Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lallallalla laj

seks jest obrzydliwy

Polecane posty

Gość lallallalla laj
zaspokajam się róznym sposobami, a co do ego co sobie wyobrażam = różnie... ale chodzi o to że moję wybroażenie o seksie jest wyidealizowane - piekne ciała, ładny zapach, bez sapania i pocenia się i w ogóle dlatego a rzeczywistość jest inna

Gość .,,marusia,,.
Dużo takich ładnych rzeczy możesz poczytać sobie w Harlekinach i być szczęśliwą. Nie widzę problemu. Natomiast, jeszcze kiedyś sama się zdziwisz, że jak trafisz na "właściwy" testosteron, to on może nawet być podobny do goryla, a i tak będziesz zachwycona. Zaręczam Ci to! Przypomnisz sobie kiedyś moje słowa.

Gość .,,marusia,,.
Mklara obyś się myliła!

Gość chyba tez tak robie
a ja mam taka ochote na sex.. mmm dzisiaj sie wyrzyje jak wroci moj kubus :)

Gość Niunja 69
Też nienawidzę sexu, ale muszę się zmuszić bo stracę wspaniałego chłopaka, kolejnego. Pierwszy wytrzymał 4 lata, drugi 2, ten 2,5 i zawsze to samo, odchodzę bo nie mogę patrzyć na to jak cierpią przeze mnie Lubię pieszczoty, pocałunki ale nic więcej. No i laskę robię, żeby chłopak nie popadł w czarną rozpacz a że kręcę najlepsze lody, to jakoś udaje się to trzymać w kupie Szkoda że sex jest tak ważny dla ludzi. Nie każdych, ale większośći.

Gość gość
Masz ochotę na pikantnie- namiętną rozmowę? zadzwoń do mnie, tutaj są moje focie i nr tel: http://seksnumer.pl/sex-telefon-gabi.html Młoda Kotka wprowadzi Cię w świat rozkoszy przy której zapomniesz o codzienności a odlecisz wspólnie ze mną w kraine rozkoszy.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.