Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjkll

wypadek w Nowym Miescie nad Pilicą-gdzie jest.....

Polecane posty

Gość asdfghjkll

kierowca samochodu ktorego wyprzedzal bus? uciekł nie udzielając pomocy? ani slowa o nim nie pisza. straszna tragedia:(

Gość halogen
pewnie uciekł, nie on jeden 🖐️

Gość asdfghjkll
hmmmmm ale on byl niewinny to po co uciekal?:O

Gość elis22
Dramat straszny!Ostatnio Polskę same katastrofy dotykają.Przed chwilą się wzruszyłam jak pokazywali matkę,która w dzisiejszym wypadku straciła aż 3 synów!!!Tragedia!Właśnie o kierowcy chyba nic nie wspomnieli

Gość dżizzzzzzasssssssssss
ludzie,moze byl w szoku i odjechal. Nie macie wiekszych problemow?

Gość własnie miałam zalożyć temat
a ja ich wcale nie żaluje...banda debili zeby jechać w 18 osób samochodem 6osobowym... mogli na rowery powsiadac, jak im szkoda było na normalny transport...

Gość kobieta kwadrat
jeśli zdarzyłoby się to na moich oczach to bym tak zgłupiała, że pewnie wjebałabym się do pierwszego lepszego rowu, a potem spierdalała przez pole na boso. pewnie w szoku 🖐️

bazeinka debilu w szpitalu jest kierowca cięzarowki a tu mowa o kierowcy auta ktore ten bus wyprzedzał

Gość no dziwnie trochę
rano na gazecie pisali, że już się znalazł i potwierdził wersję z wyprzedzaniem, a teraz nagle się okazuje, ze ciągle go szukają.

Gość sadsmallgirl
własnie miałam zalożyć temat to nie żałuj ale ty nie znałaś/zmnales większości z nich tak jak ja!!!! INe wiesz jaka mieli sytuacje w domu, nie wiesz ile zalezało od tej pracy wiec sie zamknij

widac bylo ze tam bida, ale kto zycie ryzykuje zeby do roboty dojechac?? madry czlowiek nie wsiadlby do tego auta

Gość sadsmallgirl
a jakby nie było wyjścia? jakby od tego zależało wiele, to nie tak ze mogli nie wsiadać masz wybór albo zarobisz na podstawowe potrzeby rodziny albo nie napalisz w piecu w zimę, nie ubierzesz dzieci...

u mnie tez mieszkaja ludzie biedni, jak nie maja na autobus to wsiadaja na rowery...

Gość Lissi rrr
Wiecie co, ja na początku, jak się dowiedziałam, tez pomyślałam, ze po cholerę wsiadali do tego auta - 18 osób. A potem przypomniało mi się, ze sama tak kiedyś jechałam- z truskawek - było nas ok 15, jechaliśmy na stojąco w samochodzie dostawczym czy busie, nie pamiętam juz.... Bylam młoda, nie myślałam, co sie może stać, a do domu było niedaleko.. a też mogła być tragedia. Nie krytykujmy tych ludzi, oni i tak są już ukarani...

Gość jedna druga
ludzie zdesperowani na jakiekolwiek pieniądze wsiądą wszędzie i zrobią wszystko, żeby te pieniądze zdobyć. więc nie pierdolcie, że byście byli mądrzejsi, bo was chyba bieda nigdy dobrze nie docisnęła. a druga sprawa, że takie warunki są w większości tego typu pracy, więc nic dziwnego, że ktoś się w końcu przejechał. a na rowerze to ci ludzie mogli pojechać ze wsi do wsi, a nie do roboty tyle km od swojego miejsca zamieszkania 😴🖐️

Gość sadsmallgirl
ok jechałam do Warszawy i w busie na ok 15 osob było nas z 30 najmniej inie licze malutkich dzieci a kierowca zatrzymywał sie na kolejnych przystankach i choc nie było juz miejsca to ludzie a szczególnie duzze babcie z torbami wsiadały i robiły awanturę ze gdzie niby mają usiąść a na kolejny transport nie poczekali... Czy to normalne?

Gość Lissi rrr
właśnie miałam założyć temat, na rowerze to można sobie jechać na wycieczkę, zwłaśzcza, jeśli jest duża odległość, a nie do ciężkiej, całodniowej, pracy fizycznej

Gość sposob na podsluch???
Od 10-u lat mam prawko,uwielbiam jezdzic samochodem i nigdy sie nie balam wsiasc za kierownice,dzis zdalam sobie sprawe ze ja tez moge na swojej drodze spotkac kogos kto sie nie wyrobi z wyprzedzaniem.Az ciary przechodza.Straszna tragedia.

Gość jestem deską
baź, masz dzisiaj jakiś zastój intelektualny ;)

Gość baienkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jestes ograniczona :O

Gość najważniejsza jest kasa
bus nie jest dla ludzi ale przede wszystkim po to żeby każdy kurs przynosił jak największy dochód więc mało ważne jest to ze bus jest przystosowany do przewożenia iluś tam osób kiedy na siłę zmieści się o wiele wiele więcej ... wydajność samych kierowców busów też jest wykorzystywana maksymalnie bo tak jest bardziej opłacalne finansowo zarówno dla samego kierowcy jak i dla właściciela firmy przewozowej . kiedyś jechałam z kierowcą który wyglądał na pijanego zastanawiałam się czy nie wysiądź bo jeszcze mi życie jest miłe zagadałam faceta i okazało się ze jest totalnie zmęczony bo jeździł ciągiem kupe godzin .. i jak tu qrwa liczyć na jasność umysłu i szybką koncentracje kierowcy ...

Gość senna***
bazienka nooom kiedys mieszkalam w leborku i ludzie takimi dostawczymi samochodami tam stali pod dworcem i wozili osoby za 5 zl do leby, na czarncha :/ potem stworzyli firme bogus-bus konkurencyjna do autobusow, nawet duze autobuzy osobowe teraz maja i po roznych trasach jezdza, ale jak zaczynali to byla naprawde masakra :/ a ci ludzie od jablek to kurde rower jest ? mogli zapylac na rowerze. wiesz jaka to jest odległość? Masakra współczuje rodzinom tymbardziej ze mam świadomość ze ci ludzie jechalki zarobic tam grosze bo innej perspektywy w takim malenkim miasteczku jak Drzewica nie ma miejsc pracy na miarę tysięcy :(a najblizsze wieksze miasto oddalone jest od nich nawet i 100 km :(

Gość zemsta boga za grzechy

Gość Edmunt Pipa
eee tam zaraz dramat i żeby żałobę jaką robić? wskaznik bezrobocia się zmniejszy , zresztą to osoby niewiele warte dla kraju na czarno pracujące sezonowo.

Gość przeczytajcie to,są też zdjęci
a z wypadku http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,18-ofiar-wypadku-w-Nowym-Miescie-zidentyfikowano-8,wid,12747681,wiadomosc.html?ticaid=1b0ca