestem 28letnią, niezależną, nowoczesną kobietą, która nie boi się korzystać z uroków życia! Mój partner dobrze zna moją wartość i wie, że mogłabym mieć każdego, dlatego po cichu godzi się na moje przygody :D Czerpię z życia pełnymi garściami i nie zamierzam się tego wstydzić!!! Pozdrawiam wszystkich niewiernych :D

Gość @@@@@@@@@@@@
jestes 28 letnia kurrewka i to cala prawda

Gość partner czyli pewnie
tymczasowo ma wor na sperme wiec mu nie przeszkadza to bo i tak ten wor mu sie znudzi jak juz wypelni go dokladnie sperma

Gość nixxxon
spierdalaj stad aniela ty wszo internetowa!!!

Gość niewierna Julia
nowoczesna kobieta zakłada rodzinę dopiero po 35 roku życia. Mam jeszcze czas! Zamierzam się wyszaleć do tego czasu :D Później dzięki temu będę przykładniejszą Mamą.

Gość a dzieci beda dumne z mamusi
kurewki

Gość @@@@@@@@@@@@
bedziesz przykladniejsza mama z pisda pokryta syfami i brodawami:D

Gość anima villis
Po 35. roku życia kobieta z rozpaczy i lęku przed samotnością zawiera kontrakt małżeński z intercyzą, a później przez lata leczy swoją nieplodność.

Gość niewierna Julia
Proszę mnie nie obrażać - uprawiam bezpieczny seks, partner zawsze musi mieć przy sobie prezerwatywę. Poza tym w sferach gdzie ja się obracam, mężczyźni są zadbani i czyści, a więc pochwę mam zdrowszą niż niejedna wierna i nudna żoneczka.

Gość niewierna Julia
Moje dzieci nie będą wiedziały o mojej przeszłości, a gdy podrosną na pewno nauczę je, że należy uprawiać bezpieczny seks i korzystać z życia :D

Gość anima villis
Żartujesz sobie z nas, prawda, julio?

Gość Kres
nowoczesna kobieta to przeżytek. nieszczęśliwa istota ew. szczęśliwa ale wyprana z uczuć wyższych odróżniających człowieka od zwierzęcia. ale zwierzęta są lepsze, przecież nie uprawiają seksu dla samej zdrady tylko dla rozmnażania się

Gość niewierna Julia
Owszem prowokuję - swoją zmysłowością i odważnymi poglądami! Zachęcam kobiety, by zrozumiały, że nawet będąc w związku są wolnymi istotami seksualnymi i mają prawo z tego korzystać! Mężczyzn do tego zachęcać nie muszę :P

Gość v jbnkm,.k,
twoj tatus tez jest czysty i zadbany?syfow na ryju nie masz po obciaganiu tatusiowi? nie zapomnij w przyszlosci swojego synka nauczyc jak obchodzic sie z 'damami' abys pozniej nie musiala sie wstydzic za niego i coreczce tez zafunduj darmowe praktyki:D

Gość taa niedobra pupa
No w koncyu 50 lat pierdzenia pod jedna koldra.... kto by o tym nie marzyl?

Gość Kres
przepraszam Julia ale zgwałcę cię i zabiję, bo to mnie podnieca. w końcu niech Polska stanie się wolnym krajem dla przyjemności seksualnych

niewierna julia po 35 roku zycia juz nie bedziesz nawet myslec o rodzinie a po drugie niewiadomo czy zajdziesz w ciaze czym sie jest starszym tm trudniej potem miec dziecko. wiec zastanow sie co ty robisz a jezeli tak lubisz facetow i seks z kazdym kto popadnie to zatrudnij sie w agencji towarzyskiej niedosc ze przyjemnosc to jeszcze beda ci za to placic. sama pomysl oplaca sie

a po drugie ktory facet spojrzy na ciebie ? sam wyglad nie wystarczy . jak sie dowiedza jaka masz opinie to wspolczuje

Gość Prawda, prawda
Nie masz się z czego cieszyć i z kim jednoczyć bo kiedyś wkońcu trafi kosa na kamień i ze zdradzającej przekształcisz się w zdradzoną- a wtedy już na bank nie będzie ci do śmiechu i poczujesz trochę tej swojej nowoczesności :)

az kiedys sie obuisz i powiesz o kurwa mam juz 40 lat i nie mam ani meza ani dziecka. zostaniesz sama . stara panna z opinia kurewki

Gość Bloodthirsty Vampire
W takim razie jested dumna z tego, że nie jestem modna :) Też czerpie z życia garściami i zrdadzanie an prawo i lewo nie jest mi do tego potrzebne. Nie rozumiem tłumaczenia ludzi zdradzających, że potrzebją się wyszaleć. Skoro tak to ok, ale dlaczego w takim razie są w związkach? Przecież można sobie szaleć bez ranienia innych.

Gość julia testuje
tylko nie wiem po co, jaki bedzie miał wpływ najnowszego hitu kinowego O!karol na moralnośc co poniektórych kobietek ;)

Gość hahahahahahahaaaa.
ale adrenalinki wtedy nie bedzie miala takiej:o